2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Birden büyüdüğü için çatlamıştır..hindistan cevizi yağın varsa ondan sur catlaklara iyi geliyo diyolar..ben kullanıyorum çünkü kasiniyolar dedigin gibi..kaşıma kaşıdıkça çatlarmış karin da öyle..bol su ve nemlendirme gerek..ben hala kullandigim iç çamaşırlarını kullanıyorum ama sıkıyo almam lazım artik

Kötü düşünme lütfen iyi düşünelim iyi olsun alacağız bu sefer çocuklarımızı kucağımıza ☺
Sağol canım: inşallah.Allahin izniyle alırız bebeklerimizi kucağımıza sagliklikli şekilde.biz yatarken kese karnimizda yer değiştiriyor mu.yoksa bende mi sorun var

Karnimda yok cok şükür ama göğüslerim catlasi malesef sanirim biraz genetikmis karnimda epey çıktı aslinda 6 7 aylik gibi geziyom ortalikta goguslerim normalde de büyüktü 85 kullaniyodum gebelikten önce ama inanilmaz büyüdüler daha hassas olduğu icin catladi sanirim. Nemlendiriyorum da ama önünü alamadim malesef. Göğüs ucu için de ayri krem aldim kurudu o da. Suyu da günlük 3 buçuk ltre iciyom ama durum böyle

Kaç kilosunuz

Kızlar bende cinsiyeti çok merak ediyorum önceliğin sağlıklı olması gerisi hiç farketmez ama ailemde hiç erkek yok annemin 7 kızı var teyzelerimin oyle babamın tarafida öyle o yüzden erkek istiyorum tabi benim için önemli olan sağlıklı olması önceliğin bu

MaşAllah hep kız rabbim hayırlısını versin inşAllah

Kesenin yer değiştirdiğini nasıl anlıyosun canım
Sabah uyandığımda elimi karnımın üstüne koyduğum da biliyorum.sag yada sola yatınca oluyor. Tabi tekrar eski halini alıyor. Kalktığımda lavoboya çıktıktan sonra.benim kilo kaybimda oldu karnimda hafif şişlik dahada belirginlesmeye basladi

kızlar 2 gündür sabahları bulantım olmuyo acaba bir sorun mu var? akşamları da hafifledi azalma için daha erken değil mi sizce?
biraz önce buzdolabını açınca kötü oldum bayağı ama düzeldim hemen.

Telaş yapma 13. haftada sabah bulantılarım kalmadı. ama gün içinde kokular bulantı yapıyor.

Telaş yapma 13. haftada sabah bulantılarım kalmadı. ama gün içinde kokular bulantı yapıyor.
evet dün ve bugün ani ve ağır kokularla bana da bulantı geliyo ama sabahları çok olurdu. olmayınca telaşlandım. başka bir ağrım ya da lekelenmem yok ama işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…