2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bugun bimden baya şeyler aldım dayanamadım ucuz diyesabah sabah koştum nasıl kalabalık nasıl kalabalık herkes birbirini itiyo

Eklentiler

• 7A80E022-3E2F-44D4-9AE6-46EF28891E1D.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 66
  • BE36EA27-08AD-46EC-A616-9AADCB9F7663.webp
    87,2 KB · Görüntüleme: 58
  • 21DD3AFA-83F4-4915-B0BF-51DBCABE982D.webp
    135,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 7A3CEDA6-02D2-4215-81CF-C423C69AC0D5.webp
    136,4 KB · Görüntüleme: 52
  • 6DBCE8DC-8878-45AA-A695-9483CCF0D376.webp
    72,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 52099456-9C47-462E-88B6-5290BA3FB1DF.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar bugun bimden baya şeyler aldım dayanamadım ucuz diyesabah sabah koştum nasıl kalabalık nasıl kalabalık herkes birbirini itiyo
Maşallah güzel günlerde sağlıkla kullanılsın inşallah. Cinsiyetiniz belli oldu mu merak ettim maviş görünce

Maşallah güzel günlerde sağlıkla kullanılsın inşallah. Cinsiyetiniz belli oldu mu merak ettim maviş görünce ☺
Yok henüz belli değil ama tek desen vardı bende aldım fiyatı uygun hem kız hem erkek kullanabilir

Selam annişler neler yapıyorsunuz ben cumartesi serklaj ameliyatı oldum daha önceki kaybımdan dolayı şu an iyiyiz çok şükür 14 hafta bitmek üzere
geçmiş olsun arkadaşım. bu analık ne meşakkatlı. Rabbim kadir kıymet bilen evlatlar büyütmeyi nasip etsin bizlere öpüyorum

ANTI HBSELISA)841.31 (POZITIF)
kan verdim değer böyle anlam veremedim.netten baktım ama yine anlayamadım. dr a kadar panik yapmamak için siz güzel insanlara bir sorayım dedim

Çok şükür kızlar herşey yolunda
Çok sevindim kızlar, gözünüz aydın, sağlıkla gelsin hepsi, kocaman maşallah

ANTI TOXOPLAZMA IGGELISA)32.1 (Pozitif)
nette bakıyorumda hiç hayırlı şeyler yazmıyor. git gide korkmaya başlıyorum
Canım ordaki pozitif yazması o hastalığa karşı bağışıklık kazanmış olduğunu gösteriyor korkma. Toksoplazma çiğ etten ve çiğ sebzelerden falan bulaşan bir hastalık senin ona karşı bağışıklığın var.

ANTI HBSELISA)841.31 (POZITIF)
kan verdim değer böyle anlam veremedim.netten baktım ama yine anlayamadım. dr a kadar panik yapmamak için siz güzel insanlara bir sorayım dedim
Hepatit b ye karşı bağışıklığınız var demek, panik yapmayın gayet güzel, muhtemelen daha önce aşı olmuşsunuz ve bağışıklığınız devam ediyor

Maşallah ya çok güzel şeyler almışsınız ben bı tek küveti bulabildim iş çıkışı gidebildik de inşallah sağlıkla mutlulukla kullanırsınız her birini

ANTI TOXOPLAZMA IGGELISA)32.1 (Pozitif)
nette bakıyorumda hiç hayırlı şeyler yazmıyor. git gide korkmaya başlıyorum
Ig g pozitifliği hastalığın geçirilip bağışıklık kazanıldığı anlamına gelir, Hamilelikte bu testin pozitifliği çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…