2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
ANTI TOXOPLAZMA IGGELISA)32.1 (Pozitif)
nette bakıyorumda hiç hayırlı şeyler yazmıyor. git gide korkmaya başlıyorum
Benim toxo negatif çıktı ve kesinlikle çiğ ete dokunmama kedilerden uzak durmam falan gerekiyor. Negatif çıkması daha kötü bu hastalığa karşı bağışıklığınız yok demek. Pozitif demek daha önce hastalığa bağışıklık kazanmışsınız demek. Emrah tütün içinizi bir problem yok.

Kuzumm kız bencee ❤❤

Vay minnoş vay
Kuzu seninde dediğin gibi hiç durmuyordu kıpır kıpurdı elleri ayakları sürekli başını oynatışıı ısırasım geldi Allahım çok güzel bir duygu ya ve doktor kafatasına bakıyordu sürekli başını oynatıyordu ölçemedi zar zor durmuyor dedi gülerek ben erkeğe benzettim o an ki görüntüsünü doktor da evet erkeği anımsatıyor ama bişe demek için çok erken dedi Ben de ben ve eşime süpriz olmasını istiyorum senin gibi

Ayyy yerim onu ben ya
Maşallah hareketlerini yediklerim
benimki hiç bir tahminde bulunmadı ya netleşince söyleyecek herhalde

Ayyy yerim onu ben ya
Maşallah hareketlerini yediklerim ❤❤❤
benimki hiç bir tahminde bulunmadı ya netleşince söyleyecek herhalde
Aynen öyle ya heyecanla gideceğim tarihi bekliyorm dimi dimi tam ısırmalıklar maşşalah bu günlerde geçer inşşalah kuzu heyecanlı bekleyişler

Merhaba. Araniza yeni katildim. Azerbaycandanim. Inshallah saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.Bir sorum var. 31 yasindaki hanimlar bebekleriniz cinsiyeti ne. Bende 31 yasindayim Aralik ayinda gebe kaldim. Hala ogrenemedim.

Merhaba. Araniza yeni katildim. Azerbaycandanim. Inshallah saglikla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz.Bir sorum var. 31 yasindaki hanimlar bebekleriniz cinsiyeti ne. Bende 31 yasindayim Aralik ayinda gebe kaldim. Hala ogrenemedim.
Hoşgeldin canım bende aralıkta hamile kaldım ama daha ogrenemedim

Kızlar Dün kötü bi olay yaşadım ve çok ağladım sabaha kadar bebegimin olduğu yer çok ağrıdı yatamadim agrisindan acile gideyemmi ne dersiniz
Aynısı dün gece bende de oldu nerdeyse acile gidecektim.Bugün zaten kontrol var diye sabrettim.Doktora hemen sordum bebeğin olduğu tarafta çok ağrım oldu cok korktum dedim.Bundan sonra daha sık olacak bebek büyüyor korkma dedi.

Ama beni gece boyu uyutmadı ve o kadar ağladım bisey mi oldu diye korktum

Bende bugün perinatolojiye kan sonuçlarımı göstermeye gitmişken kaşla göz arası ikili testimizi yaptırmış bulunduk çok Şükür iyi dedi. Kan sonucum henüz çıkmadı ama ölçümler normal dedi yine son adet tarihine göre önde çıktık.12+1 olması gerekirken 12+6 çıktık kıpır kıpır 55dk ultrasonda doktor ölçmeye çalıştı ama yaramazım sürekli döndü durdu çok mutlu oldum iyi olmasına inşallah böyle sağlıkla devam eder

Eklentiler

• E3DA0785-6BC0-4D6E-ACB0-6CA85BD6F17D.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…