2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
bakalım ne olacak halimiz eşim şakasına hep diyor ki şimdiden damacana gibi oldun o kilo almamı çok istiyor öyle deme psikolojimi bozma diyorum
Yaa eşlerin hepsi aynı canım ben kilo almadığım halde benim eşimde benle dalga geçiyor öyle bazen şuan en güzel dönemden geçiyoruz bizim kadar ellerimizde heyecanlı

Süper fikirmiş cnm tek sorun kızım hamile olduğumu bilmiyor bir süre daha da bilmeyecek umarım ondan önce öğrenmeyiz cinsiyeti

Yaa eşlerin hepsi aynı canım ben kilo almadığım halde benim eşimde benle dalga geçiyor öyle bazen şuan en güzel dönemden geçiyoruz bizim kadar ellerimizde heyecanlı
Aynen canım valla inanmayacaksın ama ev ile ilgili hayatında yapmadığı şeyleri yapıyor şimdi nazlanma dönemimiz iyi değerlendirin ve en güzeli de bugün canımın çektiği bişeye 80 tl verdi yemin ederim aklı olan vermez değmez düşün ya isim vermiyorum kimsenin canı çekmesin bizim ilk bebeğimiz die çok heyecanlı senin de mi ilk canım

9 yaşında cnm önceki kayıp gebeliğimi biliyordu kaybedince çok etkilendi o yüzden hala söylemedik biraz daha büyüsün 2’li test bitsin sonrasında inşallah
Oy kuzum benim kıyamam ona inşallah 2 li testle aynı zamanda öğreniliyor aşağı yukarı bu fikri deneyin bence kuzum

Benimde ilk kuzum bide düşüğüm oldu o yüzden de çok üstüme düşüyor bende değerlendiriyorum valla sırf çocuk için değil hepimiz ömür boyu böyle olalım eşlerimizle inşAllah canım

Bazen keşke hissetsem de iyi olduğunu anlasam diyorum valla 14 şubattan beri gitmiyordum normalde randevum 9martta ama tedirginlikten bir hal oldum valla
Her türlü tedirgin oluyor insan ya cidden. Ben hele 1 şubattan beridir görmüyorum. Yarın 12 de randevum var çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…