2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Maşallah minişe kuzu ben cinsiyetten anlamıyorum malesef

Günaydın hanımlar dün ikili test yaptırdım detaylı ultrasona girdim. Kan verdim ama sonuçlar henüz çıkmadı. Sağlıklı görünüyor bebeğim çok şükür. 1 hafta önden gidiyormuş. Bu durumun iyi veya kötü olması ile ilgili bir durumu yok dedi dr. Cinsiyette kız dedi. Çok sevindim. 2 yaşına bu ay girecek bir oğlum var. Birde kızım oluyor. Ikra meyra tahminin doğru çıktı. Ankete katılıyorum hemen

P Papatyaa90 çağlayı sordurttum yok ne yazık ki
Ekşi yeşil elma çok iyi geliyor bende çağla ve erik isteğini bastırıyor bi dene canım P Papatyaa90
Kızlar teşekkür ederim düşündüğünüz için Ama dün eşim bulmuş Avrupa yakasında internetten satışı da var sağolsun almış gelmiş yedim ama gece uykudan uyanıp kustum sonrasında sanırım o aç gözlülükle yiyince dokundu halbuki çokta severim ama mideler hassas olunca durum bu teşekkür ederim tekrardan

Merhabalar bende eylül annesi olucam inşallah şu anda 9 haftalığız ama ultrasonda 10 çıkıyor..Allah sağlıklı bi şekilde kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah canım
Cok karanlık ama bana erkek gibi geldi içime öle doğdu Ikra meyra nediyo bi fikir verdimi

Cok sevindim gözünaydın cnm kesinmiymiş kız oldugu ne güzel bi oğlan bi kız Rabbim kucagına almayı nasip etsin inaşllah

Hamileliğimi öğrendiğimden beri 2 kilo verdim. 15. haftadayım iştahım açıldı. ama abur cubura açıldı. Kendimi frenleme çalışıyorum. Bu gidişle çok kilo alcam.

Canım dün eşimde sipariş etti dondurulmuş varmış tadı berbatttı seninde mi yendiğin döndürülmüştü?

evet kız kardeş çok güzel olur hayırlısı olsun canım ama kıza benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…