- 16 Kasım 2019
- 1.560
- 3.410
- 133
- 31
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.401
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten zor beğeniyorum. Benim beğendiğim isimleri eşim beğenmiyor. Hala bir ismi yokKızlar hani insan ismi ile yaşar derler ya kuzularınızın isimleri belli mi
Benim doktorumda kilolu buluyor çok kafaya takmamak lazım bence her bebek farklıNEDEN ZAYIF BU BEBEK dedi bi sevimsizce
Yağız koyacağız bizde bayadır böyle seviyoruzKızlar hani insan ismi ile yaşar derler ya kuzularınızın isimleri belli mi
Sen moralini yüksek tutmaya çalış inşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla alırsın evladını kucağına, çok şükür artık her şey için önlem alabiliyorlar sen hep iyi düşünmeye bak.Hanımlar merhaba. Az evvel kontrolden çıktım, doktor suyun azalmış dedi. 1 haftadır tansiyonum takipteydi. Tansiyondan dolayı olabilir dedi. Aspirin tedavisi başlayacakmış. Ve riski gebelik uzmanına da git dedi. Şimdiye kadar hiç sorun yoktu. Tansiyondan beri çok üzülüyorum. Önce gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler, şimdi de bu. Gelişimi normal ama gerileme olabilir dedi. Şimdiye kadar hiç kötü ihtimal düşünmemiştim. Ama bugün tekrar moralim bozuldu. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız vaktinde bebekleri kucağımıza
hipertansiyonumHanımlar merhaba. Az evvel kontrolden çıktım, doktor suyun azalmış dedi. 1 haftadır tansiyonum takipteydi. Tansiyondan dolayı olabilir dedi. Aspirin tedavisi başlayacakmış. Ve riski gebelik uzmanına da git dedi. Şimdiye kadar hiç sorun yoktu. Tansiyondan beri çok üzülüyorum. Önce gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler, şimdi de bu. Gelişimi normal ama gerileme olabilir dedi. Şimdiye kadar hiç kötü ihtimal düşünmemiştim. Ama bugün tekrar moralim bozuldu. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız vaktinde bebekleri kucağımıza
Aynen canım bitti zaman ne kaldı şurda hepimizin30. Haftaya girdim artık ve nerdeyse 6-7 haftamız var o haftalardan sonra artık heran gelebilirmiş her hafta kontrole çağırılırmışız ben çok heycanlıyım ya![]()
Ayy gerçekten öyle yapılacak iş çok ben 5 6 haftaya kadar tüm eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum tabi onları tamamlıyorken bir yandan da evi temizlemek var senin kaçıncı hafta şimdi canımAynen canım bitti zaman ne kaldı şurda hepimizinbirde benim erken gelme ihtimali var 34te felan gelebilir onun panikliği var alışveriş bitmedi çanta hazırlanacak ev temizliği ve evi +2çovukla ve eşimide eklersek 3kişiye rağmen temiz tutmaya çalışmak hediyelik yapılacak bir ihtimal hastane ziyaretleri açılırsa organizasyon ayarlanacak falan falan falan
Kan sulandırıcıyı tansiyondan dolayımı kullanıyorsun canımhipertansiyonum
gebelik boyunca kan sulandırıcı ileyaşıyorum
hiç canını sıkma Allah ne dilerse o olur
ilaçlar beslenme ile tansyonu düzeltiriz
suyuda bolbol iç arkadaşım
sağlıkla gelsin bebeğin inş.
36 hafta mı28.hafta canım 36yı zor görürüm gibi birde evde tadilat işleri var ayyy Bi fena oldum![]()
![]()
![]()
Çok geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın moralini bozma Allah ne derse o oluyor çoğu geçti azı kaldı sayılırHanımlar merhaba. Az evvel kontrolden çıktım, doktor suyun azalmış dedi. 1 haftadır tansiyonum takipteydi. Tansiyondan dolayı olabilir dedi. Aspirin tedavisi başlayacakmış. Ve riski gebelik uzmanına da git dedi. Şimdiye kadar hiç sorun yoktu. Tansiyondan beri çok üzülüyorum. Önce gebelik zehirlenmesinden şüphelendiler, şimdi de bu. Gelişimi normal ama gerileme olabilir dedi. Şimdiye kadar hiç kötü ihtimal düşünmemiştim. Ama bugün tekrar moralim bozuldu. Inşallah hepimiz sağlıkla alırız vaktinde bebekleri kucağımıza
Aslında 32-33. Haftalarda eksikleri tamamlamak gerekiyor pandemi yüzünden çok insan gelmez ama bende ufaktan hediyelik bakmaya başladım anahtarlık, mum veya tema vakfına bağış kartı düşünüyorum karar veremedim henüz alınan eşyaların yıkanması, ütülenmesi steril edilmesi düşündükçe içim şişiyor resmenAynen canım bitti zaman ne kaldı şurda hepimizinbirde benim erken gelme ihtimali var 34te felan gelebilir onun panikliği var alışveriş bitmedi çanta hazırlanacak ev temizliği ve evi +2çovukla ve eşimide eklersek 3kişiye rağmen temiz tutmaya çalışmak hediyelik yapılacak bir ihtimal hastane ziyaretleri açılırsa organizasyon ayarlanacak falan falan falan
36. Haftadan sonra her an gelebilir canım ama benim ilk kızımda erken doğduğu için risk varmış 40.hafta son zaman36 hafta mıe bebek 40.hafta da doğmuyor mu benim 36.haftada çatı muayenem var daha
Ecmel ismini çok seviyorum bir arkadaşımın ismi çok az duyulmuş anlamı çok güzel bir isimBizim prenseste Ecmel Nida olucak inşallah![]()