- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.741
Son haftalar son aylar böyle mi oluyor acaba![]()
Ay hayır yaa olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son haftalar son aylar böyle mi oluyor acaba![]()
Sonrasında vermeye çalışırız valla bunaldım artık sıcak bı yerden nefes darlığı ayrı şişkinlikAynı durumdayım 62yle hamile kaldim bugün 74 u gördüm saglik ocagi kontrolünde moralim epeyce bozuldu..ebe uyardı dikkat et diye yemek fazla yemiyorum diyince 1 saatlik yürüyüş onerdi hareketsiz kalma dedi..napalim sıkıntı olmasin da kilo bi şekilde verilir insallah![]()
Yazismalar silinnmismi nolmus 1460lardaydi simdi 735 te
Kizlar cocuk surekli hickirik seklinde olabilir mi cok rahatsiz hissediyorum kendimi. Cocuga birsey mi oluyor diye düşünüyorum panik oluyorum
Hemen hastaneye gidin bence..inşallah hastanede bu durum düzeliryaklaşık yarım saattir sanki aldığım nefes yetmiyor bana. hafif de çarpıntım var geçmedi bir türlü![]()
sağlık ocağına gittim tansiyonum yerlerdeHemen hastaneye gidin bence..inşallah hastanede bu durum düzelir![]()
geçmiş olsun arkadaşım. iyi bakın kendinizesağlık ocağına gittim tansiyonum yerlerde![]()
Geçmiş olsun canım evde yanında biri dursun tansiyon düşüklüğü çok kötü oluyorsağlık ocağına gittim tansiyonum yerlerde![]()
Ben normal wc ye oturduğumda oluo canım yerleri daralıyor artıkKızlar lavaboya girdiğimde afedersiniz eğildiğim zaman kasıklarımda çok ciddi bir şekilde ağrı batma oluyor ama şiddetlide yani böyle bir durum yaşayan var mı
Benim de öyle.8/5-9/5 tansiyonla geziyorum ama genelde 8/5.doktor da hamilelikte düşük tansiyonun çok iyi olduğunu söyledisağlık ocağına gittim tansiyonum yerlerde![]()
Bende normal wc ye oturduğumda oluyor korkuttu biraz beniBen normal wc ye oturduğumda oluo canım yerleri daralıyor artık
Baskı oluşuyor canım işte ozmnBende normal wc ye oturduğumda oluyor korkuttu biraz beni
benim de tansiyonum sık sık düşer. gebelikten önce bayıldığım çok olmuştur hatta. gebelikte ilk kez bu kadar düştü o çarpıntı hissi bayağı kötü yaptı beni. 7 ye 4 çıktı benim de. genelde 10 a 7 den büyük olmaz düştüğünü çok rahat anlıyorum o yüzden.Benim de öyle.8/5-9/5 tansiyonla geziyorum ama genelde 8/5.doktor da hamilelikte düşük tansiyonun çok iyi olduğunu söyledisürekli başım dönüyor
![]()
Büyük geçmiş olsun canım.Allah tekrarını yaşatmaz inşallahbenim de tansiyonum sık sık düşer. gebelikten önce bayıldığım çok olmuştur hatta. gebelikte ilk kez bu kadar düştü o çarpıntı hissi bayağı kötü yaptı beni. 7 ye 4 çıktı benim de. genelde 10 a 7 den büyük olmaz düştüğünü çok rahat anlıyorum o yüzden.
Bende de nefes darlığı şikayeti var ama tansiyonum genelde 12,8benim de tansiyonum sık sık düşer. gebelikten önce bayıldığım çok olmuştur hatta. gebelikte ilk kez bu kadar düştü o çarpıntı hissi bayağı kötü yaptı beni. 7 ye 4 çıktı benim de. genelde 10 a 7 den büyük olmaz düştüğünü çok rahat anlıyorum o yüzden.