- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.941
Seninki de mi dönmedi hala canım?Doktorun verdiği cevap gerçekten korkutucuymus . Merak ettim bende şimdi
Dr a böyle diyince usteleyemedim tabiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki de mi dönmedi hala canım?Doktorun verdiği cevap gerçekten korkutucuymus . Merak ettim bende şimdi
Canım ben haftaya gidicem doktora o zaman bakalım dönmüş mü . Ama doktor ne diye öyle korkutmuş anlayamadım.Seninki de mi dönmedi hala canım?
Dr a böyle diyince usteleyemedim tabiki
Inşallah canım deneyecegim çok sağol
Bu bebekler niye dönmez dedim dr a
O da aciklarsam gece uyuyamazsin diyince korktum haliyle![]()
Hanımlar tatilde şezlongda nasıl duruyorsunuz ? Bugün günü birlik denize gittik. Anam şezlongda resmen belim ortadan ikiye ayrıldı yaYattığım yerden kalkamıyorum, sağa sola dönemiyorum, resmen belim kıt etcekde felç kalcam ödüm koptu
Belimin arkasına iki tane minder koyduk ama banamısın demedi. Eve geldik şuan hala agrım var. Şezlongun kendi minderi yoktu, direk havlu serdim ondanmı acaba ? Minderi olsa farkeder miydiki
Bugün ilk defa ağırlaştığımı anladım yalnız. Birde bayramda iki gün tatil yapmayı düşünüyoruz. Ozaman iyice ağırlaşmış olcam. Nasıl durcam o şezlonlarda. Sizler hamiş hamiş nasıl tatil yapıyorsunuz özellikle 7. ay sonrası ? Ben 29+2 günlük gebeyim buarada.
Canım ben haftaya gidicem doktora o zaman bakalım dönmüş mü . Ama doktor ne diye öyle korkutmuş anlayamadım.
Saolun kızlar bakalım egzersiz filan yaparsam dönmeye niyeti olur belkiAmaan pek de meraklıymış korkutmaya, benim doktor demişti ki daha yeri var bebek de zaten balık gibi dönüp durur biz sadece ultrason anında nasıl durduğuna denk gelirizbazen bi hissediyorum başı yukarıda, bazen de ayaklarıyla mideme doğru vuruyor, yukarıda
hiç de korkma döner o büyüdükçe
Ben kullandım enfeksiyondan dolayıKızlar fitil kullanana varmı bende kasıntı var ve iç taraf kızarmış pamukcuklu gibi duruyo bu hamileligimde hep böyleseyler yasadım insallah dogumu etkilemez![]()
Kamp sandalyesiyle gidiyorum ben denizde şezlong alçak geliyor oturup kalkması zor en iyisi sandalyeHanımlar tatilde şezlongda nasıl duruyorsunuz ? Bugün günü birlik denize gittik. Anam şezlongda resmen belim ortadan ikiye ayrıldı yaYattığım yerden kalkamıyorum, sağa sola dönemiyorum, resmen belim kıt etcekde felç kalcam ödüm koptu
Belimin arkasına iki tane minder koyduk ama banamısın demedi. Eve geldik şuan hala agrım var. Şezlongun kendi minderi yoktu, direk havlu serdim ondanmı acaba ? Minderi olsa farkeder miydiki
Bugün ilk defa ağırlaştığımı anladım yalnız. Birde bayramda iki gün tatil yapmayı düşünüyoruz. Ozaman iyice ağırlaşmış olcam. Nasıl durcam o şezlonlarda. Sizler hamiş hamiş nasıl tatil yapıyorsunuz özellikle 7. ay sonrası ? Ben 29+2 günlük gebeyim buarada.
Ben de uyuyamıyorum sabaha kadar . Uyuyamıyorum diye oturup ağlıyorum bazen . Şimdiden başladı bize uykusuz gecelerDün sabah ezanından sonra uyumuştum, bugün de öyle olacak gibi. Bütün vücudum özellikle bacaklarım ağrıyor ve ayaklarım yanıyoryorgunluktan ölüp uyuyamamak ne tuhaf, ne zor
![]()
Bende ama geç kalkıyorum günüm gecem karıştıBen de uyuyamıyorum sabaha kadar . Uyuyamıyorum diye oturup ağlıyorum bazen . Şimdiden başladı bize uykusuz geceler![]()
Aynı durumdayım canım. Bide doğum korkusu da sardı. Artık doğurup rahatlamak istiyorumBende ama geç kalkıyorum günüm gecem karıştı
Aynı durumdayım canım. Bide doğum korkusu da sardı. Artık doğurup rahatlamak istiyorum![]()
dark ın yeni sezonuna başladık eşimle. anlıyoruz ama anlamıyoruz daAnne with an e- Duygusal ama çok güzel(favorim)
Kalifat- dinî drama
Outlander-dönem dizisi biraz mistik
Dark - bilimkurgu ama beyin yakangilden
The 100 bilimkurgu
Hepsi farklı tarzlarda.
Bu konuda şehir hastanesi iyi olabilir sanırım canımAnkarada dogum yapacak olanlardan dr ve hastane tavsiyesi istiyorum kizlar. Bebeğin kalbindeki sıkıntıdan dolayı dr ankaraya sevk etti beni. Yeni dogan yogun bakımı olan ve cocuk kardiyolojisi olan bi yerde doğum yapmam gerekiyo. Nereyi onerirsiniz 32. Haftada gelip muayenelere girmem gerekiyo doguma kadar
Ben kullandım ama tam anlamıyla geçmedi gibi yine kullanıcam 31. Haftanın sonundayım ve hala kurtulamadım çok sinir bozucuKızlar fitil kullanana varmı bende kasıntı var ve iç taraf kızarmış pamukcuklu gibi duruyo bu hamileligimde hep böyleseyler yasadım insallah dogumu etkilemez☹
Kizimda tek catlayan yerim goguslerim olmustu. Zamanda renkleri beyazliyo ama tamamen gecmiyor asla.Göğüsleri çatlayan varmı daha önceden çatlamış olanlar doğumdan sonra o çatlaklar çok belli oluyor mu beyazlıyor mu