- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.261
Aramızda 1 gün var sizin kaç dediler kilosuna acabaKac haftada1100lerde olmali dedi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramızda 1 gün var sizin kaç dediler kilosuna acabaKac haftada1100lerde olmali dedi cnm
Ben çarşamba gittim 1500 dedi. Boyu da 42 cm dedi. Önden gidiyor ama sorun değil dedi.. Ben de korktum sordum 50gramlık şeker yüklemem 143 çıkmıştı şekerle alakalı mı dedim. Hayır dedi suyu gayet normal sıkıntı yok dedi doğarken böyle gidersen 4000 e yakın doğar dedi..Aramızda 1 gün var sizin kaç dediler kilosuna acaba
Bizim de çarşamba yani 28+1 de 1200 cıktı boyu 39 cm dediği gibi sizin biraz kilolu doğacak ama sorun olmaz o kadardan bence sağlıklı olsunlarda bizim suyumuz az ama çok şükür gelişimimiz haftasına uyumluBen çarşamba gittim 1500 dedi. Boyu da 42 cm dedi. Önden gidiyor ama sorun değil dedi.. Ben de korktum sordum 50gramlık şeker yüklemem 143 çıkmıştı şekerle alakalı mı dedim. Hayır dedi suyu gayet normal sıkıntı yok dedi doğarken böyle gidersen 4000 e yakın doğar dedi..
Benim ikinci kızım doğacak inşallah, ilk kızımda gebelik şekeri vardı diyet yaptım, 50gramlık yüklemem 170 civarı çıkmıştı.. Bunda 140 civarı çıkınca tam sınırda gene de dikkat et demişti doktor.. 1 ay sonra gidip önden gittiğini duyunca kötü hissettim.. Öyle yoğun bir diyete de girmedim dikkat de etmedim zaten kilo almıyorum dikkat etsem nolurum kim bilir.. İlk kızım tam günü gününde giderdi 40 artı 0 da doğdu sezeryanla.. Bu da zaten sezeryan olacak inşallah, kilolu doğması etkilemez beni ama işte şeker çocuğa zarar verirse, organları gelişmezse erken doğarsa vs vs bunlar sıkıntı.. Şeker takibi yapıyorum şuan hep sınırda 140 civarı seyrediyor umarım aşmazBizim de çarşamba yani 28+1 de 1200 cıktı boyu 39 cm dediği gibi sizin biraz kilolu doğacak ama sorun olmaz o kadardan bence sağlıklı olsunlarda bizim suyumuz az ama çok şükür gelişimimiz haftasına uyumlu
26+3te 930 gramdi. perşembe randevumda kaç olur bende meraktayım.sizin?Aramızda 1 gün var sizin kaç dediler kilosuna acaba
İnşAllah sağlıcakla kucağınıza alırsınızBenim ikinci kızım doğacak inşallah, ilk kızımda gebelik şekeri vardı diyet yaptım, 50gramlık yüklemem 170 civarı çıkmıştı.. Bunda 140 civarı çıkınca tam sınırda gene de dikkat et demişti doktor.. 1 ay sonra gidip önden gittiğini duyunca kötü hissettim.. Öyle yoğun bir diyete de girmedim dikkat de etmedim zaten kilo almıyorum dikkat etsem nolurum kim bilir.. İlk kızım tam günü gününde giderdi 40 artı 0 da doğdu sezeryanla.. Bu da zaten sezeryan olacak inşallah, kilolu doğması etkilemez beni ama işte şeker çocuğa zarar verirse, organları gelişmezse erken doğarsa vs vs bunlar sıkıntı.. Şeker takibi yapıyorum şuan hep sınırda 140 civarı seyrediyor umarım aşmaz
26+0 da 1 kilo denildi 28+1 de 1206 gr inşAllah haftasına uygun kilosunu almıştır bebeğiniz26+3te 930 gramdi. perşembe randevumda kaç olur bende meraktayım.sizin?
Bende hic girmedim nstye.Bahsini bile acmadi.Halbuki kasılmalarım var falan dedim ama normal dedi gecti.Simdi 35 te gidicem tekrar sanmiyorum nst diyeceginiAyın 20 sinde kontrol var yine 10 günde bir gidiyoruz kontrole sizin ne sıklıkla oluyor kontroller birde nst oldu mu hiç
Inşallah 29+3olcam benm erken dogum riskim var toplasin kiloyu istiyorum ama pek de olmyo buna şükür26+0 da 1 kilo denildi 28+1 de 1206 gr inşAllah haftasına uygun kilosunu almıştır bebeğiniz![]()
33+3 olacağım bende o gün gittiğimde muhtemelen nst ye alır diye düşünüyorum ay çok heyecanlı geldik mutlu sona çok şükürBende hic girmedim nstye.Bahsini bile acmadi.Halbuki kasılmalarım var falan dedim ama normal dedi gecti.Simdi 35 te gidicem tekrar sanmiyorum nst diyecegini
Ben de ilk kızımda roxy kullandımAnneler normalde yetişkinlere bile sabun tozu tavsiye ediliyor. Kullanıcılarımız tamamen kimyasal. Roxy sabun tozu güzel bide e bebektekiler
ya ben burun aspiratörüyle ateş ölçerini almadım bi. hemen lazım olur mu acaba?Kızımdan kalan kıyafetler var hiç almadım eltim sağolsun hastane çıkışı bir tane takım birde patik almış bende bunları aldım ablası oyuncak bile aldı ☺ Sadece bez ıslak mendil onlar kaldı
Bende ilkimde severek kullandm.artik normal yıkıyorum 2 yasindan sonraBen de ilk kızımda roxy kullandım
Oğlumun eşyalarını da onunla yıkadım
Mis gibi
Burun aspiratorü hemen lazim olur temizlenecek sonuçta. Ateş ölçer lazım olmaz inşallahya ben burun aspiratörüyle ateş ölçerini almadım bi. hemen lazım olur mu acaba?
inşallah. önerebileceğiniz bir marka ve tip var mı?Burun aspiratorü hemen lazim olur temizlenecek sonuçta. Ateş ölçer lazım olmaz inşallah![]()
Malasef bizde de erken olma riski var suyum az olduğundan dolayı bende kaşar muz yumurta yiyorum ama bakalım İnşAllah vaktinde ve sağlıkla kucağımıza alırız bebişleriInşallah 29+3olcam benm erken dogum riskim var toplasin kiloyu istiyorum ama pek de olmyo buna şükür
Çoğunluk otribebe yi onerdi bende ondan alicam galiba ama daha iyi bi öneri varsa düşünülebilir.. bide burun icin acici solüsyon önerisi var mi yoksa eczacıya söylesek verir mi..inşallah. önerebileceğiniz bir marka ve tip var mı?