İstenmeyen bebek değil tabi ki , evleneli 4 sene oldu o benden çok istiyordu hatta , Bu haline çok üzülüyorum ama şu an hiç hevesli değil , Kıyafetlere filan da bakmadı , merak etmiyor. Kaç kere gidelim birlikte beşik alalım dolap alalım dedim oralı olmadı , erteledi ama arkadaşlarından biri herhangi bişey için çağırsa gider , annesinin ev işleri için koşarak gider , hatta bu işler için elinden geldiğince beni de kullandırmaya çalışır. Ev içinde ev arkadaşlığı dışında bi ilişkimiz yok , hatta ev arkadaşlığı değil ben evin yardımcısı gibiyim. Yemek yap ,temizlik yap , ütüsünü yap . Sırf o da bana sorsun diye işten gelince nasılsın diyorum ben konu açıyorum , yemeği bile ayrı yiyoruz , o oyun ne zaman biterse o zaman geliyor, Ayrılmak istiyorum başka bi çözüm yolu bulamıyorum ama ailelere bunu anlat , eşim zaten bunu hiç anlamıycak, Ona göre herşey normal , zaten gebeliğin son zamanları . Tam cinnet geçirmelil bir dönemden geçiyorum. Özür dilerim daha fazla anlatıp kimseyi okumakla yormayım , burda herkes heveslerini güzel duygularını paylaşıyordu, bunun yeri de değildi ama çok bunaldım artık .