- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.841
biz de vallaBiz bazen yapıyoruz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz de vallaBiz bazen yapıyoruz![]()
Biz ramazandan beri yapmıyoruz ondan önce de bir kaç kez yaptık sanırımkızlar cinselliğe ara veren var mı?
Bio-Oil çok iyi bu konuda. Gratis ve Watsons'larda var. Ustelik fiyatıda öyle çok pahalı değilBenim karnım da taş gibi hep gergin özellikle yürüyünce gerildikçe geriliyo bende dalin bebe yağı sürüyorum arada bi aklıma geldikçe ya da çok rahatsız oldukça henüz çatlama olmadı ama bu aydan sonra olur heralde![]()
Hamileliğin basından bu yana geçenlerde ilk defa oldukızlar cinselliğe ara veren var mı?
Bizde de ayda bir felan bazen ikikızlar cinselliğe ara veren var mı?
Yalnız değilmişimBiz ramazandan beri yapmıyoruz ondan önce de bir kaç kez yaptık sanırım
Eşim çok pipirikli bebeğe bişey olursa diye
Geçen sene kalbi durup kürtaj olduğum bir gebelik geçirdim de
Artık lohusalıktan çıktıktan sonra görüşürüz sanırım![]()
Ne çok ilaç kullanıyoruz bunların zararı yokmudurki sodayı denicem mutlakaCanım bende de var rennie tablet veya gaviscon surup çok iyi geliyor doktorundan iste bide sade soda beni rahatlatiyor
Kızlar bir kaç gündür inanılmaz mide yanması yaşıyorum ağzıma asit gibi bişey geliyo sanki yaşayan varmı hafifletmek için ne yapmak lazım bebek saçlanıyo olur diyolar ama çok rahatsız edici
[/QUO
1 cay bardagi suya 1 cay kasigi karbonat ekle karistir ic.Ben onun sayesinde cok rahatladim
1-2 kere zar zor oldu.Tedirgin oldu eşim.Kankayız dogumdan sonraya kadarBizde de ayda bir felan bazen iki![]()
Yazık adamlara1-2 kere zar zor oldu.Tedirgin oldu eşim.Kankayız dogumdan sonraya kadar![]()
Bende de olmustu azalma 28-30 arasi.32 de sert ve daha yoğun hareketler basliyor.Kilo aldigi icin her dokunusu hissediyorsunuz merak etmeyinHareketlerde azalmalar baslamis genelde. bende 2 3 gundur cok az hareket hissediyorum korkuyorum bisey mi oluyo diye. Napicaz ya daha cok haftamjz var
Pek sanmıyorum canım çünkü naneli bisey zaten öyle zararlı olacağını dusunmuyorumNe çok ilaç kullanıyoruz bunların zararı yokmudurki sodayı denicem mutlaka
pimpiriklik benimkinde de var. az bi ses çıkarsam başlıyo noldu bişey oldu demeyeBiz ramazandan beri yapmıyoruz ondan önce de bir kaç kez yaptık sanırım
Eşim çok pipirikli bebeğe bişey olursa diye
Geçen sene kalbi durup kürtaj olduğum bir gebelik geçirdim de
Artık lohusalıktan çıktıktan sonra görüşürüz sanırım![]()
benim hormonlar zirvede hala. her gün gelse her gün isterim resmenHamileliğin basından bu yana geçenlerde ilk defa oldusonrasinda korktum ama bi sıkıntı olmadı şükür
Ahahah keşke az da bende olsa bende kaçıyorum resmenbenim hormonlar zirvede hala. her gün gelse her gün isterim resmen![]()
Ahahah keşke az da bende olsa bende kaçıyorum resmen![]()
![]()
sıcaktan akşama kadar eziliom sabahta tadı yok en iyisi kaçmak
![]()
Bizde de ara sıra, bazen ,pek nadirkızlar cinselliğe ara veren var mı?
Bizde halen yapıyoruz birde doktora sorduk doğuma kadar yasak yok diyince eşim ondan da bir güven aldıkızlar cinselliğe ara veren var mı?
Benden kendiliginden sizmiyo ama dokununca geliyo. Bi arkadasim daha var hamile ve haftasi benden ileri, hic bir aci yok gogus ucumda dedi o zaman şaşırdım. Herkeste var saniyodum dr a sormamistimBenimkilerde Çok hassas iç çamaşırı giyemiyorum..ufak bi sikmada kolostrum geliyo islaniyo atlet çamaşır..bide üzülüyorum bebek icin en yararlı süt bu sekilde heba oluyo diye ☹
ey bebek sen nelere kadirsinBizde de ara sıra, bazen ,pek nadiroluyor.Bebek beni aşırı yoruyor ve bugünlerde maşallah coştu.sürekli bir karnımın üst kısmını deşme derdinde gömü mü arıyor orda çözemedim
ben de tabiki bebiş hareket ettikçe daha da bi nazlanıyorum,eşim de bana kıyamıyor benim de işime geliyor
![]()