- 8 Haziran 2019
- 2.689
- 3.449
- 133
- 27
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #14.881
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinle aynıyız bende 8 kilo almışım 9 sanıyordum da yol geldiğim için ödem oldu sanırım 1 kilosu geri gitti ama banada galiba haftada 1 kilo geliyorArkdaşlar hamile kaldığınız günden beri kaç kilo aldınız?
Ben dün itibariyle 6 kilo almışımve son hafta tam 1 kilo almışım ben şok
27+5im.acaba normal mi bir haftada bir kilo alınması.gebelik şekerim sınırdaydı ve extra dikkat ediyordum diyetteydim yani.ama buna rağmen 1 kilo
![]()
Umarım yuvarlanmadan doğururum diyorumSizinle aynıyız bende 8 kilo almışım 9 sanıyordum da yol geldiğim için ödem oldu sanırım 1 kilosu geri gitti ama banada galiba haftada 1 kilo geliyor![]()
ay ben de takamıyorum yüzüklerimi. öyle özledim ki takmayıUmarım yuvarlanmadan doğururum diyorumama ben de ödem hat safhada.dün alyansımı taktım.hamile kalmadan önce parmağımdan düşen,bu nedenle takamadığım alyansım parmağıma zorla oldu
ve bu iki haftadır bayaa belirgin bir halde şiştim
![]()
Ayyy benim kocada akrep burcuBizimki akrep burcu vazgeçemiyordoktordan da gazi alınca
ama 32 haftalık filan olunca ben koycam yasağı
![]()
Maşallah diyelim o zamanbenim hormonlar zirvede hala. her gün gelse her gün isterim resmen![]()
Benim dr olabilir sıkma elleme rahat camasir giy dedi..ama çamaşır giymek ne mümkün..hakiki zeytinyagi suruyorum bjraz rahatlatiyo..iyiye isarettir insallah sütümüz olur..Benden kendiliginden sizmiyo ama dokununca geliyo. Bi arkadasim daha var hamile ve haftasi benden ileri, hic bir aci yok gogus ucumda dedi o zaman şaşırdım. Herkeste var saniyodum dr a sormamistimniye bizde var ki
Bende bu gidişle yuvarlancam gibi geliyorUmarım yuvarlanmadan doğururum diyorumama ben de ödem hat safhada.dün alyansımı taktım.hamile kalmadan önce parmağımdan düşen,bu nedenle takamadığım alyansım parmağıma zorla oldu
ve bu iki haftadır bayaa belirgin bir halde şiştim
![]()
Akrep burcu libidosuAyyy benim kocada akrep burcu![]()
valla kendi kendine dönecek dönmezse ki bu da sorun değil sezaryan annesiKızlar kontrolümüz vardı tatlı oğlum 1600 gr olmuş
Kilo almadığın halde bebegin önde gidiyor dedi dr
Ancak hala baş aşağı dönmemiş
Baş aşağı dönmesi icin ne yapmak lazım kızlar ya?
Kan ve idrar tahlili istedi
Şimdilik bizde durumlar böyle![]()
Oyyy Masallah büyümüş bayagi minnak..Kızlar kontrolümüz vardı tatlı oğlum 1600 gr olmuş
Kilo almadığın halde bebegin önde gidiyor dedi dr
Ancak hala baş aşağı dönmemiş
Baş aşağı dönmesi icin ne yapmak lazım kızlar ya?
Kan ve idrar tahlili istedi
Şimdilik bizde durumlar böyle![]()
valla kendi kendine dönecek dönmezse ki bu da sorun değil sezaryan annesisağlıklı olsun da allahın izniyle döner
![]()
Saolun kizlarOyyy Masallah büyümüş bayagi minnak..
Hic bir fikrim yok dönme konusunda![]()
Normal demişti, bol nemlendir ve elleme demişti:)Peki doktorunuz herhangi bişey söyledi mi bu konuyla ilgili
benSelam kizlar. Son 3 haftadir bende felaket ödem yaaiyorum. Dun aksam ayak bileklerimin ic kisminda sanki sismis kucuk balon vardi2 gundur yururken bile ayaklarimin altinda sisme yataklar varmis gibi :)))))) suan bulundugum yerde de fazlsiyla nem var mahvetti beni. Tuzu azalttim bol suya devam ama iih nem ve kizimin pesinde kosturmak neden oluyor sanirim. Birde bebim gibi istahi tavan yapan var mi? 10 gundur durduramiyorum kendimi
Tam tersi istahim kapandi 2 kg verdim.Gebelik şekeri diyeti yaptim ama sıkı olmamasina ragmen kilo verdim.Umarim bebegim kilo almistir.Haftaya kontrolüm varSelam kizlar. Son 3 haftadir bende felaket ödem yaaiyorum. Dun aksam ayak bileklerimin ic kisminda sanki sismis kucuk balon vardi2 gundur yururken bile ayaklarimin altinda sisme yataklar varmis gibi :)))))) suan bulundugum yerde de fazlsiyla nem var mahvetti beni. Tuzu azalttim bol suya devam ama iih nem ve kizimin pesinde kosturmak neden oluyor sanirim. Birde bebim gibi istahi tavan yapan var mi? 10 gundur durduramiyorum kendimi
Ben de nem tavan olan bir şehirde yaşıyorum.benim de ödem arttı.peyniri zeytini bile yemeden yarım saat önce sıcak suya yatırıyorum tuzu gitsin diye.iki gündür doyma hissim yok zaten.dün koca bir cheescake yedim,akşamına komşu iki poaça bir açma yollamış sıcak sıcak iki poaça yağ gibi aktı gitti.sabah da açma bi lokma bu son lokma derken tek lokma kaldı onu da buzluğa attım sırf o son lokmadan da kalori gelmesin diyeSelam kizlar. Son 3 haftadir bende felaket ödem yaaiyorum. Dun aksam ayak bileklerimin ic kisminda sanki sismis kucuk balon vardi2 gundur yururken bile ayaklarimin altinda sisme yataklar varmis gibi :)))))) suan bulundugum yerde de fazlsiyla nem var mahvetti beni. Tuzu azalttim bol suya devam ama iih nem ve kizimin pesinde kosturmak neden oluyor sanirim. Birde bebim gibi istahi tavan yapan var mi? 10 gundur durduramiyorum kendimi