- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.001
merhaba 31. haftadayız doktor karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi. Gebelik şekeri de var. Kilo almamışım, bebekte 1580 gr dedi. Yemek ye dedi. İnsanın bir canı sıkılmıyor da değil 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Sanki yıllardır hamileymişim gibi. Hep bir tedirginlik içindeyim. İlk hamileliğimden kaynaklı olsa gerek. Her zaman acaba iyi mi düşüncesi var. Hayırlısıyla atlatsak sağlıkla alsak kucağımıza. Allah’ım nasip etsin hepimize.o değil de hamileliğimin başından beri hep bi an önce doğsa da gözümün önünde olsa artık. ne halde olduğunu bilememek çok zor diyorum. büyük mü konuşuyorum bakmak büyütmek daha mı zor bilmiyorum ama bana hamilelik çok zor geliyor. var mı böyle hisseden benim gibi?![]()
Ben zaten dusuk tansiyonluyum iyice mahvoluyorum. Cok zormus vallahi. Ilk gebeligimde haziranin 21i dogurmustum ne guzel. Akli olan gebeligi yaza getirmez diyorum, ah akilsiz kafamah o fenalaşmaları bana sor. baygınlık geçiriyorum ciddi ciddi. tansiyonum sürekli yerlerde. allah dışarda çalışmak durumunda olanların ve hamilelerin yardımcısı olsun. çok zor.
eşime şakayla karışık (tabii allah bilir de) bir dahaki gebeliğimi kışa denk getiricem diyorum.![]()
Annemlerin yaninda yazliktayim ve efsane nemli bir yer ve ben boyle oldugunu unuttumvantilatör falan mı alsanız acaba? benim bi odam çok rüzgar alıyor sabahtan akşama ordayım sürekli.
Zamanla beraber buyuyorsunuz ya, elbet zorluklari var ama geciyor bir sekilde. Gaz donemi biraz zorluyor ve uykusu duzeni olmayan cocuklar birazcik uyutmuyor ama okadar annesi korkma. Onun buyurkenki her halina asik oldukca zorlugunu unutuveriyo insano değil de hamileliğimin başından beri hep bi an önce doğsa da gözümün önünde olsa artık. ne halde olduğunu bilememek çok zor diyorum. büyük mü konuşuyorum bakmak büyütmek daha mı zor bilmiyorum ama bana hamilelik çok zor geliyor. var mı böyle hisseden benim gibi?![]()
ben de düşük tansiyonla sorunluyum. 2. yi kışa getircemBen zaten dusuk tansiyonluyum iyice mahvoluyorum. Cok zormus vallahi. Ilk gebeligimde haziranin 21i dogurmustum ne guzel. Akli olan gebeligi yaza getirmez diyorum, ah akilsiz kafam(
bağılıklığın düştüyse ondan olabilir canım benim. meyve ye bol bol.Dudağımda uçuk çıktı3-4 gündür Multivitamin almıyorum ondan mıdır? bebeğime zarar vermez inşallah ya sinir oldum neden çıktı acaba
O korkular endişeler hiç bitmiyor dogunca da .anneliğin şanı diyorum ben ona. Hep bi yanın korkuyor . Allah'a emanet hepsiAynen ben de öyle düşünüyorum. Sanki yıllardır hamileymişim gibi. Hep bir tedirginlik içindeyim. İlk hamileliğimden kaynaklı olsa gerek. Her zaman acaba iyi mi düşüncesi var. Hayırlısıyla atlatsak sağlıkla alsak kucağımıza. Allah’ım nasip etsin hepimize.
Benim ilk zor gelmişti ikiz oldugu içinmiş simdi anlıyorum. Yatakta dönmek bile zordu . erken doguma giderken bile rahatlıyacagımı düşünmüştüm o kadar beni sıkıyormuş.tabi dogduktan sonra yasadıgım psikolojik sıkıntı (kuvez dönemi falan)fiziksel in yanında daha agır olmıstuo değil de hamileliğimin başından beri hep bi an önce doğsa da gözümün önünde olsa artık. ne halde olduğunu bilememek çok zor diyorum. büyük mü konuşuyorum bakmak büyütmek daha mı zor bilmiyorum ama bana hamilelik çok zor geliyor. var mı böyle hisseden benim gibi?![]()
31 hafta için bebegin kilosu gayet iyimerhaba 31. haftadayız doktor karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi. Gebelik şekeri de var. Kilo almamışım, bebekte 1580 gr dedi. Yemek ye dedi. İnsanın bir canı sıkılmıyor da değil![]()
cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. İçimi rahatlattınız31 hafta için bebegin kilosu gayet iyi
30 haftada benimki de 1600 dü
Ve dr önden gidiyor dedi
Hiç sıkma canını
Rica ederimcevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum. İçimi rahatlattınız
Haydi hayirlisi :)ben de düşük tansiyonla sorunluyum. 2. yi kışa getircem![]()
Bebek dönmüş. Bundan sonra pek değişme olmaz dedi. Ama doğum normal mi olacak sezeryan mı hala bir şey söylemiyor. Bebek belirler diyor :)Rica ederim
Bebeginiz döndü mü yoksa hala ters mı?
Bizim cmt kontrolumuz vardı
Bebegin hala makat gelişi olduğunu söyledi dr
Aynı gunlerdeyiz hemen hemen
Dr bu konuda bisey söyledi mi?
Darısı bize inşallah :)Bebek dönmüş. Bundan sonra pek değişme olmaz dedi. Ama doğum normal mi olacak sezeryan mı hala bir şey söylemiyor. Bebek belirler diyor :)
Ozaman normal galiba bu haftalar canım baktımda daha erkende de çatlayanlar varmış ailede kimsede yok çatlak bide26-27de catlamaya baslamisti ilk gebeligimde canim. Erken diyemem cildin yapisiyla alakali ya da irsi olabilir
Gerçekten de öyle düşünüyor insan yada ilk gebeliğimiz olduğu için böyleyiz belkide çünkü doğuranlarda hamileliği tekmelerini falan özlediklerini söylüyorlaro değil de hamileliğimin başından beri hep bi an önce doğsa da gözümün önünde olsa artık. ne halde olduğunu bilememek çok zor diyorum. büyük mü konuşuyorum bakmak büyütmek daha mı zor bilmiyorum ama bana hamilelik çok zor geliyor. var mı böyle hisseden benim gibi?![]()
Teşekkürler herkese 41 cm boy 1600 kg kilosu suyu falan iyi sadece sağlık ocağındaki ebem kalp EKG cektirmemi istedi nefessiz kalıyorum bazen gizli kalp olabiliyor dediPardon 7 ile çarpıyorsunuz kilosu nasıl bu arada
Hiç korkma onlarda dinlenip uyuyor sen uyurken yada hareket ederken hareketlenmis olabilir ondan gözünden kaçmıştır yada daha alanı var arka taraflardadir dikkatli izle sola uzanıp yada sırt üstü uzanipBugün bebek hareketlerini çok az hissettim bi kaç saattir de hissettiğimi hatırlamıyorum yada hissettim ama unuttum bilmiyorum biraz korkuttu bu beni açıkcası