- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #15.461
Hayirlisi olsun, uzme kendinide bebeginide. Saglikli olsunda kavusun insallahDoktordan çıktım plesanta previa aynı yerde. 36. Hafta sezaryen dedi. Bebek 2314 gr 45 cm boyu . Her hafta çağardı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirlisi olsun, uzme kendinide bebeginide. Saglikli olsunda kavusun insallahDoktordan çıktım plesanta previa aynı yerde. 36. Hafta sezaryen dedi. Bebek 2314 gr 45 cm boyu . Her hafta çağardı.
Plasenta previa, yani bebeğin plasentası rahim ağzını kapatıyor, bu da kanamaya sebep olabiliyorDoğumda kanama riskinizin olmasının sebebi nedir
Ben 2 tane yaptirmistim canim. Neden uzgunsunki? 4.ayimdayken dis agrisindan 1 disimi cektir.ek zorunda kaldim. Drlar kanal tedaviyle kurtarilabilir demisti ancak 2-3kere anestezi almak zorunda kalacaktim ve kadin dogum drum 1 taneye bile izin vermedi disciyle baya didistilerde oyle cekilebildi. Implant basit acikcasi. Dis cekilen yer iyilesince icine vida konuyor 2 ay bekleniyor hazirsa yer, damak vidayi kabul ettiyse enfeksiyon falan olmadiysa ustu kaplaniyor. Ve bunlar hep uyusturularak yapiliyor. Vida konulduktan sonra 2 gun hassasiyet olabiliyor ama 2 gunde 3 kere parol almistim sadece. Ki canim azdirKızlar konumuzla çok alakasız ama sormam lazım. Bu konuda çok üzgünümdiş implantı yaptıran var mı aranızda, nasıl bir süreç? Bilgisi, fikri olan varsa yazabilir mi
O kadar üzgünüm ki![]()
Anladım sağ salim atlatırsınız inşAllahPlasenta previa, yani bebeğin plasentası rahim ağzını kapatıyor, bu da kanamaya sebep olabiliyor
Teşekkür ederimAnladım sağ salim atlatırsınız inşAllah![]()
Evet ikizdi. Aynen Allah hayırla saglıkla güzellikle büyütmemizi nasip etsin inşallahİlki ikizdi dimi sizin, öyle hatırlıyorumben de bunu ikiz olsun istemiştim, Allah neyse ki kabul etmemiş korumuş beni:) üçüncüyü düşünüyordum ama artık vazgeçtim Rabbim isteyenlere nasip etsin. Hayırlı ve layıkıyla büyütmek nasip etsin inşallah Allah
![]()
Ya aslinda hic belli olmuyor o ama ilaclari duzenli kullanmaya ve dinlenmeye bakiyor biraz. Ne kadar kisalmis mesela 25 mm den ustu normal diyorlar geneldeKızlar doktorum rahim uzunlugun kısalmış 35 e kadar tutmaya çalışalım dedi magnezyum takviyesi ve bol bol dinlenme onerdi bı bilginiz var mı bu söylediği hafta netmidir. Yoksa bu tarihi gecermiyim bu hafta yine gidicem de kafam karıştı bende ihtimal dedi diye üstüne durmadım açıkçası ama netten okuduğum kadarıyla 36 dan inceki doğum sebeplerindendir hep
Ben once 50 lik yaptirmistim tokluk biraz yuksek cikmisti sonra dr.um 100 luk testten istedi o normal cikti ama yine de dikkat etmemi istedi. Tatli hamurisi sekerli meyveler pilav makarna falan yemiyorum. Ara ogunleri aksatmiyorum. Kilo almamaya cabaliyorum. Ama strest uzuntu cok etkiler lutfen sakin ve mutlu olmaya calisinŞekeri yüksek çıkanlar. Neler yapıyorsunuz şuanda. Nasıl gidiyor? Ben evde ölçüm aleti alıp takibe başlamıştım. Oldukça düzelmişti. Fakat 1 haftadır yaşadığım sıkıntılar şekeri mi alt üst etti. Her sabah 80-88 aradı çıkan açlık şekerim bazen 100 çıkmaya başladı. Böyle olunca daha da üzülüyorum. Çok mutsuz bir hamilelik geciriyorum.
Evet farkındayım. Ne zaman kendimi sakinleştirmeye çalışsam yeni bir şey oluyor. Her sey benim için üst üste geldi.Ben once 50 lik yaptirmistim tokluk biraz yuksek cikmisti sonra dr.um 100 luk testten istedi o normal cikti ama yine de dikkat etmemi istedi. Tatli hamurisi sekerli meyveler pilav makarna falan yemiyorum. Ara ogunleri aksatmiyorum. Kilo almamaya cabaliyorum. Ama strest uzuntu cok etkiler lutfen sakin ve mutlu olmaya calisinbebeler her seyi hissediyor. Ne zaman gergin mutsuz olsam hareketleri azaliyor kasilmalar oluyor vs
.Kızlar doktorum rahim uzunlugun kısalmış 35 e kadar tutmaya çalışalım dedi magnezyum takviyesi ve bol bol dinlenme onerdi bı bilginiz var mı bu söylediği hafta netmidir. Yoksa bu tarihi gecermiyim bu hafta yine gidicem de kafam karıştı bende ihtimal dedi diye üstüne durmadım açıkçası ama netten okuduğum kadarıyla 36 dan inceki doğum sebeplerindendir hep
Çok şükür kilosu iyi..ameliyat gününe kadar iyice toparlar insallah..saglikla sihatle gelsin minik yavrucakDoktordan çıktım plesanta previa aynı yerde. 36. Hafta sezaryen dedi. Bebek 2314 gr 45 cm boyu . Her hafta çağardı.
Dr hesaplayip soylemiyo mu ki boyunu..Merhabalar bebeğin boyunu nasıl öğreniyorduk kızlar?ultrason kağıdında bir sayıyı 6 ile çarpıyorduk sanırım?
Aynen oyle rabbim guc kuvvet veriyor kesinlikle..ama 2.ciyi gözüm hic kesmiyorMasallah canım, unutuluyor tabi, dünü bile unutuyor insan, Allah güç kuvvet veriyor![]()
Benim o kadar disim ağrıdı kanal tedavjsi olanlar icinde drum kesinlikle ne çekime ne yapımına izin verdi..parol ve largopen e anca izin verdi onlarla geçti ağrı kesici..doğumdan sonra toparlaninca ilk isim dişlerim olucak galibaBen 2 tane yaptirmistim canim. Neden uzgunsunki? 4.ayimdayken dis agrisindan 1 disimi cektir.ek zorunda kaldim. Drlar kanal tedaviyle kurtarilabilir demisti ancak 2-3kere anestezi almak zorunda kalacaktim ve kadin dogum drum 1 taneye bile izin vermedi disciyle baya didistilerde oyle cekilebildi. Implant basit acikcasi. Dis cekilen yer iyilesince icine vida konuyor 2 ay bekleniyor hazirsa yer, damak vidayi kabul ettiyse enfeksiyon falan olmadiysa ustu kaplaniyor. Ve bunlar hep uyusturularak yapiliyor. Vida konulduktan sonra 2 gun hassasiyet olabiliyor ama 2 gunde 3 kere parol almistim sadece. Ki canim azdir
Boyunu söylemedi sadece 35. Haftaya kadar tutmaya çalışalım bebeği dediYa aslinda hic belli olmuyor o ama ilaclari duzenli kullanmaya ve dinlenmeye bakiyor biraz. Ne kadar kisalmis mesela 25 mm den ustu normal diyorlar genelde
İkinciye 12 sene sonra cesaret buldum ama hala şaşıyorum bu cesaretime.Aynen oyle rabbim guc kuvvet veriyor kesinlikle..ama 2.ciyi gözüm hic kesmiyor![]()