- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.621
Yaa inşallah denk gelirsin canımYolumun cok dusebilecegini sanmiyorum :/netten bakacagim canim saolasin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa inşallah denk gelirsin canımYolumun cok dusebilecegini sanmiyorum :/netten bakacagim canim saolasin
İnşallah negatiftir canım Rabbim içini ferahlatsın inşallahCerrahpaşa’dan geliyorum. Covid test yaptırdık. Patronum korona çıktıakşama sonucum pozitif çıkarsa acile gel dediler. Sabırla saatlerin geçmesini bekliyorum. Koku duyum yok. Onun haricinde iyiyim. Kanda bulgu yok. Neler olacak bakalım
Bende var canım gaz genelde hamilelikte yaşanılan Bi sorunKızlar gaz birikmesi yaşayan var mı sürekli karnımda gaz birikir gibi oluyor bi sızı oluyor
Bide bazen afedersin mecburiyetten tuvaletimi tutuyorum yani elimdeki işi bitirmeden gidemiycek durumda oluyorum sanırım oda karnımda ağrı yapıyor birazBende var canım gaz genelde hamilelikte yaşanılan Bi sorun![]()
Bide bazen afedersin mecburiyetten tuvaletimi tutuyorum yani elimdeki işi bitirmeden gidemiycek durumda oluyorum sanırım oda karnımda ağrı yapıyor biraz
Sanki ben yazdım bunu... Umarım atanır gideriz de gerçek manada yalnız kalırız en azından uzağız diye böyle oldu diyebilirizHayır hiç sormadı maalesefyani onda öyle incelikler yoktur.geçen yaz miyom ameliyatı oldum bir kere geldi balkonumu yıkadı o da sırf oğluna yaranmak için bana da aklınca iş öğretmeye çalıştı.balkon kapısının ağzını sildi diyor ki bak böyle yapacaksın
içimden dedim ki çünkü hiç bilmiyorum,hiç de bugüne kadar temizlik yapmadım
Geçenlerde görümcemle eşini yemeğe davet ettim mesela doğal olarak kendisi de geldi onu davet etmememe rağmen
görümcemle eşi yok biz gelemeyiz sen hamilesin,senin elinden yemek yenmez günahtır diyorlar benim kayınvalide de çıt yok
çünkü kendisi istiyor ki çocuklarına sonsuz izzeti ikramda bulunalım.hoş ben kendi insanlığımdan davet ettim görümcemi ama kv bu hareketleri artık çok fazla canımı sıkmaya başladı.Allah yüzüme baksa atanıp gitsem de ondan da bu cahil hareketlerinden de kurtulsam
![]()
İnşallah canım inşallahhhhSanki ben yazdım bunu... Umarım atanır gideriz de gerçek manada yalnız kalırız en azından uzağız diye böyle oldu diyebiliriz
Stresten sabahı zor ettimBelli oldu mu canım?
inşaallah hayırlısıyla atanırsınHayır hiç sormadı maalesefyani onda öyle incelikler yoktur.geçen yaz miyom ameliyatı oldum bir kere geldi balkonumu yıkadı o da sırf oğluna yaranmak için bana da aklınca iş öğretmeye çalıştı.balkon kapısının ağzını sildi diyor ki bak böyle yapacaksın
içimden dedim ki çünkü hiç bilmiyorum,hiç de bugüne kadar temizlik yapmadım
Geçenlerde görümcemle eşini yemeğe davet ettim mesela doğal olarak kendisi de geldi onu davet etmememe rağmen
görümcemle eşi yok biz gelemeyiz sen hamilesin,senin elinden yemek yenmez günahtır diyorlar benim kayınvalide de çıt yok
çünkü kendisi istiyor ki çocuklarına sonsuz izzeti ikramda bulunalım.hoş ben kendi insanlığımdan davet ettim görümcemi ama kv bu hareketleri artık çok fazla canımı sıkmaya başladı.Allah yüzüme baksa atanıp gitsem de ondan da bu cahil hareketlerinden de kurtulsam
![]()
İnşallah canım çok saol Allah razı olsuninşaallah hayırlısıyla atanırsın![]()
O fena işte. Minnacık kalan midem ve daralsn bağırsaklarım acıyor çıkans kadarKızlar gaz birikmesi yaşayan var mı sürekli karnımda gaz birikir gibi oluyor bi sızı oluyor
Aynen bende de oluyor canım bide üstüne hapşuruk gelirse çok kötü şeyler olabiliyor baskıdanBide bazen afedersin mecburiyetten tuvaletimi tutuyorum yani elimdeki işi bitirmeden gidemiycek durumda oluyorum sanırım oda karnımda ağrı yapıyor biraz
Aynen öyle yaO fena işte. Minnacık kalan midem ve daralsn bağırsaklarım acıyor çıkans kadar
Ayyy hiç sorma bazen zor tutuyorum kendimiAynen bende de oluyor canım bide üstüne hapşuruk gelirse çok kötü şeyler olabiliyor baskıdan![]()
Yok canım doğru çünkü boyu uzamış boyumuz hep 1 hafta önde çıkıyor ve 1 hafta önde çıkmış ama kilo 1675 cıktı 31+2 de artan 85 gr da eminim boy ölçümüde içine katılıp ortalama bir kilo veriyor ya o yüzden arttı bence çünkü karın çevresi 8 gün geri çıkıyor kilosu 5 gün geri çıkıyor ama boyu 1 hafta ileri heralde babasına çekecek uzun boylu zayıf olacak kendimi öyle teselli ediyorum eşime de dedim dün çocuğu kendine benzetmişsin karnı yok boyu uzun diye30+2 de 1700 cıktı kilosu..dr haftasiyla uyumlu dedi..ölçümde yanlışlık yapılmış olabilir mi acaba cnm![]()
Benimde Özel Eğitim canım inşAllah burda atanmayı bekleyen sende dahil hepimiz atanırızBranşım almanca öğretmenliği canım.seninki ne?