• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Cerrahpaşa’dan geliyorum. Covid test yaptırdık. Patronum korona çıktı😓 akşama sonucum pozitif çıkarsa acile gel dediler. Sabırla saatlerin geçmesini bekliyorum. Koku duyum yok. Onun haricinde iyiyim. Kanda bulgu yok. Neler olacak bakalım
İnşallah negatiftir canım Rabbim içini ferahlatsın inşallah

Bide bazen afedersin mecburiyetten tuvaletimi tutuyorum yani elimdeki işi bitirmeden gidemiycek durumda oluyorum sanırım oda karnımda ağrı yapıyor biraz

Aman ha sakın tutma malum idrar yolu enfeksiyonu yapar bir de onunla uğraşırsın Allah korusun 😬

1 haftadır kaburgalarım öyle bir ağrıyor ki, yatamıyorum oturamıyorum dönemiyorum😔 İlk trimesterdan daha zor geçiyor sanki sonuncu...

Hayır hiç sormadı maalesef 🙄 yani onda öyle incelikler yoktur.geçen yaz miyom ameliyatı oldum bir kere geldi balkonumu yıkadı o da sırf oğluna yaranmak için bana da aklınca iş öğretmeye çalıştı.balkon kapısının ağzını sildi diyor ki bak böyle yapacaksın 🙄🙄🙄 içimden dedim ki çünkü hiç bilmiyorum,hiç de bugüne kadar temizlik yapmadım🙄🙄🙄Geçenlerde görümcemle eşini yemeğe davet ettim mesela doğal olarak kendisi de geldi onu davet etmememe rağmen 🤣🤣🤣 görümcemle eşi yok biz gelemeyiz sen hamilesin,senin elinden yemek yenmez günahtır diyorlar benim kayınvalide de çıt yok 😫 çünkü kendisi istiyor ki çocuklarına sonsuz izzeti ikramda bulunalım.hoş ben kendi insanlığımdan davet ettim görümcemi ama kv bu hareketleri artık çok fazla canımı sıkmaya başladı.Allah yüzüme baksa atanıp gitsem de ondan da bu cahil hareketlerinden de kurtulsam 🤲🤲
Sanki ben yazdım bunu... Umarım atanır gideriz de gerçek manada yalnız kalırız en azından uzağız diye böyle oldu diyebiliriz

Sanki ben yazdım bunu... Umarım atanır gideriz de gerçek manada yalnız kalırız en azından uzağız diye böyle oldu diyebiliriz
İnşallah canım inşallahhhh 🤲🤲 Allah emeklerimizi boş çıkarmaz inşallah.iki canlı halimizle girdiğimiz bu mücadeleden alnımızın akıyla çıkarız inşallahhh

Hayır hiç sormadı maalesef 🙄 yani onda öyle incelikler yoktur.geçen yaz miyom ameliyatı oldum bir kere geldi balkonumu yıkadı o da sırf oğluna yaranmak için bana da aklınca iş öğretmeye çalıştı.balkon kapısının ağzını sildi diyor ki bak böyle yapacaksın 🙄🙄🙄 içimden dedim ki çünkü hiç bilmiyorum,hiç de bugüne kadar temizlik yapmadım🙄🙄🙄Geçenlerde görümcemle eşini yemeğe davet ettim mesela doğal olarak kendisi de geldi onu davet etmememe rağmen 🤣🤣🤣 görümcemle eşi yok biz gelemeyiz sen hamilesin,senin elinden yemek yenmez günahtır diyorlar benim kayınvalide de çıt yok 😫 çünkü kendisi istiyor ki çocuklarına sonsuz izzeti ikramda bulunalım.hoş ben kendi insanlığımdan davet ettim görümcemi ama kv bu hareketleri artık çok fazla canımı sıkmaya başladı.Allah yüzüme baksa atanıp gitsem de ondan da bu cahil hareketlerinden de kurtulsam 🤲🤲
inşaallah hayırlısıyla atanırsın 🤲🏻🤲🏻

30+2 de 1700 cıktı kilosu..dr haftasiyla uyumlu dedi..ölçümde yanlışlık yapılmış olabilir mi acaba cnm😒
Yok canım doğru çünkü boyu uzamış boyumuz hep 1 hafta önde çıkıyor ve 1 hafta önde çıkmış ama kilo 1675 cıktı 31+2 de artan 85 gr da eminim boy ölçümüde içine katılıp ortalama bir kilo veriyor ya o yüzden arttı bence çünkü karın çevresi 8 gün geri çıkıyor kilosu 5 gün geri çıkıyor ama boyu 1 hafta ileri heralde babasına çekecek uzun boylu zayıf olacak kendimi öyle teselli ediyorum eşime de dedim dün çocuğu kendine benzetmişsin karnı yok boyu uzun diye 😁

Back
X