- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #16.821
valla benEvet ben de öyle oluyorum.. Hatta her öğün öyle gibiyim. Yemek sofraya konuluyor 5 dakika içinde yemiş oluyorum![]()

geçen gece açlıktan UYANDIM ve kalkıp peynir yedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benEvet ben de öyle oluyorum.. Hatta her öğün öyle gibiyim. Yemek sofraya konuluyor 5 dakika içinde yemiş oluyorum![]()
Bende uygulama 5 Eylül desede Ağustos 20 den sonra olur diye düşünüyorumCanım ben kullanıyorum ebebek kapsız sütyeni çok memnunum yok gibi, tereddütsüz al derim.
Hava konusuna gelince de, hafiften sıcaklıklar düşer tabi. Bir kısa bir de uzun kollu alsan yeter
Ben ağustosta gelir diye bekliyorum, kısa kollu gecelik bakıyorum. Pijamam zaten uzun kollu o havaya rağmen
Geçen gün normal tencerede su ile kaynattım öyle. Düdüklü bilmiyorum ben. Düdüklüde de aynı olmaz mı?kızlar size belki de daha önce doğum topiklerinde sorulmamış bir soru soracağım![]()
![]()
düdüklüde mısır pişirmeyi bilen var mı![]()
ya düdüklüde daha çabuk oluyo diye onda yapayım dedim ama ödüm kopuyo düdüklüdenGeçen gün normal tencerede su ile kaynattım öyle. Düdüklü bilmiyorum ben. Düdüklüde de aynı olmaz mı?
Allah seni kiz:))) normal tencerede yapsana 45-50dkda pisiyorkızlar size belki de daha önce doğum topiklerinde sorulmamış bir soru soracağım![]()
düdüklüde mısır pişirmeyi bilen var mı![]()
6 senedir duduklu ozurlu biri varsa iste o benim:))ya düdüklüde daha çabuk oluyo diye onda yapayım dedim ama ödüm kopuyo düdüklüden
3 sene olacak neredeyse alalı daha bi kere bile kullanmadım
aman ya 30 dk da oluyo dediler aklımı çeldilerAllah seni kiz:))) normal tencerede yapsana 45-50dkda pisiyor
ben anamın evinde düdüklü ocaktayken böyle bakıyodum aynı6 senedir duduklu ozurlu biri varsa iste o benim:))
nasıl 40 ı bekleyecekmişsinHanımlar,
Benim heyheyler yine üstümde. Kv eşimle konuşurken sezaryen tarihi için erken daha küveze girmesinmiş 40 hafta olsun bir sancıları başlasın demesin mi? Çıldırdım. Kanamadan öleyim diye bağardım. Eşim kızdı. Ben anksiyete krizine girdim. Her aradığında beni krize sokuyor bilmeden. Eşime de kızdım,odada konuş yanıma ne geliyorsun diye.
Sanki benim canımın hiç kıymeti yok gibi hissediyorum. Varsa yoksa bebek.
Bugün sabahtan beri gerginim. Yarın kontrolüm var. Gitmek bile istemiyorum. Huysuzlanıyorum kendi kendime.
Allah sabırlar versin canımArkadaslar hepinize merhaba.Foruma onceden üyeyim fakat bir cok saglik problemi sebebiyle araniza yeni katilip yazabiliyorum.17 yasinda bir oglum var.2017 de kismi mol gebelik gecirip bir bebegimi kaybettim.Arkasindan amcami,amca oglumu,dayimi,annecigimi ve babacigimi 11 ay ara ile kanserden kaybettim
Hep bir ablam yada kiz kardesim olsun istemisimdir hayatta....Simdi bu yastan(42 den gun aldim) sonra beklenmedik bir anda plansiz hamile kaldim.RABBIM insALLAH nasip ederde kucagima saglikla sihhatle alabilirsem bir KIZIM olacak. 32 haftalik hamileyim.Bebegimin saglik durumu cok şuķur bin sukur iyi gidiyor.Fakat erken dogum riskim var.Dr progesteron verdi.Varislerim cok kotu oldu.Varisler icin kan sulandirici enjeksiyon verdi.dr hergun ve bu sicakta varis corabi.(olum korkusunun ve covitin tetikledigi panik atak ve huysuz bacak sendromu hastasiyim maalesef ve gebeligin 3.ayindan beri uyuyamiyorum)Akcigerinde emboli atip ölme riskin var dedi dr lar
Ergen ogluma soz geciremiyor evde tutamiyoruz ve covitten cok korkuyorum. ( evde butun is dr dinleneceksin demesine ragmen bana bakiyor hastane cantasi derken hicbirseye yetisemez oldum)BOYLE HERSEYI ZAMAN BULAMADIGIM ICIN BI CIRPIDA ANLATTIM.UZUN OLDU KUSURUMA BAKMAYIN.Sayfalarin cogunu okuyamadim ama covit olan bir arkadasimiz var sanirim.RABBIM yar ve yardimcimiz olsun.hepimize kolay saglikli doğumlar diliyorum arkadaslar...
Bende e bebekten aldım kapsızda aldım sen kaç beden aldım canım üstü iyide sanki alttaki lastik yeri biraz sıkı gibi geldi banaHem kaplı hem kapsız aldım, kapsız olandan çokk memnunum acayip rahat bir şey mutlaka al bir tane bulunsun. Ben ebebekten aldım penye bir de, o kadar rahat ki
Ya bırka be yavrum ne takıyosun klasik patavatsız kv lafları işte. Biz neler duyduk anası tıp mı bitirmiş sizden habersiz, bırak ana oğul aynştaynlar konuşsun sen bildiğini dr un dediğini yapacaksın nasılsa, moral bozma bebişin geliyor bak azcık kalmış bundan güzeli yok inanHanımlar,
Benim heyheyler yine üstümde. Kv eşimle konuşurken sezaryen tarihi için erken daha küveze girmesinmiş 40 hafta olsun bir sancıları başlasın demesin mi? Çıldırdım. Kanamadan öleyim diye bağardım. Eşim kızdı. Ben anksiyete krizine girdim. Her aradığında beni krize sokuyor bilmeden. Eşime de kızdım,odada konuş yanıma ne geliyorsun diye.
Sanki benim canımın hiç kıymeti yok gibi hissediyorum. Varsa yoksa bebek.
Bugün sabahtan beri gerginim. Yarın kontrolüm var. Gitmek bile istemiyorum. Huysuzlanıyorum kendi kendime.
Hahaha bende aynı daha bi kere kullanmadım aman aman kalsınben anamın evinde düdüklü ocaktayken böyle bakıyodum aynı
Eki Görüntüle 2671088
o yüzden hiç anlamıyorum düdüklü işinden![]()
Sen de eylül annesi olacağını düşünen bir ekim annesi olarak takılıyorsun değil mi burada, ben artık aynı hafta doguracagimiza inanmaya başladım.Emzirme atleti sütyeni ne kadar süre kullanılacak kızlar ?
HahahaSen de eylül annesi olacağını düşünen bir ekim annesi olarak takılıyorsun değil mi burada, ben artık aynı hafta doguracagimiza inanmaya başladım.![]()
Biliyorlar ama tehlikeli olduğunu anlatamıyorum nasılsa bişi olmaz kafasındalar. Ben hep idare ettim, kanamalardan falan bahsetmedim. Keşke hep olay yaratsaydım. Birazda çevremdekiler endişelenseydi. Ben hiç belli etmedim ne yaşadığımı. Ama artık dayanamıyorum.nasıl 40 ı bekleyecekmişsin![]()
acaba durumunun ne olduğunu mu bilmiyo bilmezden mi geliyo![]()
Sonlara doğru buraya kaymaya başladık komiğiz.Hahahacanım sorma her ihtimali düşünüyorum
Bencede yaaa
çok komiğiz ya gerçekten
![]()
Bana duyurtmadan konuşsunlar işte. Beni kendi halime bıraksınlar.Ya bırka be yavrum ne takıyosun klasik patavatsız kv lafları işte. Biz neler duyduk anası tıp mı bitirmiş sizden habersiz, bırak ana oğul aynştaynlar konuşsun sen bildiğini dr un dediğini yapacaksın nasılsa, moral bozma bebişin geliyor bak azcık kalmış bundan güzeli yok inan![]()