• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Canım ben kullanıyorum ebebek kapsız sütyeni çok memnunum yok gibi, tereddütsüz al derim.

Hava konusuna gelince de, hafiften sıcaklıklar düşer tabi. Bir kısa bir de uzun kollu alsan yeter

Ben ağustosta gelir diye bekliyorum, kısa kollu gecelik bakıyorum. Pijamam zaten uzun kollu o havaya rağmen
Bende uygulama 5 Eylül desede Ağustos 20 den sonra olur diye düşünüyorum
Pijamalarım ve geceliğim kısa kollu üzerine sabahlık giyerim dedim
Bir tane uzun kollu geceliğim var lohusalık için ama o çok kalın gelir diye düşünüyorum hastaneye koymayacağım
Geçen sene kuzenim 31 Ağustos da doğum yaptı bir hafta sonra ziyarete gittik ve terden evde mahvolduğumuzu hatırlıyorum

6 senedir duduklu ozurlu biri varsa iste o benim:))
ben anamın evinde düdüklü ocaktayken böyle bakıyodum aynı
images.webp

o yüzden hiç anlamıyorum düdüklü işinden 🤣🤣

Hanımlar,
Benim heyheyler yine üstümde. Kv eşimle konuşurken sezaryen tarihi için erken daha küveze girmesinmiş 40 hafta olsun bir sancıları başlasın demesin mi? Çıldırdım. Kanamadan öleyim diye bağardım. Eşim kızdı. Ben anksiyete krizine girdim. Her aradığında beni krize sokuyor bilmeden. Eşime de kızdım,odada konuş yanıma ne geliyorsun diye.
Sanki benim canımın hiç kıymeti yok gibi hissediyorum. Varsa yoksa bebek.

Bugün sabahtan beri gerginim. Yarın kontrolüm var. Gitmek bile istemiyorum. Huysuzlanıyorum kendi kendime.

Hanımlar,
Benim heyheyler yine üstümde. Kv eşimle konuşurken sezaryen tarihi için erken daha küveze girmesinmiş 40 hafta olsun bir sancıları başlasın demesin mi? Çıldırdım. Kanamadan öleyim diye bağardım. Eşim kızdı. Ben anksiyete krizine girdim. Her aradığında beni krize sokuyor bilmeden. Eşime de kızdım,odada konuş yanıma ne geliyorsun diye.

Bugün sabahtan beri gerginim. Yarın kontrolüm var. Gitmek bile istemiyorum. Huysuzlanıyorum kendi kendime.
nasıl 40 ı bekleyecekmişsin :KK57:

acaba durumunun ne olduğunu mu bilmiyo bilmezden mi geliyo :olamaz:

Arkadaslar hepinize merhaba.😊Foruma onceden üyeyim fakat bir cok saglik problemi sebebiyle araniza yeni katilip yazabiliyorum.17 yasinda bir oglum var.2017 de kismi mol gebelik gecirip bir bebegimi kaybettim.Arkasindan amcami,amca oglumu,dayimi,annecigimi ve babacigimi 11 ay ara ile kanserden kaybettim😔 Hep bir ablam yada kiz kardesim olsun istemisimdir hayatta....Simdi bu yastan(42 den gun aldim) sonra beklenmedik bir anda plansiz hamile kaldim.RABBIM insALLAH nasip ederde kucagima saglikla sihhatle alabilirsem bir KIZIM olacak. 32 haftalik hamileyim.Bebegimin saglik durumu cok şuķur bin sukur iyi gidiyor.Fakat erken dogum riskim var.Dr progesteron verdi.Varislerim cok kotu oldu.Varisler icin kan sulandirici enjeksiyon verdi.dr hergun ve bu sicakta varis corabi.(olum korkusunun ve covitin tetikledigi panik atak ve huysuz bacak sendromu hastasiyim maalesef ve gebeligin 3.ayindan beri uyuyamiyorum)Akcigerinde emboli atip ölme riskin var dedi dr lar😔Ergen ogluma soz geciremiyor evde tutamiyoruz ve covitten cok korkuyorum. ( evde butun is dr dinleneceksin demesine ragmen bana bakiyor hastane cantasi derken hicbirseye yetisemez oldum)BOYLE HERSEYI ZAMAN BULAMADIGIM ICIN BI CIRPIDA ANLATTIM.UZUN OLDU KUSURUMA BAKMAYIN.Sayfalarin cogunu okuyamadim ama covit olan bir arkadasimiz var sanirim.RABBIM yar ve yardimcimiz olsun.hepimize kolay saglikli doğumlar diliyorum arkadaslar...
Allah sabırlar versin canım 🙏 inşAllah bu bebeğini sağ salim alırsın kucağına.. erken doğum sebebin neydi ? Birde akciğere emboli atması neden olabilirmiş ?

Hem kaplı hem kapsız aldım, kapsız olandan çokk memnunum acayip rahat bir şey mutlaka al bir tane bulunsun. Ben ebebekten aldım penye bir de, o kadar rahat ki
Bende e bebekten aldım kapsızda aldım sen kaç beden aldım canım üstü iyide sanki alttaki lastik yeri biraz sıkı gibi geldi bana

Hanımlar,

Ya bırka be yavrum ne takıyosun klasik patavatsız kv lafları işte. Biz neler duyduk anası tıp mı bitirmiş sizden habersiz, bırak ana oğul aynştaynlar konuşsun sen bildiğini dr un dediğini yapacaksın nasılsa, moral bozma bebişin geliyor bak azcık kalmış bundan güzeli yok inan 😌💕

nasıl 40 ı bekleyecekmişsin :KK57:

acaba durumunun ne olduğunu mu bilmiyo bilmezden mi geliyo :olamaz:
Biliyorlar ama tehlikeli olduğunu anlatamıyorum nasılsa bişi olmaz kafasındalar. Ben hep idare ettim, kanamalardan falan bahsetmedim. Keşke hep olay yaratsaydım. Birazda çevremdekiler endişelenseydi. Ben hiç belli etmedim ne yaşadığımı. Ama artık dayanamıyorum.

Ya bırka be yavrum ne takıyosun klasik patavatsız kv lafları işte. Biz neler duyduk anası tıp mı bitirmiş sizden habersiz, bırak ana oğul aynştaynlar konuşsun sen bildiğini dr un dediğini yapacaksın nasılsa, moral bozma bebişin geliyor bak azcık kalmış bundan güzeli yok inan 😌💕
Bana duyurtmadan konuşsunlar işte. Beni kendi halime bıraksınlar.

Back
X