• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar size belki de daha önce doğum topiklerinde sorulmamış bir soru soracağım :KK53: :KK53:

düdüklüde mısır pişirmeyi bilen var mı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Canım bizim burda her yemek düdüklüde pişer 😂😂 düdüklünün markakasına göre değişir benm 15-20dk sürer anneminki 10dk kayınvalideninkinde 40dk hani net Bi dk veremiycem malesef sana hatta ben evlendikten sonra kayınvalideme şok olmuştum bulgur pilavını bile düdüklüde pişiriyor kadın 😂😂😂

Eki Görüntüle 2670946

kızlar anlayan varsa değerlendirebilir mi? sonuçlarımın çıkmasını bekleyemedim hastanede. normalmiş gibi geldi bana ama. bir de açlık-tokluk vermiştim sadece tokluk mu çıkmış ben mi yanlış yorumluyorum 🤔
Gayet iyi canım, üstteki açlık olmalı. 12 saat bir şey yememiş içmemiş olman lazımdı, unuttuysan 90 üstü çıkmış olabilir.

Hanımlar,
Benim heyheyler yine üstümde. Kv eşimle konuşurken sezaryen tarihi için erken daha küveze girmesinmiş 40 hafta olsun bir sancıları başlasın demesin mi? Çıldırdım. Kanamadan öleyim diye bağardım. Eşim kızdı. Ben anksiyete krizine girdim. Her aradığında beni krize sokuyor bilmeden. Eşime de kızdım,odada konuş yanıma ne geliyorsun diye.
Sanki benim canımın hiç kıymeti yok gibi hissediyorum. Varsa yoksa bebek.

Bugün sabahtan beri gerginim. Yarın kontrolüm var. Gitmek bile istemiyorum. Huysuzlanıyorum kendi kendime.
Eşin hiç sendeki bu riskli durumla ilgili bir seyler okumuyor mu? Gerekli cevabı vermiş olmalı, doktordan daha iyi bilemez heralde kayınvalıden. Bır de simdiden seni böyle geriyorsa bebek doğduktan sonra daha çok gerilebilirsin. Bır ay değil bir gün bile gitme istersen. Loğusa kafası baska oluyor.

Biliyorlar ama tehlikeli olduğunu anlatamıyorum nasılsa bişi olmaz kafasındalar. Ben hep idare ettim, kanamalardan falan bahsetmedim. Keşke hep olay yaratsaydım. Birazda çevremdekiler endişelenseydi. Ben hiç belli etmedim ne yaşadığımı. Ama artık dayanamıyorum.
seni böyle üzmeye hakları yok. biraz diş göster bence. insanın hiçbi sorunu olmayan hamilelerin üstüne titreyesi geliyo da. eşinle paylaş bu durumu.

Canım bizim burda her yemek düdüklüde pişer 😂😂 düdüklünün markakasına göre değişir benm 15-20dk sürer anneminki 10dk kayınvalideninkinde 40dk hani net Bi dk veremiycem malesef sana hatta ben evlendikten sonra kayınvalideme şok olmuştum bulgur pilavını bile düdüklüde pişiriyor kadın 😂😂😂
aman bulgurun canı ne ki 🤣

Kızlar şimdi küçük hanım uyanık hareket ediyor karnımın üstüne elimle taptap vuruyorum orda hareket ediyor altta yapıyorum orda ortada yapıyorum orda benle oyun oynuyor resmen nası eğlendim 😂😂
benimki rövaşata atıyor artık futbolcu olcak kızım herhalde :KK53:

Kızlar doktora mesaj attım 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var diye hemen gel nst bakalım dedi. Çok sancı çıkmadı ama bebek kanala çok baskı yapıyormuş dr. Alttan bakmam lazım dedi çatıya da baktı çatın çok dar ve 1 cm açılman var bu şekilde normal doğum çok zor dedi.

Eve bir geldim ki çok yoğun bir kanama olmuş ve gözümün önünde nişanım geldi.

Hastanedeyiz şimdi, serum verildi...

Kızlar doktora mesaj attım 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var diye hemen gel nst bakalım dedi. Çok sancı çıkmadı ama bebek kanala çok baskı yapıyormuş dr. Alttan bakmam lazım dedi çatıya da baktı çatın çok dar ve 1 cm açılman var bu şekilde normal doğum çok zor dedi.

Hayırlısı olur inşallah sağlıkla, mutlulukla kavuş bebişlerine, darısı başımıza artık

seni böyle üzmeye hakları yok. biraz diş göster bence. insanın hiçbi sorunu olmayan hamilelerin üstüne titreyesi geliyo da. eşinle paylaş bu durumu.
Eşimin yanında oldu zaten. Daha arama demiş annesine. Ona da kızdım. Şimdi ben söylettim sanıcak. Ana oğul arasını açan gelin olduk. Daha kötüsü ben de kendi annemi aramıyacakmışım. O olmaz dedim. Bir annem var psikolojime iyi gelen.

Çok geçmiş olsun. Çatı muyanesi mi nişanı tetikledi ki? Şimdi ne olacakmış? 🙄
Ufaklık annesini görmek için sabırsızlanıyor sanırım.❤

Eşin hiç sendeki bu riskli durumla ilgili bir seyler okumuyor mu? Gerekli cevabı vermiş olmalı, doktordan daha iyi bilemez heralde kayınvalıden. Bır de simdiden seni böyle geriyorsa bebek doğduktan sonra daha çok gerilebilirsin. Bır ay değil bir gün bile gitme istersen. Loğusa kafası baska oluyor.
Eşim yarı doktor oldu benim yüzümden. Verdi de benim anksiyetenin önüne geçemedi. Ben onda kalamam o hiç olmaz.

Eşimin yanında oldu zaten. Daha arama demiş annesine. Ona da kızdım. Şimdi ben söylettim sanıcak. Ana oğul arasını açan gelin olduk. Daha kötüsü ben de kendi annemi aramıyacakmışım. O olmaz dedim. Bir annem var psikolojime iyi gelen.
Ay hepsi bu eşlerin beveriksizliği yüzünden, annesine uygun yollu biz ve dr gerekli kararı verebiliriz deseymiş konu da kvnin ağzı da kapanacakmış. Hey Allah ım neyse boşver sen kim ne derse desin önemli olan bebişlerin ve senin sağlığınız gerisi boş

Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik.

inşallah bir şey olmaz içini ferah tut. serum iyi gelir şimdi hemen.

Ay hepsi bu eşlerin beveriksizliği yüzünden, annesine uygun yollu biz ve dr gerekli kararı verebiliriz deseymiş konu da kvnin ağzı da kapanacakmış. Hey Allah ım neyse boşver sen kim ne derse desin önemli olan bebişlerin ve senin sağlığınız gerisi boş
Eşim de ben de politik olamıyoruz. Dan diye söylüyoruz. O da anası oğlunu idare etsin. Benim annem beni hep idare ediyor, hele 9 aydır annemden iyi idare eden yok huysuzluğumu.

Back
X