Arkadaslar hepinize merhaba.

Foruma onceden üyeyim fakat bir cok saglik problemi sebebiyle araniza yeni katilip yazabiliyorum.17 yasinda bir oglum var.2017 de kismi mol gebelik gecirip bir bebegimi kaybettim.Arkasindan amcami,amca oglumu,dayimi,annecigimi ve babacigimi 11 ay ara ile kanserden kaybettim

Hep bir ablam yada kiz kardesim olsun istemisimdir hayatta....Simdi bu yastan(42 den gun aldim) sonra beklenmedik bir anda plansiz hamile kaldim.RABBIM insALLAH nasip ederde kucagima saglikla sihhatle alabilirsem bir KIZIM olacak. 32 haftalik hamileyim.Bebegimin saglik durumu cok şuķur bin sukur iyi gidiyor.Fakat erken dogum riskim var.Dr progesteron verdi.Varislerim cok kotu oldu.Varisler icin kan sulandirici enjeksiyon verdi.dr hergun ve bu sicakta varis corabi.(olum korkusunun ve covitin tetikledigi panik atak ve huysuz bacak sendromu hastasiyim maalesef ve gebeligin 3.ayindan beri uyuyamiyorum)Akcigerinde emboli atip ölme riskin var dedi dr lar

Ergen ogluma soz geciremiyor evde tutamiyoruz ve covitten cok korkuyorum. ( evde butun is dr dinleneceksin demesine ragmen bana bakiyor hastane cantasi derken hicbirseye yetisemez oldum)BOYLE HERSEYI ZAMAN BULAMADIGIM ICIN BI CIRPIDA ANLATTIM.UZUN OLDU KUSURUMA BAKMAYIN.Sayfalarin cogunu okuyamadim ama covit olan bir arkadasimiz var sanirim.RABBIM yar ve yardimcimiz olsun.hepimize kolay saglikli doğumlar diliyorum arkadaslar...