• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Aman en sağlıklısı hangisi ise öyle olsun doğum şekli ve zamanı çok da önemli değil. Anne ve bebek için en iyi zaman ne ise o olsun, en temizi aslında 38. haftalik iken doğması. 🥰 En azından aklınızda bir tarih var o zaman bellidir az çok. 😍

😂Rahim kalp şeklinde benim, normalde üst tarafı armut şeklinde olur ya. Basik oluyor üstten kalp olunca. Çok erken olmasın tabi ama ben de 38 çok istiyorum doğum haftası olarak. 😂😂
Aynen öyle en sağlıklısı hangisiyse iki taraf içinde o olsun 🥰 bende öyle düşünenlerdenim 38lerde bebişlerde tamamlanmış oluyor daha fazla ağırlaşmadan bekleyip strese girmeden atlatmak diyorum 🥰
Hah şimdi hatırladım söylemiştin 🙈 duydum onuda çok kalp şeklinde diye ama normal doğumu bekleyeceksin dimi 38 de olsun seninde rahat rahat 😍

Kızlar doktora mesaj attım 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var diye hemen gel nst bakalım dedi. Çok sancı çıkmadı ama bebek kanala çok baskı yapıyormuş dr. Alttan bakmam lazım dedi çatıya da baktı çatın çok dar ve 1 cm açılman var bu şekilde normal doğum çok zor dedi.

Eve bir geldim ki çok yoğun bir kanama olmuş ve gözümün önünde nişanım geldi.

Hastanedeyiz şimdi, serum verildi...
Şuan nasılsa canım iyimisin kanaman neden oldu şimdi ya

Aynen öyle en sağlıklısı hangisiyse iki taraf içinde o olsun 🥰 bende öyle düşünenlerdenim 38lerde bebişlerde tamamlanmış oluyor daha fazla ağırlaşmadan bekleyip strese girmeden atlatmak diyorum 🥰
Hah şimdi hatırladım söylemiştin 🙈 duydum onuda çok kalp şeklinde diye ama normal doğumu bekleyeceksin dimi 38 de olsun seninde rahat rahat 😍
Ayhh hadi inşallah güzel zamanlarda kolayca gerçekleşir dogumlarimiz😍😍
Ay evet benimki de öyle.video çekeceğimi mi hissediyor acaba 🤩
Evet ya ben de video çekmek istiyorum ama ufaklık duruyor nasıl anlıyor çözemedim. 🧐

ya düdüklüde daha çabuk oluyo diye onda yapayım dedim ama ödüm kopuyo düdüklüden :olamaz:

3 sene olacak neredeyse alalı daha bi kere bile kullanmadım
Aynı korku bende de var ve mısırı çok severim. Hamile olunca canım çekti iyice ve dedim ki elbet bir yöntemi vardır normal yapmanın. Ve harika bir tarif buldum. Kaynar suya mısırı at 15-20 dk kaynat al. Az veya çok değil ama! Mısır sertleşiyor süreyi tutturmazsan. Püf noktası: kaynayan suya mısırı atmak ve mısırın süt mısır/taze lezzetli olması. Her hafta yapıyorum, afiyet olsun🤗

Arkadaslar hepinize merhaba.😊Foruma onceden üyeyim fakat bir cok saglik problemi sebebiyle araniza yeni katilip yazabiliyorum.17 yasinda bir oglum var.2017 de kismi mol gebelik gecirip bir bebegimi kaybettim.Arkasindan amcami,amca oglumu,dayimi,annecigimi ve babacigimi 11 ay ara ile kanserden kaybettim😔 Hep bir ablam yada kiz kardesim olsun istemisimdir hayatta....Simdi bu yastan(42 den gun aldim) sonra beklenmedik bir anda plansiz hamile kaldim.RABBIM insALLAH nasip ederde kucagima saglikla sihhatle alabilirsem bir KIZIM olacak. 32 haftalik hamileyim.Bebegimin saglik durumu cok şuķur bin sukur iyi gidiyor.Fakat erken dogum riskim var.Dr progesteron verdi.Varislerim cok kotu oldu.Varisler icin kan sulandirici enjeksiyon verdi.dr hergun ve bu sicakta varis corabi.(olum korkusunun ve covitin tetikledigi panik atak ve huysuz bacak sendromu hastasiyim maalesef ve gebeligin 3.ayindan beri uyuyamiyorum)Akcigerinde emboli atip ölme riskin var dedi dr lar😔Ergen ogluma soz geciremiyor evde tutamiyoruz ve covitten cok korkuyorum. ( evde butun is dr dinleneceksin demesine ragmen bana bakiyor hastane cantasi derken hicbirseye yetisemez oldum)BOYLE HERSEYI ZAMAN BULAMADIGIM ICIN BI CIRPIDA ANLATTIM.UZUN OLDU KUSURUMA BAKMAYIN.Sayfalarin cogunu okuyamadim ama covit olan bir arkadasimiz var sanirim.RABBIM yar ve yardimcimiz olsun.hepimize kolay saglikli doğumlar diliyorum arkadaslar...
Rabbim cennetinde kavuştursun rahmete gidenlerle sizi. Yavrunuzu sağlıkla
Kucağınıza alın inşallah. Covid pozitif çıktım. Karantinaya devam. Bebeğim pozitif doğmaz inşallah :(

benim düdüklüm anne düdüklüleri gibi değil ya çok elit :KK70: :KK70:

2 programlı üstten çevirmeli zımbırtısı olan bişry.
Benimki de öyle hiç korkma canım ondan
Mısır ve suyu koy kapağını kapat program kısmından sebzeyi seç altını aç
İçindeki su kaynayıp ses gelmeye başlayınca altını kıs mısırın cinsine göre pişme süresini ayarlarsın artık korkusundan anlarsın piştiğini

Bende e bebekten aldım kapsızda aldım sen kaç beden aldım canım üstü iyide sanki alttaki lastik yeri biraz sıkı gibi geldi bana

Ben normalde 80b yim bu sefer 85b aldım diye hatırlıyorum sabah bakar söylerim canım şimdi pilim bitik epey🤭🤗 yemeği çok kaçırınca beni de sıkıyor alt kısmı

kızlar size belki de daha önce doğum topiklerinde sorulmamış bir soru soracağım :KK53: :KK53:

düdüklüde mısır pişirmeyi bilen var mı :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Düdüklüden bende çok korkuyodum şimdi patates haşlamaya kadar her şeyi onda yapıyom mısır 20dk da oluyo eşim sevdiği için sık sık yapıyorum ben

Kızlar doktora mesaj attım 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım var diye hemen gel nst bakalım dedi. Çok sancı çıkmadı ama bebek kanala çok baskı yapıyormuş dr. Alttan bakmam lazım dedi çatıya da baktı çatın çok dar ve 1 cm açılman var bu şekilde normal doğum çok zor dedi.

Dur hemen doğurma aynı hafta doğuracaktık :)))) şaka bir tarafa geçmiş olsın. Allah yardımcın olsun. Doğum yapsan bile kritik haftayı atlattı bebeğin . Benden de covidden şüphelendiler akşam test verdim sonucu bekliyoru

Çok geçmiş olsun. Çatı muyanesi mi nişanı tetikledi ki? Şimdi ne olacakmış? 🙄
Ufaklık annesini görmek için sabırsızlanıyor sanırım.❤

Öyle oldu muhtemelen, muayene sonrası kanama olabileceğini biliyordum ama bu düşündüğümden kat kat fazla ve pıhtı şeklindeydi. Sinirlerim boşaldı çocuk gibi ağladım Allahtan annem vardı yanımda, çok şükür.
9 gün daha beklesin de öyle gelsin kucağımıza minnakım sağlıkla inşallah 🤗😍

inşallah bir şey olmaz içini ferah tut. serum iyi gelir şimdi hemen.
Halsizdim ve ağrım vardı, geçirdi şükür.

Canim guzel haberler vermen dilegiyle, Rabbim miniginle yardimciniz olsun. Kizimda ayni senin haftandaydim 36+6da agriyla gittim acildeki dr acilma varmi diye baktiktan sonra lekelenmem olmustu. Simdi 3 yasinda zehir gibi bjr kizim var. Sizde saglikla kavusun ins

Sağolasın canım, aminn. Allah bağışlasın güzel kızını🤗

Canım hayırlısı olsun hafta olarak kaçtın 35+4te kızımı doğum yaptım az ufaktı ama kuvez ne olmadı bide nişan gelince 1hafta bile durabiliyor serum fayda eder inşallah haber bekliyoruz

35+2 idim bugün, yaklaşık 10 gün sonra term doluyor o zamana kadar sağ salim beklesin de sonrası kolay inşallah 🤲

Şuan nasılsa canım iyimisin kanaman neden oldu şimdi ya

Ya ben pilates egzersizlerine başlamıştım, çünkü danıştığım doktor ve ebeler başlayabilirsin demişti. Belli ki yaptığım egzersizler bebeğin doğum kanalına biraz fazla baskı yapmasına sebep olmuş. Pazar gününden beri de resmen adet ağrısı yaşıyordum bunun üzerine girdiğim nstde düzensiz sancı çıkınca bebek de baskı yapınca doktor çatıya baktı. Çatı da tüm bunların üzerine tuz biber oldu ve rahmi uyardı, nişan geldi ☹️

Perşembeye kadar evde sürekli yat magnezyum ve suya çok dikkat et dedi, edicez bakalım 😬

Hayırlısı ile gelsinler meleklerimiz ❤☺️🙏tek bir soru soracağım çatı muayenesinde canını acıyor mu ve eliyle mi muayene ediyor

Back
X