• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ya şöyle oldu, o haftalarda ben dönsün diye kurbağa yürüyüşünü çok yaptım. Tam dönüşünü hissettim diyemem ama başı aşağı indikten sonra karnımın altında ve üstünde hissettiğim şeyler çok farklı olmaya başladı. Mesela kasıklarıma yakın yerlerde parmaklarını ellerini oynattığını hissedebiliyorum, az önce mesela başını döndürdü kıpırdattı onu da hissettim. Ama göğsümün alt tarafında daha sert oluyor gerçekten tekme atıyor farkı anlıyorsun
Bizim yan yatıyor sağ sol olarak hissediyorum hareketlerini daha canım bu kurbağa yürüyüşünü bir araştırayım

Hâlâ makat ve döneceğini düşünmüyorum bu saatten sonra
Göğüs kafesime aşırı baskı yapıyor ve çok rahatsız ediyor
Dr daha zamanı var dedi ama sanmıyorum
Son anda bile dönüyor deniyor ama belki döner canım dönmezsede artık sezeryan olur. Bizim makat gelişte değil yan duruyor sağ sol şeklinde bakalım bizimki ne zaman dönecek

Hâlâ makat ve döneceğini düşünmüyorum bu saatten sonra
Göğüs kafesime aşırı baskı yapıyor ve çok rahatsız ediyor
Dr daha zamanı var dedi ama sanmıyorum
Seni en iyi ben anlarım
Aynı pozisyonda benimki de bir ümit dönecek diye düşünüyorum
35 haftayı bile bitiriyoruz ama oğlum hala yukarıda olduğu için hiç doğurmayacakmışım gibi geliyor 🙄

Kızlar aranızda Sancaktepe bölge hastanesine giden var mı?

Hanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.

Canım çok çok tebrik ederim Allah sağlıklı uzun ömürler versin yaşı uzun olsun inşallah 😍😍❤️💐💐💐💐

Nasıl oldu da acil sezaryene aldılar müsait olunca anlatır mısın bize

Bizim yan yatıyor sağ sol olarak hissediyorum hareketlerini daha canım bu kurbağa yürüyüşünü bir araştırayım
Canım sağ sol olduğunu nasıl anlıyorsun sanki banada çapraz yatıyor gibi geliyor kafa aşaığdaydı en son hareketleri hep sağ sol göbek deliği çevresi hissediyorum

Merhaba, benzer durum tecrübeleri çok faydalı okuyor teşekkür ederim yazdığınız için 😊 dün biraz tedirginlik vardı ama geçti şükür, bugün sürekli hafif bir ağrım var karnımın alt tarafında. Gelirse de baş göz üstüne artık miada yaklaşıyoruz zaten. Beni düşündüren bu saatten sonra doktor değişikliği iyi olur mu o. 4 aydır bu doktordaydım ama görüştüğüm ebe doktorunu değiştir dedi, ki dün beni de şaşkına uğrattı doktorum. bilemiyorum...
aklında bildiğin bi doktor varsa olabilir ama yoksa biraz zor en baştan bi doktora güvenmek sağlam referans lazım. açıkçası doktorun hakkında yorum yapmak istemedim ama haybeye sezeryan yapacak gibi gördüm. yani olası ihtimal nst’de ufak bi sancı görür yatış verir seni tatmin etmek için suni takar olmadı kalp atışları riske girdi der hop sezeryan. sen daha iyi tanırsın kendine ve bedenine güven. sezeryan olsun normal olsun keşkesiz doğum olsun

Hanımlar, kontrolre geldim acil sezaryena aldılar kanama olunca. Kızımız geldi 2555 gr 47 cm. Yanımda emdi uyuyor.
Ayyy canım hayırlı olsun darısı hayırla bizlere olsun inşallah aramızda bir hafta var senle duydukça banada az kaldı diyorum içim heyecan kaplıyor kokla bol bol😍

Back
X