- 5 Şubat 2020
- 1.640
- 1.679
- 83
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.241
Sağol canım gidip tekrar uzayana kadar doğurmazsak bideCok gecmis olsun canim. Bende haftaya gideyim doguma kadar birkere daha giderim diyorumda bakalim kismet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım gidip tekrar uzayana kadar doğurmazsak bideCok gecmis olsun canim. Bende haftaya gideyim doguma kadar birkere daha giderim diyorumda bakalim kismet![]()
lazer süper bişey ya. doğumdan sonra ilk fırsatta başlayacağımAllah siziagdayla 1 aya yakin rahatim ne el yordami ne de jilet kazasi yasamiyorum
ama yanarim yanarim lazerim yarim kaldi, aldigim verim cop oldu biten yerlerimde bile yeniden cikti progestan fitil yuzunden
![]()
Kız ben sordum burda sordum hatta başka bir topik vardı herkes karından bakılıyor dedi bende iyi bari o zaman gireyim fırsat bu fırsat baksın dedimBile bile lades demissin kiz sendeaman saka biyana bidaha ne zaman gorcen o doktoru, tabi simdiki doktorun degilse
![]()
Aminnn İnşAllah canımAllahım hepimiz pürü pak tertemiz olalım doğum anında amiiinnn
inşallah bi daha olmazİnanırım canım bende ocak ayından beri 5.defa sallanıyorum. Uyurken katlanır masayı yanıma getirmiştim altına girerim diye girip denedim birde sığıyor muyum diye bitlis kısın çok soğuk oluyor o yüzden masanın üstüne ceket filan koymuştum çorapla uyudum yazmamı boynuma bağladım kaçacak olursam kafam açık kalmıyım bari diye. Eşim normalde görevde oluyordu ilk defa yanımdaydı depremde oda çok panikledi beni de panikletti
Tam lazerlik olmuş ozmn doğum sonrası kalınlaşmışken git kurtul köktenEveettthemde nasıl abuu kıllara der
valla kıl yumağı gibi olduk bide normalde kılsızımdır çok incedir tüylerim onlar bile kalınlaştı göbek desen mayın tarlası
![]()
Korktum şimdi canım ya doktor öyle dedi ama çokta duydum öyle bırakan bir sorayım bakayım başkalarına burda bi gün öncesi kalan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim.. senin de mi pıhtılaşma vardı hangi genlerdeydi?Evet canim kanamasi cok olmus malesef igne yuzunden. Bana zaten kendi dr um biraktirmisti. Bence dr un nasil yonlendiriyorsa icin rahat bi sekilde ona uy derim aklini bosuna karistirma
İnşAllah canıminşallah bi daha olmaz![]()
Bende öyle diyom vallaTam lazerlik olmuş ozmn doğum sonrası kalınlaşmışken git kurtul kökten
İnşallah inşallahBende öyle diyom valladirek lazere koşşş
dökülür göbekteki diyorlar doğumdan sonra bakalım görcez
![]()
Ben de aynı şekilde tamamen hazırlıksızdım ilkinde.erken dogumu mu düşüneyim onu mu düşüneyim karıştırdımKizlar kıl tüy konusunda cok plan yapmayinsezeryan tarihime 2 hafta vardi haftaya giderim diyodumki bunu dedigim gece acil sezeryana girdim:) girmeden once ablami annemi yedim bitirdim cabuk hastaneye yetisin bana jilet yetistirin diye:) nitekim apartopar ameliyathanede buldum kendimi
doktorlar hic onemsemiyor dert etmeyin kendinize ama temiz olup icimizin rahat olmasi ayri tabiki
![]()
Dediğin kişiyi takip ediyorum bende bebeğime alacağım herşeyi onun yıldızlar listesine göre aldım sadece bez hariçKızlar ben ilk çocuğuma bebek bezi olarak prima kullandım. Islak mendil de uni baby yeni doğan ıslak pamuk mendil kullandım. Fakat instagramda bir mühendis varmış bebek ürünlerinin içeriğini inceleyen. Kullandıklarımı yıldızlar listesine almamış içinde bulunan bazı maddelerden dolayı. Başka bezler ve ıslak mendiller hakkında hiç fikrim yok. Öneriniz var mı? Islak mendil uni baby gibi kokusuz parfümsüz falan olsun istiyorum.
Çok geçmiş olsunHamile kalana kadar deprem hissetmedim uykuda filan yakalandım olduysa bile ama ocak ayından beri bu 5.defa hissedişim. İlerde anlatcam kısmet olursa kızım snein doğduğun sene bir kıyamet kopmadıgı kaldı diye ama ondan bile şüpheliyim artık. Bu defa yakım şehirlerde de değil direk bizim olduğumuz şehir bitlis sallandı bu çocuk bu telaşlarla iyi duruyor karnımda o heyecanla gelmiyor.
Canım sen ne aldın deterjan olarak yeşil anne ne oluyor![]()
Ben ağda kulanamıyorum cildim dayak yemiş gibi mosmor oluyor. Ben 6 senedşr çöp ettim tüp bebek yaparken aman zararı olur d iye gidemedim. İnşallah doğumdan ve pandemiden sonra gşderiz.Allah siziagdayla 1 aya yakin rahatim ne el yordami ne de jilet kazasi yasamiyorum
ama yanarim yanarim lazerim yarim kaldi, aldigim verim cop oldu biten yerlerimde bile yeniden cikti progestan fitil yuzunden
![]()
Benim en büyük şansım hamile kalmadan önce lazerin son seansına girmis olmam.Nasil bir rahatlik oldu anlatamam hamilelik döneminde.Doğumdan sonra hemen başlayın.Yok böyle bir rahatlik.Daha erken yaptirmadigima cok pişmanimlazer süper bişey ya. doğumdan sonra ilk fırsatta başlayacağım![]()
Sıcakla halsizlikle uğraşıyoruz valla bugün uyuyacaktım ama anneme geleceğimden erken kalktım baş ağrısı oldu uyku istiyorum bendeNapıcaz kızlar bu uykuyu psikolojim bozuluyor artik![]()
Bu kullandığımız kan sulandırıcı iğnelerin yan etkisi. Rabbim muhafaza eylesin hepimizi aAnladım canım beyin kanaması riski neden varmış![]()
Sıcak değil klima önündeyim ama bir türlü uykum gelmiyorSıcakla halsizlikle uğraşıyoruz valla bugün uyuyacaktım ama anneme geleceğimden erken kalktım baş ağrısı oldu uyku istiyorum bende![]()