- 9 Ağustos 2019
- 5.072
- 2.468
- 123
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #17.861
Neydi detarjanbebeklerin deterjanı ne güzel kokuyo ya. bizimkileri de mi onunla yıkasam ne yapsam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neydi detarjanbebeklerin deterjanı ne güzel kokuyo ya. bizimkileri de mi onunla yıkasam ne yapsam![]()
Değil canım, ben büyük aldım xl, sonrasında da kullanırım. Olmadı daralttırırım. İlkndekini şatafatlı aldım öylece duruyor. Beyaz alsaymışım en azından bunda da kullanabilirdim, pembe almısım :)Lcwadan alan arkadaslar karin kisimlari hamile kiyafeti gibi mi ben oyle istemiyorumda sonradanda kullanabilmek icin
Bir makat gelişi, bir kafa aşağı. Hala yerleşemedi. Bazen çapraz :) bir haftaya sakinler inşallah bzmki de :)Bende 35+2yim benimki baya sakinledi hareket ettikçe canım acıyor diyebilirim sanırım artık sığmıyor hanfendi![]()
Neydi detarjan![]()
Kan ve idrar tahlili verdim bugün, sonuçlarıma e nabızdan baktım da kolesterolüm yüksek, üre ve kalsiyum düşük çıkmış tüm keyfim kaçtı. Şu ıvır zıvır yeme huyumdan vazgeçmeliyim artık ama nasıl
Ben yeşilanneden aldım ama hiç kokmuyor. Az koksun da istiyor insan ama emin de olamıyor tabi
bu. ben başka bi siteden indirimli almıştım 2liydi sanırım 52 tl civarıydı. muhteşem kokuyor![]()
bunun kokusu kuruyunca kalır mı bilemiyorum tabii ama makinadan çıkardığım gibi tüm evi böyle ballı limonlu bi koku kapladı mis gibiBen yeşilanneden aldım ama hiç kokmuyor. Az koksun da istiyor insan ama emin de olamıyor tabi![]()
Pardon large almısım, hamile kategorisinden değil normal aldm bu halde oldu, karnım kocaman aslındaLcwadan alan arkadaslar karin kisimlari hamile kiyafeti gibi mi ben oyle istemiyorumda sonradanda kullanabilmek icin
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Bu ara o kadar çok hazır gıda tükettim ki onları keseyim bari emzirirken yiyemicem nasılsa deyip deyip yedim hem kilolar hem de değerler fırladı :) bundan sonra yoğurt peynire talim. Kolesterolü görünce epey keyfim kaçmıştıKolesterolü hiç takma kafana, geçen hafta yaşadım aynılarını üstelik hep normal olan diğer değerlerim de alt üst olmuştu. Doktora sordum kolesterol gebeliğin sonunda ve lohusalıkta yükselir, sonra kendi kendine düşer normalsin yani demişti.
Üre düşüklüğü de proteini az aldığını gösteriyor. Süt ve peyniri çoğalttın mı düzelir hemen
Bence hemen almamız gereken bişey değil çok gerekirse alırız yani heryer mağaza dolu diye düşünüyorumKızlar eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum sizce göğüs pompası almak şart mı olmazsa olmazlardan mı ona göre şimdiden alıyım sonraya bırakmıyım diyorum
Genellikle 38. HaftadaKızlar sezaryen doğum kaçıncı haftalarda yapılıyor bir bilginiz var mı
Her doktor değişiyor bence benim memlekette doğum için gideceğim doktora gittim (şuan başka şehirdeyim son dk gitcem takipli hastası değilim) elime böyle bir kağıt verdi 39 olunca alıyor o sanırsamKızlar sezaryen doğum kaçıncı haftalarda yapılıyor bir bilginiz var mı
Bi bakayim canimyaTeşekkür ederim kuzum❤
Açık değil şuan rüzgara attım ama senin kapalı atılmıyor malesef bir kontrol et bence
Ohh sefan olsunBen yenileri normal aldım canım öncekini zaten k. Validem almıştı ondan acımadım içimde kalmasın die aldım lohusa takımı halinde![]()