• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Ahahah bende ya ölür bu diyorlarmış hep lohusa anneciğimin yanında ayaklarım yamuk yamukmus fotoğrafım var hatta görsen sende sakatmıssındır dersin 😂 boyum zaten 36 37 cm filânmıs bizim bebeler şimdiden geçti gitti 43 dü en son 😂
Ahahaha simdi masallahin vardir ama. Cevrede okadar densiz varki insan lohusaya oyle dermi

Ben lcw den aldım canım hamile reyonundan almadım ama normal aldım en büyük bedenini aldım
Hah sendin demi diyorum biri almıştı kimdi die yalnız Lcw nin kalıbı zaten geniş çok mu kilo aldında en büyük bedeni aldın ben normalde medium large giyiyorum baktık kalıba m aldım uzun kollu takımı şimdi bile olur

Ay deme valla bende kizimin ustune nasil bukadar sewebilirim birini diyorum. Ama kucagina olunca cok farkli oluyomus ikincide oylemi kiz
Yani kucağına alınca duygusunun aynı olduğunu anlıyorsun ama böyle kardeşlerin karşılaşma anında böyle için bi cızz ediyor hani anlatılmıyor ya doğuma giderken arkadakini düşünüyorsun ya bişi olursa die felan ayy duysallaştım😪

Eklentiler

• Screenshot_20200808-223226_LCWaikiki.webp
    Screenshot_20200808-223226_LCWaikiki.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20200808-223240_LCWaikiki.webp
    Screenshot_20200808-223240_LCWaikiki.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 31
Back
X