- Konu Sahibi cennethbahcesi
-
memorial şişli'deyim. ilk tedavimiz. evet pgt yapılacak dediler. senin tedavin nerede yapılıyor? kaç güzel yumurtan oluştu: )
Hayırlı olsun:) yaş kırk, spermler az:)Aa ben de ordayım :) Günseli hocanın hastasıyım
zten cumartesı basladım tedavıye bugun ılk kontdu. henuz yumurta soylemedı ama 5-6 tane fılan olctu sanırım. sadece bırı onden gıdıyor o catlamasın dıye ıgeneye basla dedı.
bızım de ılk tedavımız. oyuzden pgt yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. sız rısk grubunda mısınız
Tüp bebek tedavi sürecinde, iğneler olurken ne yapıyorsunuz kızlar? Ben izin aldım, izindeyken bile iş ile ilgili mesaj mail geliyor, geriliyorum çok. Allah çalışmak zorunda olanlara kolaylık versin. İlk günler yürüdüm deli gibi, sonra yabancı forumlarda kadınların bu süreçte dinlendiğini ve protein ağırlıklı beslendiğini okudum. Dün evde oturdum, dizi, yemek geçti. Bugün öğlen itibariyle kendimi dışarı attım ama halsizim. Moral lazım, çok moral lazım bize, bozmasınlar nolur :)
Yaş kaç amh kaçtı inşallah hayırlı sonuçlar alırsın tedavin hakkında bilgi verme imkanın var mı önceden vitamin falan aldın mı bende Salı başlıyacağım bakalımTüp bebek tedavi sürecinde, iğneler olurken ne yapıyorsunuz kızlar? Ben izin aldım, izindeyken bile iş ile ilgili mesaj mail geliyor, geriliyorum çok. Allah çalışmak zorunda olanlara kolaylık versin. İlk günler yürüdüm deli gibi, sonra yabancı forumlarda kadınların bu süreçte dinlendiğini ve protein ağırlıklı beslendiğini okudum. Dün evde oturdum, dizi, yemek geçti. Bugün öğlen itibariyle kendimi dışarı attım ama halsizim. Moral lazım, çok moral lazım bize, bozmasınlar nolur :)
Amh 0.9 küsür. Yaş 40. Sperm çok az. Tedavim Gonal F 350 ile başladı, sonra arttırıldı, 412.5 oldu doz. 8.günüm, dün yumurta çatlamasını engelleyici iğne de başladı. Çok korkuyordum iğneler den, korktuğum kadar değilmiş. İlk gün kan verdim sadece. Böyle :) ha, doktor sadece folik asit verdi ama ben bir süredir omepa, d vitamini ve arı sütü kullanıyorum. Sizin de tedaviniz hayırlı olsun şimdiden:)Yaş kaç amh kaçtı inşallah hayırlı sonuçlar alırsın tedavin hakkında bilgi verme imkanın var mı önceden vitamin falan aldın mı bende Salı başlıyacağım bakalım
Merhaba bir şey sormak istiyorum,Merhaba bende 14 eylülde transfer oldum şuan test günümü bekliyorum evde heycanlahiçbir belirtim de olmadı açıkcası çok umudum yok hayırlısı diyorum ilk denemem bu Rabbim hepimize mutlu haberler verdirsin kucaklarımızı doldursun inşallah hepiniz dualarımdasınız Rabbim isteyen herkeze çifter çifter versin inşallah
Merhaba östrojen yükselince akıntı geliomuş, benim dr um öyle dedi. Ben de de olmuştu.Merhaba kızlar. Dün 7. gonal f'yi aldım, bir de cetrotide başladık dün. Bu sabah bembeyaz akıntım vardı, ovülasyonda olur ya hani.. Erken çatlamamıştır değil mi?
Evet Evet ınsallah. sen hangı merkezdesın.
Pgt yaptıracak mısın
Merhaba kızlar öncelikle inşallah sonuçlarımız çok güzel olurmemorial şişli'deyim. ilk tedavimiz. evet pgt yapılacak dediler. senin tedavin nerede yapılıyor? kaç güzel yumurtan oluştu: )
Evt bn de boyle blyorum farkli farkli diyince sasrmstm..bna dr dedi ki 1000lira tedavide 1000 lira ilaclarda kâr edersn. Sartlarn tutmyo ama olsaydi da ugrasmya deger mydi bu zamnda blmyorum dediMaalesef alamadım. Burda bi arkadaş ilaçlar için aldığını söylemişti. Ama rapor ikisini de kapsiyomus zten. Şartları taşımadığımdan alamadım ben.
Evet. Zten bn Dr filan bulmaya calismistim sonra hastaneyi aradım SGK ile anlaşması olmadığından bin lira indirim oluyor dendi. İlaçlar için daha fazla indirim oluyor diye biliyorum. Ama randevu al muayene ol. Devlet Hastanesi'ne git. İşten izin al. Bı yandan covid. Korkuyorsun. Değmez dedim. Kendimi yıpratmak istemedim çünkü.Evt bn de boyle blyorum farkli farkli diyince sasrmstm..bna dr dedi ki 1000lira tedavide 1000 lira ilaclarda kâr edersn. Sartlarn tutmyo ama olsaydi da ugrasmya deger mydi bu zamnda blmyorum dedi
Embiryo başına 295 dolarmis.Merhaba kızlar öncelikle inşallah sonuçlarımız çok güzel olurpgt işleminin ücreti ne kadar bir bilginiz varmı?
Bu surec icn en doğru karar bu sanrmEvet. Zten bn Dr filan bulmaya calismistim sonra hastaneyi aradım SGK ile anlaşması olmadığından bin lira indirim oluyor dendi. İlaçlar için daha fazla indirim oluyor diye biliyorum. Ama randevu al muayene ol. Devlet Hastanesi'ne git. İşten izin al. Bı yandan covid. Korkuyorsun. Değmez dedim. Kendimi yıpratmak istemedim çünkü.
Hatta bn yine de şansımı denemek için capaya gittim. Muayene oldum. Ama muayene olurken canım okadar acıdı ki. Resmen çığlık attım çıktığımda ağladım. Allah oralarda tedavi olmak zorunda olanlara yardim etsin. Kaçarak uzaklaştım.Bu surec icn en doğru karar bu sanrm
YaaHatta bn yine de şansımı denemek için capaya gittim. Muayene oldum. Ama muayene olurken canım okadar acıdı ki. Resmen çığlık attım çıktığımda ağladım. Allah oralarda tedavi olmak zorunda olanlara yardim etsin. Kaçarak uzaklaştım.
Merhaba sonucun çıktı mıMerhaba bende 14 eylülde transfer oldum şuan test günümü bekliyorum evde heycanlahiçbir belirtim de olmadı açıkcası çok umudum yok hayırlısı diyorum ilk denemem bu Rabbim hepimize mutlu haberler verdirsin kucaklarımızı doldursun inşallah hepiniz dualarımdasınız Rabbim isteyen herkeze çifter çifter versin inşallah
Merhaba dün 8.günümdü kanda 24.21 çıktı cuma günü tekrar kan vericemMerhaba sonucun çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?