- 14 Eylül 2020
- 11
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi cennethbahcesi
-
Bakın istiyorum.gorebilcek misinizmubarek gun hepibiz gorun bu guzel sonucu istiyorum rabbim pozitifi gordurup kalp atisini duydursun hepimize
Insallahh canim yaBen gördüm gibihayırlı olsun inşaAllah bebişiniz sizinledir bize de dua edin ne olur
Insallahh canim yahepimiz bebislerimize kavusalim bu ay bugun cuma oturup dua edicem hepimize. Dun ilk defa hissettim hemen test almak istedim.Sizde 10.gunden sonra hissedersiniz
Guzel dinlen,guzel beslen, pozitif dusun,inan ve bol dua et canim.. ev isini esim yapti,agir kaldirmadim 10 gundur evdeyim ama değecek insallahBenim transferim 22 eylülde 5. gün embriyosu olacak umarım ben ve hepimiz sizin gibi çizgi görürüz
Guzel dinlen,guzel beslen, pozitif dusun,inan ve bol dua et canim.. ev isini esim yapti,agir kaldirmadim 10 gundur evdeyim ama değecek insallah
fionawoody cnm sana cevap vermiştim. Acıbadem İnternational Murat Arslan bnm doktorumda :) etiket yapmayı unutmuşum evet yrn test günüm bnmde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Merhaba benimde salı gün yumurta toplanacak, biraz gerginim. Korkuyorum.40 yaş, 3 yumurtam oluşmuş, sigara kullanıyorum. Herşeyin hayırlısı, sadece umut etmek istiyorum, hayal kurabilmek, bundan da korkuyorum.
Sigarayi birakamazanizda azaltin lutfen.Tup bebekte (Yas faktoru) etkin oluyor birde sigarayi buna eklemeyin guzel beslenin,olumlu dusunun iki hafta sonra cift cizgiyi gorun insallahMerhaba benimde salı gün yumurta toplanacak, biraz gerginim. Korkuyorum.40 yaş, 3 yumurtam oluşmuş, sigara kullanıyorum. Herşeyin hayırlısı, sadece umut etmek istiyorum, hayal kurabilmek, bundan da korkuyorum.
fionawoody cnm sana cevap vermiştim. Acıbadem İnternational Murat Arslan bnm doktorumda :) etiket yapmayı unutmuşum evet yrn test günüm bnmde hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Canım arkadaşım, benzer durumlardayız. Her şey çok güzel olacak, yaşım benim de 40 ama yaş etkeni gereğinden fazla büyütülüyor, onu anladım. Embriyoların dondurulacak mı? Eğer öyleyse transfere kadar bırakmayı hedeflesen keşke:). Zor, biliyorum kendimden. Ben bırakmıştım, bu dönemde tek tük gizli gizli içiyorum. 3 gün içmeyince gerisi gelir. Sevgiler sana:)Merhaba benimde salı gün yumurta toplanacak, biraz gerginim. Korkuyorum.40 yaş, 3 yumurtam oluşmuş, sigara kullanıyorum. Herşeyin hayırlısı, sadece umut etmek istiyorum, hayal kurabilmek, bundan da korkuyorum.
Ya, tebrik ederim :)Siz 40 yaşındasınız 3 yumurtanız oluşmuş ben 26 yaşındayım benimde 3 tane yumurtam oluştu ve sadece 1 tanesi şuan benimle. Yani demem o ki yaşınıza bakarak umutsuzluğa kapılmayın, 3 tane yumurtanın 3 üde döllenecek belki de bilemezsiniz iyi olur umarım herşey
Ya, tebrik ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?