- 24 Kasım 2019
- 1.066
- 1.115
- 83
- 35
Evet gittim canım şükür herşey yolunda çatı muayenesi yaptıDoktora gittin mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gittim canım şükür herşey yolunda çatı muayenesi yaptıDoktora gittin mi![]()
İyi çok sevindim. Diğer doktorlar kilolu erken doğar demişti ondan merak ettimEvet gittim canım şükür herşey yolunda çatı muayenesi yaptı![]()
Aynen derin nefes alıp kasmamamız lazım ben bugün gittim sadece çıkan şeye baktıBenimde son bir kontrolüm kaldı ondada yapar bence gene ona psikolojik olarak kendimi iyi hazırlamam lazım kasmicam başka bisey düşüncem o an![]()
Bu da kilosu çok yok iri kemikli normal doğum olursa çok zorlar dedi kemik iriliği 39+6 uyumlu dedi galiba sezaryen olacağımİyi çok sevindim. Diğer doktorlar kilolu erken doğar demişti ondan merak ettim. Normal doğum için uygun mu
![]()
Gün verdi mi peki, senin az kalmış o zaman :)Bu da kilosu çok yok iri kemikli normal doğum olursa çok zorlar dedi kemik iriliği 39+6 uyumlu dedi galiba sezaryen olacağım
Aynen canım yapsalar güzel olurdu ama boşver kendi işini kendin gör daha iyi bende kimseyi kabul etmicem gelen aşağı kayınvalideme gelsin ortalık daha düzgün değil daha sonuçtaÇok uzak değiller aslında kayınvalidem bayramda buradaydı işte 10 dk mesafede hafta sonu yine Antalya ya gidecekler gorumcemle onun Dr orda oda hamile hep onun yanında . Annemler de yakın aslında ama yorma kendini den başka bişey demiyorlar öyle yapcam zaten yormadan azar azar yapabildigimi yaparım zaten misafir falan kabul edemem doğum sonrası kendi icim rahat etsin diye
Girdim canım bugünde sancı falan yok normal doğum pozisyonunda dedi bence seni de koyarlar nst ye artıkHaftan baya ileri nst girmedin mi hiç . Daha gerçi bende hiç girmedim ama bı aydır gitmedim bakalım bu cuma gorecez nst ister mi
Net bir gün vermedi haftaya kontrole çağırdı o zaman verecek ama haftaya kesin olur dediGün verdi mi peki, senin az kalmış o zaman :)
Hakkında hayırlısı olsun inşallahBu da kilosu çok yok iri kemikli normal doğum olursa çok zorlar dedi kemik iriliği 39+6 uyumlu dedi galiba sezaryen olacağım
Cati muayenesi nasildi canim ben alttan hic muayene olmadim insaAllah hic gerek de kalmaz diyorum hepEvet gittim canım şükür herşey yolunda çatı muayenesi yaptı![]()
Performansını bilmiyorum ama ebebekten omron marka manuel hani çubuk şeklinde olanlardan aldım. En basit haliyle şuan piyasadaki diğer çeşitler birüs nedeniyle uçmuş yada yokBen hala ateşolcer almadımfıyat performans olarak iyi bi onerınız varmı
Bnmde öyle canım nasıl bakacam o bebeğe bilemiyorum eşim biraz ilk günlerde evde olacak sonrada mecbur ise gidecek bakalım yaparız inşallah annelik iç güdüsü ile yaparım diyorum kendimeEvet öyle canım ..
Çok acidimi peki bide o cikan sey neymişAynen derin nefes alıp kasmamamız lazım ben bugün gittim sadece çıkan şeye baktı
Önemli yani öylemiBaşka bir yerde, hastanede filan yaptırıp sonuçları iletsen de olur canım .. karaciğer, idrar, kansızlık değerlerine filan bakmak için istemişlerdir
Alttan muayene falan yapmadı sadece ışıkla baktı ben bieşy göremiyorum dedi o kadar makat tarafında siğil olsa bile normal doğumda sıkıntı olmuyormuş galiba bende içeri bakar diye düşündüm aletle falan ama bakmadıÇok acidimi peki bide o cikan sey neymiş
Kimse normal doğurmazsa ilk bebek senden geliyo o zaman rabbim hayırlısıyla kurtarsın inşallah canımNet bir gün vermedi haftaya kontrole çağırdı o zaman verecek ama haftaya kesin olur dedi
Kaç kilo çıktı canım bide muayene acıdı mıBu da kilosu çok yok iri kemikli normal doğum olursa çok zorlar dedi kemik iriliği 39+6 uyumlu dedi galiba sezaryen olacağım
sizin bölümünüz neydi meraktan soruyorumBaşka bir yerde, hastanede filan yaptırıp sonuçları iletsen de olur canım .. karaciğer, idrar, kansızlık değerlerine filan bakmak için istemişlerdir
Hayırlısı olsun canım banada geçen kontrolde bakteri varmı yokmu diye test yapıldı daha sonucu bilmiyorum herhangi bisey varsa doğumda iğne vurulsun diye sende takılma olsa bisey zaten riske atmazlar canımAlttan muayene falan yapmadı sadece ışıkla baktı ben bieşy göremiyorum dedi o kadar makat tarafında siğil olsa bile normal doğumda sıkıntı olmuyormuş galiba bende içeri bakar diye düşündüm aletle falan ama bakmadı
Son 3 aylık dönemde gebelik zehirlenmesi riski nedeniyle bakıyorlar bu tetkiklere. Bir de doğumdan sonra kansızlık olmasın diye depolara falan bakıyorlar . Bu üç ay hiç değerlerine bakilmadiysa bi kontrol ettirmen yararına olur canım, nerde yaptirdigin önemli değil sonuçları watsaptan falan atarsın saglik ocagindaki hemsireneÖnemli yani öylemi