- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Gözün aydın canımKızlar ben 37+3 te aceleci oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı sizlere inşallah kaç kişi doğum yaptı takip edemedim kaç gündür![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımKızlar ben 37+3 te aceleci oğlumu kucağıma aldım çok şükür darısı sizlere inşallah kaç kişi doğum yaptı takip edemedim kaç gündür![]()
Ben de perşembe günü alıcam sezaryen tarihimi ve muhtemelen aynı gün olucakKızlar bende bugün doktora gittim, 10 gun sonraya 38+2 ye sezaryen tarihi verdi, bebiş yine dönmuş ve ters duruyordu. Daha döner mi bilemiyoruz ama günümüzü aldık artık. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun![]()
Hadi bakalım merakla bekliyoruzBen de perşembe günü alıcam sezaryen tarihimi ve muhtemelen aynı gün olucak![]()
O kasılma doktora hşt benceKarnım çok sert birde kızlar taş gibi tecrübeli anneler doğum anında böyle mi oluyor insan bilmediği için anlayamıyor ya
Karın sertliğini bilmem de bana birkaç kişi büyük tuvaletin varmış gibi hissediyorsun dediKarnım çok sert birde kızlar taş gibi tecrübeli anneler doğum anında böyle mi oluyor insan bilmediği için anlayamıyor ya
Sancım çoğalınca gitcem eşimde işten gelsin biraz da erteliyoeum sanki korktuğum içinO kasılma doktora hşt bence
Evet o da var arada geliyomuş gibi oluyo ishal gibiKarın sertliğini bilmem de bana birkaç kişi büyük tuvaletin varmış gibi hissediyorsun dedi
Devlette genelde randevu alınıyor bu arada nasıl hastane begendin mi çok uzak olmasa bende orada yapmak istiyordum dogumuŞimdi drdan geldik başakşehir şehir hastanesi dr 10 sonra gel dedi şimdi ben tekrar sistemden mi randevu alıcam yoksa gidip kontrol diyip mi giricem özeldeki gibi
Çok rahat hemen girdik drumuzda iyiydi otobüsler gidiyor galiba ama uzak tabiDevlette genelde randevu alınıyor bu arada nasıl hastane begendin mi çok uzak olmasa bende orada yapmak istiyordum dogumu
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünayy valla doğurdummm. Bekle beklee. Ben doktoru beklerken açılma 3 cm olmuş. Yatışını yapıyorum dedi. Suni sancıyla 2 saat sancı. 45 dk doğumhaneden odaya geçişimiz. Rabbiim hepinizi kurtarsın inşallahhh.
Randevuyu internetten vermiyor sanırım çünkü gözükmüyor ama orada dogum.yapacaksan çok kişi memnun kalmış eşim görürse bende gitmek isterdim.Gü
Çok rahat hemen girdik drumuzda iyiydi otobüsler gidiyor galiba ama uzak tabi
sağol canımmmHadi gözün aydın patır patır dokuluyoruz![]()
Evet canım. Makinada 3600 çıktı, 3800 doğdu.Canım merak ettim ultrasonda ki kilosuyla dogum kilosu arasında fark var mi
Anladım canım demekki fazlada çıkıyormuş tekrar gözün aydinlEvet canım. Makinada 3600 çıktı, 3800 doğdu.
Ayyy seninle günlerimiz aynı sanki ben doğruyormuş gibi heyecan yaptımSancım olduğu için hastaneye yatışım yapıldı bana dua edin
Sağol canımGözünaydın canim, Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()