- 11 Ocak 2019
- 1.179
- 1.250
- 133
Hamileliğin sonlarınıda sayarsak uzun zamandır dalgın bi uykum yok.Aynen canım iki dk teslim edip uyumak bile müthiş olurdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileliğin sonlarınıda sayarsak uzun zamandır dalgın bi uykum yok.Aynen canım iki dk teslim edip uyumak bile müthiş olurdu
Ben sözde ailemin yanındayım ama hiç kimsenin destek olduğu yok Bi odada yalnızım hiç demiyorlar gece alalım da Biraz uyuAynen canım iki dk teslim edip uyumak bile müthiş olurdu
Ben de tekim. Hatta eşim de hala gezme tozma isteğinde. Gelecek gece arkadaşlarıyla balığa çıkacakmış mesela. Gerçi evdeyken de çok bi etkisi olmuyor ama ...Bn ilk günden beri tekim![]()
Kendimi gördümAhahahaha :))) canım benim yaa. Benimkide bütün gün uyudu tam ben yatıcam kıpır kıpır yatakta uyuyo ama sürekli mıkır mıkır söyleniyo. Bana gıcık bu çocuk kesiiinnn
Aramıza hoş geldin canım . Sarılıgı düşüyor işteOfff gece 11 den beridir benim bebeğin gözleri fıldır ayağımın üstüne koyuyorum yatıyor ayağımı çekiyorum uyanıyor önceden böyle değildi ne oldu bu bebeye çok yorgun ve uykusuzm![]()
Çok şükür Bi yandan mutluyum sarılığı düşüyor diye ama böyle de olmaz ki 4 ten sabah 7 8 e kadarAramıza hoş geldin canım . Sarılıgı düşüyor işte![]()
Sen teklif et canim uyumadan olmuyor cunkuBen sözde ailemin yanındayım ama hiç kimsenin destek olduğu yok Bi odada yalnızım hiç demiyorlar gece alalım da Biraz uyu
Bende gece sadece Bi kere vermeyi düşüyorum Bi kerelikten bişey olmaz benceGunayfin kizlar. Bebegim uyumuyor diyordum ya surekli.japon88 in dun dedigi gibi yaptim ve uyumadan 90 cc mama verdim ki mama hic vermemeye calisiyorum ama uykusuzluktan olecektim. Gece 12 de mama verdim ve uyudu 40 dakika sonra gazi yuzunden uyandi. Gazini cikarttim ve 3 30 a kadar uyumus. Soklardayim. Oglum 1 saat bile uyumaz uyanirdi. Artik yoruldu diye mi uyudu bilmiyorum ama galiba sutumle doymuyor. Mama da vermek istemiyorum. Nasil olcak boyle bilmiyorum
![]()
Annem rahatsız kıyamıyorum kardeşim sınava hazırlanıyor asla bakmaz kaldım yine tek başıma en iyisi gidip kocama sarayımSen teklif et canim uyumadan olmuyor cunku
Şampuanda etkiliyormuş öyle duymuştum bende mustela almayı düşünüyorum memnun sanırım herkesYaa mustela kullaniyirum ve ayni seyler benim bebegimde de var doktor normal dedi yuzunde cikanlara. Sampuandan oldugunu hic dusunmedim
Teşekkürler Bilgi içinEarth mama angel, trukid ve thinkbaby. Bu ucunun icerigi cok temizdir..gunes kremi olarak da büyük kizima bunlari + badgeri kullaniyorum..ayrica badger in pisik kremini de kullaniyorum. Ama ciddi pisik olursa badger bi ise yaramiyorkimyasal bisey gerekiyor..bepanthol baby gibi.
Ben ewg'nin kozmetik veritabanindan sorgulatiyorum. Degeri 1 ve 2 olanlar en içeriği temiz olanlar
![]()
EWG Skin Deep® Cosmetics Database
EWG’s Skin Deep® database gives you practical solutions to protect yourself and your family from everyday exposures to chemicals in personal care products.www.ewg.org
Yazdım az önce doktora düşer merak etme düşmezse de kontrole geldiğinde keseriz problem değil dedi. Kendiliğinden düşmeyebiliyormuş demek ki.
Bebek görme kabul etmeye basladınız mı, 40 ından sonra kabul etcek misiniz, ya birileri gelir bebegı kucagına alıp öpmeye kalkarsa fln die stres yapıyorum şimdi de ,kendı tarafıma soykeyebılıyorum da,eşimin tarafına soyleyemessem opmek yasak demek ayıp mı olur
Benimde inan yok canım ama uyudumu hemen sende uyu bu hem sütüne yariyo hemde kendini biraz topluyorsun ben öyle yapıyorum yemek falanda yapmıyorum uyudumu hemen az temizlik bittiHamileliğin sonlarınıda sayarsak uzun zamandır dalgın bi uykum yok.![]()
Sen ver canım annenlere o gün eşime teslim etmiştim gerçi uyumuştu kızdan önceBen sözde ailemin yanındayım ama hiç kimsenin destek olduğu yok Bi odada yalnızım hiç demiyorlar gece alalım da Biraz uyu
Canim sabah namazdan sonra annem alip bakiyor. Annen de saat 6 gibi bakabilir eger cok rahatsiz degilse. Hem uykusundan da olmamis olurAnnem rahatsız kıyamıyorum kardeşim sınava hazırlanıyor asla bakmaz kaldım yine tek başıma en iyisi gidip kocama sarayım☺☺
Benimkinin gezecek zamanı yokBen de tekim. Hatta eşim de hala gezme tozma isteğinde. Gelecek gece arkadaşlarıyla balığa çıkacakmış mesela. Gerçi evdeyken de çok bi etkisi olmuyor ama ...