• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
amin inşallah. hamişiz hepimiz dua edelim ona. Allahım hepimize sağlıkla doğumlar nasip etsin. herkes çok fazla yazdı aralarda bunu diyen çok oldu da ilgilenselerde yaptırsak listeyi. herkes etiketlese mi napsa
Amin amin inşallah canım Aslında birine devredebilir sayfayı yapıyorlar genelde böyle de bilmiyorum

Hadi gozun aydin insaAllah bana da bisi yok der ve testi yaptirmayi dusunmuyorum.Cinsiyet de belli olmus hayirla gelsin insaAllah. Ultrason resmi var mi?
İnsallah hepimizinki 🥰 doktor ozellikle cekti bu resmi 😂

Eklentiler

• 90554E07-67AC-4E43-9390-DC32FD5BEAD4.webp
    90554E07-67AC-4E43-9390-DC32FD5BEAD4.webp
    17 KB · Görüntüleme: 58
Kizlar bugun perinatologa gittim detayli ultrasonda ölçtü Bebegin tum organlarini bir sorun yok dedi.gayet saglikli gorunuyormus icin rahat olsun dedi.nifty test ve ikili test icinde eger bir sorun cikarsa duzeltmek icin mudahele edilemezmis sadece riskli yada degil diyebilirmis.bende yaptirmadim test .sizce yanlis mi yaptim .yaptirmalimiydim.Birde cinsiyetini ogrendik net erkek 😀
OY YERM CANM HADİ GÖZÜN AYDIN ŞİMDİDEN..AYNIYIZ SENİNLE..detaylıya kendnmi gitmek istedin çünkü 22.hafta civarı oluyo diye biliyorum..bu arada ikiliyi bende yaptırmıyorum doktorum bi müdahale edilemiyo maalesf aldırmayı düşünmeyenlere önermiyorum zaten detaylıda kemik yapısını falan herşeyini görücez dedi...hatta kendisi bile keşke kalksa şu ikili üçlü diyo yani...

Kızlar doktor bana royal d3 vitamini verdi damla şeklinde ama kapağında sprey başlığı var günde bir damla yazıyor üzerinde , neyse kullanalı 4 gün oluyor ben 3 gündür o spreyi bi tane fıslatıyodum damlaMadığı için ama bi fısta nerden baksan 8-10 damla vardır ilk 3 gün öyle kullandım bence çok fazla oldu bugün akıllandım damlatmaya çalıştım soracağım şu ki şuan bi işkillendim bişey olur mu ya ?

OY YERM CANM HADİ GÖZÜN AYDIN ŞİMDİDEN..AYNIYIZ SENİNLE..detaylıya kendnmi gitmek istedin çünkü 22.hafta civarı oluyo diye biliyorum..bu arada ikiliyi bende yaptırmıyorum doktorum bi müdahale edilemiyo maalesf aldırmayı düşünmeyenlere önermiyorum zaten detaylıda kemik yapısını falan herşeyini görücez dedi...hatta kendisi bile keşke kalksa şu ikili üçlü diyo yani...
Yok benim doktorum istedi .ben bir yil kadar once yumurtaligimdaki dermoid kistten dolayi ameliyat olmustum .sanirim onyuzden erken istedi .ayni seyi benim gittigim doktorda soyledi aldirma dusuncem yok ne olursa olsun o yuzden yaptirmadim

Uzunluk normalse rahim agzi yetmezliği yoktur muhtemelen plesenta kaynaklı bi kanama olabilir benimde plesenta asagidayken dediğin gibi adetin iki kati birden bosalmisti WC deyken cok paniklemistim Acile gitmiştik doktor plesentanin aşağıda olduğunu ondan kaynaklancagini söylemişti 5. Ayda yukari cikinca kanamalar kesildi inşallah seninde biran önce yukari cikar cnm
Plesanta da aşağıda değil. Benim bebek ve çevresi ile ilgili hiç sorunum görünmüyor. Medical parka ve Liv hospitale gittim. İki doktor da kanama neden belli değil ama rahim ağzına yakın dedi. Hiçbir şey bilmiyoruz yani.

Kızlar aile hekimine gitcem şimdi haber vermeye hamileliği testerinide yaptır dedi doktorum hangileri yapılır kan sayımı b12 d vitamini başka

Kızlar aile hekimine gitcem şimdi haber vermeye hamileliği testerinide yaptır dedi doktorum hangileri yapılır kan sayımı b12 d vitamini başka
Guatr testi. Toksaplazma. Kızamık. Pıhtılaşma.... Bilir aile hekimi ama. Şimdi aklıma gelenler bunlar. Ben 8-9 tüp kan vermiştim.

Kanımı kurutacaklar desene😝
Ben canımı yolda bulmuşum gibi davranırım 😅 o yüzden bana çok koymadı. Mesela hamilelik öncesi de ne zaman hastaneye gitsem yatış verirler doktor azarlar der bu zamana kadar nerdeydin canını yolda mı buldun😅🤭 iğne falan korkmuyorum hamilelik süresince o kadar iğne oldum ki popom elek oldu.

Yok benim doktorum istedi .ben bir yil kadar once yumurtaligimdaki dermoid kistten dolayi ameliyat olmustum .sanirim onyuzden erken istedi .ayni seyi benim gittigim doktorda soyledi aldirma dusuncem yok ne olursa olsun o yuzden yaptirmadim
AYNEN CANM DETAYLIDA İNŞALLAH BİZLERDE SAĞLIKLI SONUÇLAR ALICAZ :dua: :dua:

Back
X