Onu Bende aldım ya hiç bisiyim olmuyorBen hamile kilodu aldım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu Bende aldım ya hiç bisiyim olmuyorBen hamile kilodu aldım![]()
Bi onceki gebelikte kullanmıştım bunda henüz başlamadım ama iyiydiKizlar decavit kullanan var mi memnunmu?
Sağol cnm kadim dogumcuya kalsa hic kullanmamam lazim ramotoloji doktorum kullanacaksin diyor kullanmazsam ataklarim artacak erken doğuma bile yol açabilir kizimda ataklarim olmamisti hatta ilk 4 ay kullanmamistim sonra bir adetle devam etmiştim ama şuanda sik sik ataklarim olmaya başladı ve şiddetli oluyor nedeni tamamen stres... Kizin cok yaramaz onu zaptedemiyorum hamilelik dolayisiyla çocukla pek ilgilenemiyorum o da hircinlasiyor kardeş istemiyordu zaten esimde cok calisiyor yoğun bir isi var eve haftada iki uç defa gelebiliyor o da cok ilgilenemiyor stres olmasam ataklarimda olmayacak ama iste herkesin hayatin da var bir zorluk ilaci ikiye cikartacagim sanirim yoksa ataklar dolayisiyla hastanede yatmam bile gerekebilir burada benim gibi olan varsa ondan görüş almak istedim
Ilk cocuk 62 kilo canimmerhaba canım, kaçıncı cocuk ve kilo öğrenebilir miyim![]()
Ben değil ama kızım teyzesine battaniye aldırmış kardeşi için:) bu sefer erken almayı çok düşünmüyorum.birşeyler almaya başladınız mı kızlar?
Canım çok geçmiş olsun bu konu hakkında iyi bir doktor bul bilgi al ona göre ilaçlarını kullan inşAllah iyi olursun tekrarlamaz.İçinizde fmf (akdeniz ateşi) hastaligi olan var mi? Dun gece cok kotulestim hastaneye gittik acile. Atagim tuttu bu hastaligin ilaci var kolsisin normalde iki adet kullanırken hamilelik dolayisiyla bir adet kullaniyordum sanirim fayda etmiyor cok agir bir atak geçirdim bebeği de etkilemiştir diye birakmadilar yatirdilar serum verdiler sürekli ama ilacsiz tabiki agrim hafifledi ama geçmedi en azindan şuan dayanabiliyorum bebeğe birşey olacak diye korktum çünkü sancim midemde başladı karnima indi kramp seklinde ve nefes aldirmiyordu sabahladik acilde... Bu hastalıktan arkadaşlar varsa ilaç kullaniyolarmi? Ataklariniz oluyor mu? İlaci 2 ye cikarsam bebek için sikinti olabilir mi bilemiyorumher Dr farklı bi şey söylüyor kafam cok karisti...
Ne aldım canım arka fon mu kıyafet mi ?:))Ya şunlara bakarmısınız dayanamadım aldım ama daha gelmedi![]()
Plastik set olani aldin dimi canim. Ben de cam aldim 1 tane ama plastik de lazim. Set mi alim yoksa tek 1 tane alsam yeter mi belemedim. Bazen de korkuyorum almaya aslindaBen aldım avent biberon takımını birde sterilize makinesini aldım..trenyolda indirim vardi dayanamadım bir erkek bir de kız için kiyafet aldim hiç bisi almamıştım![]()
yaaa ne güzel hastaneymiş o.
Ben 6-7 aya kadar bir şey almam diyordum. Geçen doğumumun olacağı hastaneyle tanışma randevumuz vardı. Oradan bir set hediye ettiler. İçinde yeni doğan emziğinden biberonuna, yeni doğan bezine, kremine kadar herşey verdiler. Şimdi gidip gelip o minik emziğe bakıyorum o kadar küçük ki :) sanırım cinsiyet kesinleşince ben de bir şeyler almaya başlarım
Bebek iyice büyüyüp kesin cinsiyeti şudur denilene kadar almayı düşünmüyorumbirşeyler almaya başladınız mı kızlar?
Tansiyonuna bak cnm dikkat et kendineBen dünden beridir çok kötüyüm baş ağrısından ölüyorum resmen parol içmek istedim içemedim yediklerim hepsi çıktı acile gitmeyi düşünüyorum![]()
Aaa onu bilemiyorum ilk hamileliğimde bulantım olmadı 1 kere kustum, bunda da bulantım çok oldu ama sadece 1 kustum. Dr m bana yatarken iç demişti o yüzden yorum yapamıyorumBende yeni basladim canim bulantilarim gecmsti tekrar kusmaya basldm acaba ilacin etkisimdr
Ben de son 2 aya kadar almıyorum parasını biriktirip 2 ay kala alıyorum öyle daha iyi gibime geliyoBebek iyice büyüyüp kesin cinsiyeti şudur denilene kadar almayı düşünmüyorum
Evet üstelik devlet hastanesi :) buradaki hemen hemen tüm hastaneler öyle. gidince inanamadım o kadar konforlu ve lükski. İstanbul’da yaşarken her zaman özel hastanelere gittim, aynı standartlarda burdaki devlet hastanesi. İşte yurtdışında yaşamak bazen bazı konularda avantaj ancak zorluğunu da hamilelikte çok çektim. Eşim şimdiden izin almasın diye tüm randevulara, ultrasonlara, ebe görüşmelerind, tahlillere yalnız gittim. Çünkü kimsemiz yok ve bebek doğunca çok izin lazım olacak ikimize de. Sadece 12. Hafta ultrasonuna eşim de geldi bebekle tanışmak için. Onun dışında sağolsunlar çok iyi arkadaşlarımız var ama aileler Türkiye’de inanın her işe kendim koşturuyorum. Hastane dönüşünde metroda baygınlık geçirdim itfaiye ekibi falan geldi :) bir yandan da çalışıyorum. bazen çok yoruluyorum, Türkiye de de iyi bir işim vardı dönsem mi dediğim bile oldu ama işte avantajları düşününce katlanıyorum ne yapayım :) bir de çocuğum dil öğrensin istiyorum vs. Böylece içimi dökmüş oldum bir dokundun bin işittin canım :))yaaa ne güzel hastaneymiş o
Ben evde bebegime ait bisiler olsun diye biberon aldim kalp atisini duyunca. Simdi de bebek cantasi vakiyorum aradan ciksin o da diyorum![]()
Evet zorluklari cok gercekten. Esim de ben izin versem hemen gidelim der. Is imkanlari cok fazla onun mesleginde. Olsun siz yine de olumlu yonlerini sevmissiniz. InsaAllah daha da guzel ve rahat gecer gunleriniz. Saglikla kucagina al insaAllahEvet üstelik devlet hastanesi :) buradaki hemen hemen tüm hastaneler öyle. gidince inanamadım o kadar konforlu ve lükski. İstanbul’da yaşarken her zaman özel hastanelere gittim, aynı standartlarda burdaki devlet hastanesi. İşte yurtdışında yaşamak bazen bazı konularda avantaj ancak zorluğunu da hamilelikte çok çektim. Eşim şimdiden izin almasın diye tüm randevulara, ultrasonlara, ebe görüşmelerind, tahlillere yalnız gittim. Çünkü kimsemiz yok ve bebek doğunca çok izin lazım olacak ikimize de. Sadece 12. Hafta ultrasonuna eşim de geldi bebekle tanışmak için. Onun dışında sağolsunlar çok iyi arkadaşlarımız var ama aileler Türkiye’de inanın her işe kendim koşturuyorum. Hastane dönüşünde metroda baygınlık geçirdim itfaiye ekibi falan geldi :) bir yandan da çalışıyorum. bazen çok yoruluyorum, Türkiye de de iyi bir işim vardı dönsem mi dediğim bile oldu ama işte avantajları düşününce katlanıyorum ne yapayım :) bir de çocuğum dil öğrensin istiyorum vs. Böylece içimi dökmüş oldum bir dokundun bin işittin canım :))
yok çok iyi yaptın ben de yurtdışında doğurmayı araştırıyorum bu sıralar. akrabam var gitsem mi diye.tabi bizim için masraflı olacak arabayı filan satıp öyle yani.senin yurtdısında oldugunu görüp sorayım demiştim ben de.Evet üstelik devlet hastanesi :) buradaki hemen hemen tüm hastaneler öyle. gidince inanamadım o kadar konforlu ve lükski. İstanbul’da yaşarken her zaman özel hastanelere gittim, aynı standartlarda burdaki devlet hastanesi. İşte yurtdışında yaşamak bazen bazı konularda avantaj ancak zorluğunu da hamilelikte çok çektim. Eşim şimdiden izin almasın diye tüm randevulara, ultrasonlara, ebe görüşmelerind, tahlillere yalnız gittim. Çünkü kimsemiz yok ve bebek doğunca çok izin lazım olacak ikimize de. Sadece 12. Hafta ultrasonuna eşim de geldi bebekle tanışmak için. Onun dışında sağolsunlar çok iyi arkadaşlarımız var ama aileler Türkiye’de inanın her işe kendim koşturuyorum. Hastane dönüşünde metroda baygınlık geçirdim itfaiye ekibi falan geldi :) bir yandan da çalışıyorum. bazen çok yoruluyorum, Türkiye de de iyi bir işim vardı dönsem mi dediğim bile oldu ama işte avantajları düşününce katlanıyorum ne yapayım :) bir de çocuğum dil öğrensin istiyorum vs. Böylece içimi dökmüş oldum bir dokundun bin işittin canım :))
ilk öğrendiğimde eşime sürpriz için bi emzik ve zıbın almıştım. en son gittiğim kontrolden sonrada aynı zıbının farklı yazılısını ve patik aldım sadece. dayanabilir miyim bilmiyorum ama 30. haftadan sonra tek seferde alışveriş yapmak istiyorum. tabi ufak tefek şeyler alırım o zamana kadar :)birşeyler almaya başladınız mı kızlar?