2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
İkili test istememiştim şimdi üçlünün zamanı belki pazartesi üçlüyü veririm biraz araştırdım çoğu kişinin kaybolmuş umarım benimki de kaybolur konya da meram tıp da kazım gezginc diye bı prof perinatolog önerdi yüksek riskli gebeliklerw bakan sadece daha önce iki dusugum olduğu için tedirginim acaba bı problem var ondan mı oldu diye 😓
Yok canım öyle düşünme. Mayıs anneleri grubunda yazılana tekrar baktım onda doktor kayboluyor genelde kaybolmaya o görmedim demiş. Üzülme sakın.

Mrb kizlar Dr dan geldim ama haberlrr pek iyi değil yani bilmiyorum ben çok kötüyüm beyninde çift taraflı kist var dedi pazartesi günü profesöre randevu aldık konya da ayrıntılı incelenmesi lazım dedi çok canım sıkıldı gelişimi çok güzel dedi 1 hafta önde dedi kız cinsiyeti yavruma kız dedine bile uzuntumden sevinemedim rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım kötü bişey çıkmaz . 2 günü nasıl gecircem bilmiyorum🙏bana da dualarınız da yer verin lütfen
İnşallah bişey çıkmaz cnm içini ferah tut

Kızlar detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılıyor
Ben yurtdışında yaşıyorum ama büyük ihtimal türkiyede de aynıdır, ilk detaylı ultrason ve ikili test 11 ila 13+6 haftaya kadar yapılıyor, ikinci detaylı ultrason ise 2. trimesterda 22 ila 24+6. haftada yapılıyor

İkili test istememiştim şimdi üçlünün zamanı belki pazartesi üçlüyü veririm biraz araştırdım çoğu kişinin kaybolmuş umarım benimki de kaybolur konya da meram tıp da kazım gezginc diye bı prof perinatolog önerdi yüksek riskli gebeliklerw bakan sadece daha önce iki dusugum olduğu için tedirginim acaba bı problem var ondan mı oldu diye 😓
Mayıs grubundaki yazıyı araştırdım buldum şimdi ekliyorum canım. Üzüldün diye içime dert oldu 🙃40 sayfa falan bsktım. Arkadaşa özelden yazarsın.

Eklentiler

• Screenshot_20200117-173154.webp
    Screenshot_20200117-173154.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 59
Mrb kizlar Dr dan geldim ama haberlrr pek iyi değil yani bilmiyorum ben çok kötüyüm beyninde çift taraflı kist var dedi pazartesi günü profesöre randevu aldık konya da ayrıntılı incelenmesi lazım dedi çok canım sıkıldı gelişimi çok güzel dedi 1 hafta önde dedi kız cinsiyeti yavruma kız dedine bile uzuntumden sevinemedim rabbim herşeyin hayırlısını versin umarım kötü bişey çıkmaz . 2 günü nasıl gecircem bilmiyorum🙏bana da dualarınız da yer verin lütfen
Çok gecmıs olsun canım inşallah rabbım tez sıfalar versın. Gecer inşallah takıpte kalın. Allah hayırlı ugurlu etsın prensesını inşaallah 🙏

Kızlar evde misafirim var ve uzunca bi süre bizde kalacak. Işın tedavisi görüyor kanser için :( bebeğe zararı olur mu acaba ya? Doktor olmaz demiş ama doktorlar arasında da görüş ayrılığı var gibi

Kızlaaarr. 🥰😍
Az once doktordan geldim. Farklı bi hastaneye gittim bu sefer medical parka. Cok guzel ayrıntılarıyla gösterdi Oğluşumu yüzde binbeş yüz erkek dedi 🧚‍♂️,17+5 gunluk olmuş 4 gun onde. 180 gr dedi boyunu unuttum. Guzel gelişmiş dedi. Annesine cok guzel pozlar verdi🥰👦 guzel yavrum benim. Ayrıntılı için bahçelievler betatom mr ı onerdi.21. Hafta da yaptırırsn yaptır dedi. Renkli idi ultrasonu baya guzel gördüm bu sefer. Bal oğluşuma maşallah 🥰👣💙 ay cok mutluyum. Göbegimin oralara cıkmış ta. 👦👩‍👦
Maasallah canım aynıyız ☺️😄 allah hayırlı kavusmalar nasıp etsın. Gıttıkce buyuyorlar inşallah 🙏🧿💙☺️

canım çok geçmiş olsun ya inşallah bişey çıkmaz sen canını sıkma ayrintiliyi bekle inşallah güzel haberler alırsın

Kızlar evde misafirim var ve uzunca bi süre bizde kalacak. Işın tedavisi görüyor kanser için :KK43: bebeğe zararı olur mu acaba ya? Doktor olmaz demiş ama doktorlar arasında da görüş ayrılığı var gibi
Bilemiyorum canım ikinci gebeligimde gorumcem böbrek nakli olacakdi eşim kan verip radyasyona girdiler hamilelerden uzak durun iki gün demisdi onu hatirladim

iyi akşamlar arkadaşlar kanımda enfeksiyon çıktı crp yüksek çıktı yani antibiyotik verdi doktor biraz önce interneyte kuru dut kaynatılıp suyu içilince crp değerini hızlıca düşürdüğünü okudum ama antibiyotikle dut suyu beraber kullanılırsa bi zararı olur mu acama bilen başına gelen var mı

Dream1988 Dream1988 canım aynı şey sana da mı dedi Dr araştırırken başka sayfada seni gördüm

evet iki prof a gidiyorum ben onemli degilmis ayrintiliga gonderiyorum ama bunu dert etme bundan dolayi degil rutin dedi. Ben fetal dna yaptirmistim fetal dna testi sonucu iyi oldugu icin trizomi vs riski ortadan kalkiyo dedi ama nolursa olsun korktum tabi. Fakat kime sorsam hic onemli degil diyor

Back
X