- 30 Nisan 2018
- 2.157
- 3.042
- 133
Valla canım kaynanam bir ara bizde kaldı korkudan gece cikamuyirdum lavobaya yok normal değil yok bilmem ne gosteerdim bakıldı şekere enfeksiyona diyorum başka doktora git filan diyor iyice hastalıklı yaptı bizi hoş varsa da bişey tedavisi varsa takmiyorumBende gecenlerde verdim idrar. 12 cıktı epitel onemli bi deger değil dediler. Hamilelikte yükseltiyormuş. Bence korkma. Herşeyin normal gözüküyor.
i mom kullanıyorum canım ben çokta memnunum ama piyasada kalmamış. gebeliğin sonuna yeticek kadar internetten sipariş verdim mecbur.Günaydın kızlar omega 3 kullananlar ne kullanıyorsunuz?
Kril oil kullanıyorum tadı cok guzelGünaydın kızlar omega 3 kullananlar ne kullanıyorsunuz?
Canım 1-2 haftaya azalır. Benim de başta çok geliyordu. Şimdi bebek kaburga hizasına çıktı. O kadar çok gelmiyor. Hatta kasıklarım şişmese anlamıyorum. Gece uyanınca gidiyorum ben. gece 12 gibi gidiyorum bir de sabah 4-5 gibi ama akşam 222:30'dan sonra suyu kesiyorum. O vakte kadar 2 lt sadece su içmiş oluyorum.Bende de koku yok yanma yok renk açık ama uyku denilen birşey yok sabaha kadar yoğun çıkıyorum benimde 30 unda randevum en son 9 aralıkta tahlilde çok az yassı epitel vardı ama doktor onemsemedi bir şey vermedi 8 ocakta tekrar gittim çok idrarim var dedim tek dozluk suya karışan bişey verdi ama hala aynı sen kaç kez cikiyorsun
doktorunuzmu verdi yoksa kendiniz mi eczaneden aldınız bu 3uncu gebeligim hiç birinde kullanmadım doktorda söylemedi acaba ben mi istemeliyim doktordan çünkü hiç balık tüketmiyorumKril oil kullanıyorum tadı cok guzel
Günaydın ocean mummy kullanıyorumGünaydın kızlar omega 3 kullananlar ne kullanıyorsunuz?
Ben de 16+5 de oldum ilk tetenozuBenim ilk aşı randevum 19+6'da ama 18-20 arası yapılıyor diye biliyorum.
Aramizda 1 hafta varmış o zaman 21 hafta gelsin hemen insallah18+3üm bende hiç hissetmedim daha, normal bence. doktorum 21e kadar yolu var dedi :)
Ayy Insallah canim benim ben yarin 18 oluyorumAramizda 1 hafta varmış o zaman 21 hafta gelsin hemen insallah☺
Ayy cok teşekkür ederim icimi ferahlattiniz gerçekten inslalah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz bebislerimiziHoşgeldiiinn. Benimle aynısın hemen hemen. Ben bariz hissediyorum hareketleri. Erkek bebekler daha erken hareket edermiş sanırım ve zayıf birisiyim bununda etkisi vardır.. Münasebet esnasında korunun diyor genelde doktorlar. Hamilelikte enfeksiyona mantara bi tık daha yakın oluyormuş vajina. Benim bebişten önce arada olurdu yanma bilirdim mantar olacak die. Doktora bence ozellikle bu konuyu sorun belki ilaç verir ilerlemesin daha kötü olmasın die. Normal doguma da bence korkutma kendini ya. Cünkü bu biz kadınların fıtratında olan bişey hani Allah bize bunu bahşetmiş. Yapamamız için hiçbir sebep yok. Tabi saglık sorunları falan olursa zaten doktor direkt diyor sezeryana alalım die. Ben korkmuyorum hiç. Bebeginizin saglıgını düşünün. Sezeryan olan bebeklerin alerjik olması daha fazla görülüyor. Artılarını eksiklerini araştırın derim kuru kuru korkmak yerine ☺ ilk görecegin ana odaklan sadece ben oyle yapıyorum. Sancı agrı sızı igne kesik pek takılmıyorum Benim de ilk bebegim. Nasip olsun inşallah saglıklı dogum yapmak. Dua ediyorum sadece bunun için. İnsallah saglıkla kucagımıza alırız bebişleri. "
Ben de regenesis i kullaniyorum hamileligimdeb itibarenGünaydın kızlar omega 3 kullananlar ne kullanıyorsunuz?
Dr mu verdı bu zamanda olmNı saglık ocagı mı canım?Ben de 16+5 de oldum ilk tetenozu
Hosbulduk canim çok teşekkür ederim senin sayende katildim burayaSanem0907 hoşgeldin
Sızlerede merhaba kızlar. Benım 9m 10 days vit idi yemı bıttı. Ocean mummy gecsem dıyorum aynı fiyatlar. Bırde bu vıtamınlerı ne kadar sure kullanacaktık. Doguma kadar mı.
Bu arada tetanozu 20.hafta dediler bana ve 18+1 im ve 31 cuma gumu kontrolumuz var.Bende hareketlerını yenı hisseder gibi oldum lıkır lıkır edıyor gıbı.
Merak etme sadece et olsa keske. Yemek yapamıyorum sogan salca kokusundan megret edıyorum. Tıksıntılerım devam edıyor balık bile yiyemiyorum. Bılmıyorum ne zaman bitecek.Ben et kavururken ve haşlarken yiyemiyorum midem bulaniyo hem etten hem tavuktan böyle olan varmi. Et yemem lazim aslinda yiyemiyorum bebisin de demir almasi icin gerekliymis
Ben varım canım kofte ye yada kıymalı bişiler ,yada sevdıgın etı bulmaya calıs,pirzola vs tarzı degısık degısık deneBen et kavururken ve haşlarken yiyemiyorum midem bulaniyo hem etten hem tavuktan böyle olan varmi. Et yemem lazim aslinda yiyemiyorum bebisin de demir almasi icin gerekliymis
Sağlık ocagi canim bende o tarihte gittim 1 ay arayla gidiliyormus ikinci doz icinDr mu verdı bu zamanda olmNı saglık ocagı mı canım?
Yaa ayy kiyamam okadarmi kotu Rabbim yardimcin olsun keske bulantilarimiz olmasaMerak etme sadece et olsa keske. Yemek yapamıyorum sogan salca kokusundan megret edıyorum. Tıksıntılerım devam edıyor balık bile yiyemiyorum. Bılmıyorum ne zaman bitecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?