2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Bende gecenlerde verdim idrar. 12 cıktı epitel onemli bi deger değil dediler. Hamilelikte yükseltiyormuş. Bence korkma. Herşeyin normal gözüküyor.
Valla canım kaynanam bir ara bizde kaldı korkudan gece cikamuyirdum lavobaya yok normal değil yok bilmem ne gosteerdim bakıldı şekere enfeksiyona diyorum başka doktora git filan diyor iyice hastalıklı yaptı bizi hoş varsa da bişey tedavisi varsa takmiyorum

Canım 1-2 haftaya azalır. Benim de başta çok geliyordu. Şimdi bebek kaburga hizasına çıktı. O kadar çok gelmiyor. Hatta kasıklarım şişmese anlamıyorum. Gece uyanınca gidiyorum ben. gece 12 gibi gidiyorum bir de sabah 4-5 gibi ama akşam 222:30'dan sonra suyu kesiyorum. O vakte kadar 2 lt sadece su içmiş oluyorum.

Ayy cok teşekkür ederim icimi ferahlattiniz gerçekten inslalah saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz bebislerimizi Mantar bende bekarken de vardi hap krem kullandim fayda etmedi simdi doktor fitil verdi insallah geçer okadar kötü bi yanma ki anlatamam Rabbim.kimsenin basina vermesin

Sanem0907 hoşgeldin
Sızlerede merhaba kızlar. Benım 9m 10 days vit idi yemı bıttı. Ocean mummy gecsem dıyorum aynı fiyatlar. Bırde bu vıtamınlerı ne kadar sure kullanacaktık. Doguma kadar mı.
Bu arada tetanozu 20.hafta dediler bana ve 18+1 im ve 31 cuma gumu kontrolumuz var. Bende hareketlerını yenı hisseder gibi oldum lıkır lıkır edıyor gıbı.

Ben et kavururken ve haşlarken yiyemiyorum midem bulaniyo hem etten hem tavuktan böyle olan varmi. Et yemem lazim aslinda yiyemiyorum bebisin de demir almasi icin gerekliymis

Hosbulduk canim çok teşekkür ederim senin sayende katildim buraya Benim doktorum hamileligin boyunca regenesisi kullan dedi fiyati 67 tl falan sanirim bide yeni yeni kullanmaya basladigim Maltofer fol kan ilacim var onu verdi bana

Ben et kavururken ve haşlarken yiyemiyorum midem bulaniyo hem etten hem tavuktan böyle olan varmi. Et yemem lazim aslinda yiyemiyorum bebisin de demir almasi icin gerekliymis
Merak etme sadece et olsa keske. Yemek yapamıyorum sogan salca kokusundan megret edıyorum. Tıksıntılerım devam edıyor balık bile yiyemiyorum. Bılmıyorum ne zaman bitecek.

Ben varım canım kofte ye yada kıymalı bişiler ,yada sevdıgın etı bulmaya calıs,pirzola vs tarzı degısık degısık dene

Merak etme sadece et olsa keske. Yemek yapamıyorum sogan salca kokusundan megret edıyorum. Tıksıntılerım devam edıyor balık bile yiyemiyorum. Bılmıyorum ne zaman bitecek.
Yaa ayy kiyamam okadarmi kotu Rabbim yardimcin olsun keske bulantilarimiz olmasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…