2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Canimsen bence bebekle ilgi bisey anlatma hic bahsetme bile sorarsa bilmiyorum unuttum falan de umursamamaya bak sen onu umursamadikca onun pskolijisi bozulsun senin niye bozulsun 2 canlisin hamileliginin keyfini cikar kapini kapattinmi hepsi arkada kaliyor evinde huzurlu olmaya bak derim😊
Öyle yapayım diğer yaptıklarını idare ediyorum hala. Ama konu bebek olunca hassas oluyorum. Allah'ım bana sabır versin diyorum hep. Sabırlıyımdır da zaten.

Kızlar yeni konu açıp paylaşmayı yapamadım eşimin spermmiogram test sonucu 1 hafta var kliniğe gitmeye biraz bilgisi olan bakabilir mi

Eklentiler

• IMG_20200121_174525.webp
    IMG_20200121_174525.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar herşey çok güzel gelişimi suyum 400 gram olmuş boy artık olcmuyoruz büyüdü dedi kız demişti kesin konuşmuştu şimdi erkek dedi pipiye benziyor dedi bacak bacak üste atmıştı biraz oynattı çıkıntı var pipi gibi ama detaylı bekleyelim sürprizli dedi 🤣🤭
Detaylı için de perinotolog şart değil gelişiminde bir sıkıntı olursa ona yönlendiriyoruz ekstra para alıyorlar senin herşey yolunda radyoloji de bakabilir dedi gün verdi artık sabretcez kıza da alışmıştım kıyafetlerde almıştık ama olsun sağlıklı olsunda🙏🥰
Ay bu da net dememiş 🤣 bence sen yine de değiştirme detaylıda öğrenirsin. Benim kız 2 randevuda bacaklarını havaya dikmişti. Arası boştu. Öyle net görmeden bence bekle. Sağlıkla gelsin inş.
Bu arada evet 17 haftadan sonra bacak boyu bakıyorlar. Önceden baş popo ölçüyorlardı. Artık bacak oluştuğu için ona bakıyorlar ♥️🥳 çubuk bacaklarını yerim hepsinin o ayrı

Aaa en başta ben erkek demiştim sana canım 😀 foto falan verdiler mi bacak arasını benim iki doktor erkek dedi tam inandım bakalım 😀
Evet sen erkek demistin hatırlıyorum🤭😊 foto varda bacak bacak üste atmıştı son biraz kıpırdattik pipi var dedi gördük bizde ama kordon çıkar bu sefer oda oyuzden notrum suan detayliyi bekliycem🤭🤭🤭

Ay bu da net dememiş 🤣 bence sen yine de değiştirme detaylıda öğrenirsin. Benim kız 2 randevuda bacaklarını havaya dikmişti. Arası boştu. Öyle net görmeden bence bekle. Sağlıkla gelsin inş.
Bu arada evet 17 haftadan sonra bacak boyu bakıyorlar. Önceden baş popo ölçüyorlardı. Artık bacak oluştuğu için ona bakıyorlar ♥🥳 çubuk bacaklarını yerim hepsinin o ayrı
Cuma günü gittiğimde doktor bana bacaklarını,ayaklarını gösteri çok tatlıydı ya😊😍

Evet sen erkek demistin hatırlıyorum🤭😊 foto varda bacak bacak üste atmıştı son biraz kıpırdattik pipi var dedi gördük bizde ama kordon çıkar bu sefer oda oyuzden notrum suan detayliyi bekliycem🤭🤭🤭
Hayırlısı olsun canım ama bence erkek fotoyu atsana bi canım görünüyo mu bakalım.😀

Hayırlısı olsun canım ama bence erkek fotoyu atsana bi canım görünüyo mu bakalım.😀
Yok kız bacakları üst üste atıyım 😊 407 gr olmuş bitanem benim 🥰

Eklentiler

• 20200121_162642.webp
    20200121_162642.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 20200121_162611.webp
    20200121_162611.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 66
  • 20200121_162553.webp
    20200121_162553.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 65
Yok kız bacakları üst üste atıyım 😊 407 gr olmuş bitanem benim 🥰
Evet belli olmuyor bazıları ayakları havaya kaldırıyo ya herşey meydanda bizimki öyleydi 😀 ama foto CD de var mıydı o fotosu hatırlamıyorum. MaşAllah kilosu önde sanki bu altta yazan bilgilere göre benim kilosunu söylemedi doktor😊

Banada 14 haftada yuzde 90 kiz dedi onun uzerine yarin gidicem işte boyle bi surprizle karsilasirmiyim diye meraklar icindeyim bakalim.benimki nolcak☺😊
Valla ben artık bütün teorileri çöpe attım yok karın şekli gerçi benim top gibi yok ekşi tatlı yeme bakalım detaylidan sonra netleşecek herşey 🥰🤭sağlıklı olsunda hepsi kucağımiza alalım da gerisi önemli değil. He belki ikinci çocuk olanlarda mutlaka beklenti oluyor illaki ama hayırlısı diyorum ben hep😊

Valla ben artık bütün teorileri çöpe attım yok karın şekli gerçi benim top gibi yok ekşi tatlı yeme bakalım detaylidan sonra netleşecek herşey 🥰🤭sağlıklı olsunda hepsi kucağımiza alalım da gerisi önemli değil. He belki ikinci çocuk olanlarda mutlaka beklenti oluyor illaki ama hayırlısı diyorum ben hep😊
Oo maşallah kuzuna 😄 boyunu söyledi mi bende bugün gittim boyunu demedi ya

Aynen canim haklısın hakkimiza ne hayırlaysa o olsun inşallah 🙏

Back
X