- 29 Ekim 2019
- 6.704
- En iyi cevaplar
- 1
- 8.807
- 198
Yok kız nerde var iki tane doktor mübarek biri zaten kötülük tellalı biri desen saçma sapan soru sorar sayfalarca hemde önemli şeyler bilgiler kaynıyor iki üç gereksiz yüzünden valla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kız nerde var iki tane doktor mübarek biri zaten kötülük tellalı biri desen saçma sapan soru sorar sayfalarca hemde önemli şeyler bilgiler kaynıyor iki üç gereksiz yüzünden valla
aynen öyle canım. sen mesela desenki bebeğimin birinin gelişimi geri, ona bile iyi diycekler yakındaÇok net konuşmamak lazım kaş yapayım derken Allah korusun göz çıkarma olabilir. Herkesin gebeliği kendine özel. Yemeden içmeye ilaca varana kadar özeliz. Rabbım kazasız belasız 40. Haftaya ulaştırsın.![]()
Ki bir ara öyleydi iki bebişimin arasında üç gün fark vardı. Biri birgün geriden diğeri iki gün önden gidiyordu. doktorum tabiki yorumunu söyledi. Benim topiğim var tedavi ile gebe kalan arkadaşlarla yazıyoruz. Bir arkadaşta ikizdi onun doktoru ayrı benimki ayrı söylemiş. Gördüm yazdığını benim doktorun söylediğini ona yazmadım aaa nasıl olur benimki böyle dedi demedim. Hem arkadaşımın canını sıkacaktım hem kendim o an üzülecektim. Hayırlı olsun canım doktorun ne dediyse o dur dedim. Gerek yok doktoru dinlemek şu an en sağlıklı olanı.aynen öyle canım. sen mesela desenki bebeğimin birinin gelişimi geri, ona bile iyi diycekler yakında
amin insallah hepimizi![]()
Benim bebek önde kilo da aldım bebek de almış ay ama olmaz dimi kilo alınmaz bebek içinde iyi değil benim icin de geri mi göndersem acaba kız hele sen surda 94 diyosun nasıl çıkcak o çocuk senden kilo da alamiyordur he sen bence doktora da gitme bilenler var onlara sor ahaha ay allahım ya kaç ay daha gelisimi herşeyi değişecek zatenaynen öyle canım. sen mesela desenki bebeğimin birinin gelişimi geri, ona bile iyi diycekler yakında
amin insallah hepimizi![]()
valla biz de dün buluştuk ya kızlarla aynısını söyledik, bilgimiz olmayan konuda yada negatif yorum yapacağımız bir konuda cevap vermiyoruz genelde. gerek yok cünkü. coğumuzun ilk gebeliği ve bilgisisiz. benimde tedaviyle oldu mesela ama 1-2 kere ancak bahsetmişimdir, ne gerek var cünkü. doktora boşuna muayene parası vermiyoruzdur herhalde. yada doktorlar boşuna 7 yıl okuyor olamazlarKi bir ara öyleydi iki bebişimin arasında üç gün fark vardı. Biri birgün geriden diğeri iki gün önden gidiyordu. doktorum tabiki yorumunu söyledi. Benim topiğim var tedavi ile gebe kalan arkadaşlarla yazıyoruz. Bir arkadaşta ikizdi onun doktoru ayrı benimki ayrı söylemiş. Gördüm yazdığını benim doktorun söylediğini ona yazmadım aaa nasıl olur benimki böyle dedi demedim. Hem arkadaşımın canını sıkacaktım hem kendim o an üzülecektim. Hayırlı olsun canım doktorun ne dediyse o dur dedim. Gerek yok doktoru dinlemek şu an en sağlıklı olanı.
aldığın kiloları geri ver hemen hiç iyi değilBenim bebek önde kilo da aldım bebek de almış ay ama olmaz dimi kilo alınmaz bebek içinde iyi değil benim icin de geri mi göndersem acaba kız hele sen surda 94 diyosun nasıl çıkcak o çocuk senden kilo da alamiyordur he sen bence doktora da gitme bilenler var onlara sor ahaha ay allahım ya kaç ay daha gelisimi herşeyi değişecek zaten
Birde benim varis var damarlar daha da cıktı normal mi( kilo aldım ya onla alakası yoktur)
Iki kuzenimde ikiz yaptı ikisi de erkek onların da hep öyleydi ikisinin de ikiz olmasına rağmen hem hamilelikleri hemde doğumları farklı oldu çocuklardan birinin gelişimi farklı diğerinin farklı oldu herşey normal gelişti çok şükür 6 aylık oldular bile ama hala biri kilolu biri daha zayif ama cok tatlılar tabi tabiki yapan doktor ne diyorsa odur zaten doğru olan oyuzden her ay rutin çağırıyorlar eskiler hiç gitmiyomus onlar napiyomus yani bukadar inceleme bile yokmuş evde doğuranlar bile vardı yaniKi bir ara öyleydi iki bebişimin arasında üç gün fark vardı. Biri birgün geriden diğeri iki gün önden gidiyordu. doktorum tabiki yorumunu söyledi. Benim topiğim var tedavi ile gebe kalan arkadaşlarla yazıyoruz. Bir arkadaşta ikizdi onun doktoru ayrı benimki ayrı söylemiş. Gördüm yazdığını benim doktorun söylediğini ona yazmadım aaa nasıl olur benimki böyle dedi demedim. Hem arkadaşımın canını sıkacaktım hem kendim o an üzülecektim. Hayırlı olsun canım doktorun ne dediyse o dur dedim. Gerek yok doktoru dinlemek şu an en sağlıklı olanı.
Gorunus Olarak güzel ama hiç kullanışlı olmadi ben bi iki ay sonra birine vermiştim. Hamak sanki daha kullanışlı olur gibi :) ben salonda elektrikli beşik kullanıyordum çok rahatti onuda düşünebilirsinBizim besigimiz de bu teyzeleri kızıma almisdim hiç yatmadi sokup geri kaldırdım yine bunu kurucam oturma odasına da hamak almayı düşünüyorum Allah izin verirse tabi ki![]()
Bende deli gibi beşik alternatifi arıyorum kafaya taktım 6 yaşına kadar kullanılacak olsun diye de nasıl olacak bilmiyorum daha miniğiz inşallah mart gibi gezmeye çıkacam. Baktım şimdi sizinkilere de ekran yakalama yapıp duruyorumvalla biz de dün buluştuk ya kızlarla aynısını söyledik, bilgimiz olmayan konuda yada negatif yorum yapacağımız bir konuda cevap vermiyoruz genelde. gerek yok cünkü. coğumuzun ilk gebeliği ve bilgisisiz. benimde tedaviyle oldu mesela ama 1-2 kere ancak bahsetmişimdir, ne gerek var cünkü. doktora boşuna muayene parası vermiyoruzdur herhalde. yada doktorlar boşuna 7 yıl okuyor olamazlar
senin grubu gördüm bakıyorum arada, hatta buraya gelmeden önce orda görmüştüm seni ☺
Büyüyen beşikler var birde montessori var odasını ben öyle yapmayı düşünüyorum kısmet olursa hem büyük yatak hemde yanları korumalı olanlar var madem uzun süre kullanmayı düşünüyorsun onlara bak derim canımBende deli gibi beşik alternatifi arıyorum kafaya taktım 6 yaşına kadar kullanılacak olsun diye de nasıl olacak bilmiyorum daha miniğiz inşallah mart gibi gezmeye çıkacam. Baktım şimdi sizinkilere de ekran yakalama yapıp duruyorum![]()
Ben bazen kendimi annem ne yapmış diyerek durduruyorum kadın üç ay adet olmayınca anlamış. İlk üç ay on defa belki doktora gittikIki kuzenimde ikiz yaptı ikisi de erkek onların da hep öyleydi ikisinin de ikiz olmasına rağmen hem hamilelikleri hemde doğumları farklı oldu çocuklardan birinin gelişimi farklı diğerinin farklı oldu herşey normal gelişti çok şükür 6 aylık oldular bile ama hala biri kilolu biri daha zayif ama cok tatlılar tabi tabiki yapan doktor ne diyorsa odur zaten doğru olan oyuzden her ay rutin çağırıyorlar eskiler hiç gitmiyomus onlar napiyomus yani bukadar inceleme bile yokmuş evde doğuranlar bile vardı yani![]()
Baktım canım çok hoşuma gitti büyük ihtimalle de öyle alacağım gibiBüyüyen beşikler var birde montessori var odasını ben öyle yapmayı düşünüyorum kısmet olursa hem büyük yatak hemde yanları korumalı olanlar var madem uzun süre kullanmayı düşünüyorsun onlara bak derim canım![]()
Amin canım öyle bende çok daralırsam kuran oluyorum dua ediyorum rabbim kolay doğumlar nasip etsin ama ikiz olması da güzel bir duygu olsa gerek ya belki zor diyorlar bakması ama olsun birlikte büyürler cinsiyet biri kız biri erkek mi seninBen bazen kendimi annem ne yapmış diyerek durduruyorum kadın üç ay adet olmayınca anlamış. İlk üç ay on defa belki doktora gittikonların şartları nerde biz nerde. çok bekledik minikleri ama çok şükür evhamlı değilim çok şükür huyları suyları farklı olacak. Diyorum ya rabbim doğum sonrası onları direkt evime götürmemi nasip etsin ben başka bir şey istemiyorum
![]()
Bende atarım sana bulduklarımı özelden site falan arastiyorum mart gibi bende hem alışveriş hemde odasına basliyim diyorum ağırlaşınca yapamam gibi geliyor şimdi bile zorlamaya başladım yani karnım çok cıktı belim ağrıyor bitmiş olursa kafamda rahat olur allah kullanmayı nasip etsin bizlereBaktım canım çok hoşuma gitti büyük ihtimalle de öyle alacağım gibi![]()
Allah gücünü de veriyor galiba zorlukları mutlaka var şimdiden hazırlıyorum kendimi olacaklara mesela bir anne olarak ikisi aynı anda gelecek ikisini aynı anda beslemek istiyorum birine önce vermek istemiyorum çok duygusal bakıyorum sanırım uzun bir sürede bu dengeyi sağlamak beni bayağı yoracak ama olsun kurban olurum onları vereneAmin canım öyle bende çok daralırsam kuran oluyorum dua ediyorum rabbim kolay doğumlar nasip etsin ama ikiz olması da güzel bir duygu olsa gerek ya belki zor diyorlar bakması ama olsun birlikte büyürler cinsiyet biri kız biri erkek mi senin
Memnun olurum canım bende senin gibi ağırlaşmadan çıkarsam iyi olur malum bende tombiş hamile kalanlardanımBende atarım sana bulduklarımı özelden site falan arastiyorum mart gibi bende hem alışveriş hemde odasına basliyim diyorum ağırlaşınca yapamam gibi geliyor şimdi bile zorlamaya başladım yani karnım çok cıktı belim ağrıyor bitmiş olursa kafamda rahat olur allah kullanmayı nasip etsin bizlere![]()
Aynen öyle anne yüreği tabi simdiden bile başladık bence.konuşuyorum resmen cvp veriyor tekmelerleAllah gücünü de veriyor galiba zorlukları mutlaka var şimdiden hazırlıyorum kendimi olacaklara mesela bir anne olarak ikisi aynı anda gelecek ikisini aynı anda beslemek istiyorum birine önce vermek istemiyorum çok duygusal bakıyorum sanırım uzun bir sürede bu dengeyi sağlamak beni bayağı yoracak ama olsun kurban olurum onları verenebir kız bir erkek canım çok şükür
![]()
Amin canım hepimize inşallahAynen öyle anne yüreği tabi simdiden bile başladık bence.konuşuyorum resmen cvp veriyor tekmelerlemaşallah allah kokularını koklamayi nasip etsin kardeş olması iyi birşey imkanın varsa şartlar da uyuyorsa tek birakmamak lazım
isim düşündün mü?
Bursa malesef bi kaç kişi var, gruba kendileri yön vermek istiyorlar, sadece onlarin soruları cevaplansin, sadece onların istedikleri konuşulsun. Felâket tellalı dedikleride benimdir kesinCanım ben uc umıversıteyı hepsini de dereceyle bıtırmıs size arkadas olarak cok fazla bırıyım,ve zaten cahıllerle bırarada olamam ,hadi size bye bye
Güzel bir yontemmis beğendim hiç duymamıştımAmin canım hepimize inşallaheşimle orta yolu bulursak ki internette çok güzel bir yöntem buldum yazayım sizde yapmak isterseniz yapın. Bir kağıda istediğiniz on isim yazın diyor aynısını eşinizde yapsın diyo sonra kağıtları değişip listede istemediğiniz isimlerin üzerini silin böylelikle ortak bir noktada buluşmuş olursunuz diyor. Bizim gibi ayrı telden çalan eşler için alternatif
Defne ve Demir diye düşünüyorum listede başta bu iki isim olacak yani
![]()