- 15 Ekim 2019
- 6.085
- 13.829
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ödeme dikkat edin tuzu kesin bide dopler ultrasona girin kan akısında sıkıntı yok sa sıkıntı olmazKizlar sizdede el ayak şişmesi oluyormu, dun yemegin yanina turşu yemistim cok az ondan sonra ben şok ayagim elim şişsabah kalktigmdada yüzüm gözüm şişti
sanirim sık yürüyüş ve tuzsuz yemek gerekcek
![]()
Bende de bitmiyor enfeksiyon ya 2 kez 10 günlük antibiyotik kullandım benim tek şikayetim gece aşırı tuvalete çıkmak agri yanma ve yok çok sukurTeyzoşlar bugün kontrole gittik 27 cm 460 gr ız :) sadece yine başımın belası idrar enfeksiyonu çıktı . Bu enfeksiyon yüzünden erken dogurmasam iyi :/
Bebegin kız kı ,kızsa kilo yayılıyor :)) erkekse bitek gobek cıkıyor genelde:))Hanımlar ben 90 kg oldum 86 ile hamile kalmıştım 22+1 deyim ama gören kimse hamile oldgumu anlamıyor herkes kilolu duruyon diyolar kilolu hamile kalmanın avantajı mi dezavantaji mi acaba![]()
Benim de başladı şişmeye ayak ve eller daha erken basladık sankiKizlar sizdede el ayak şişmesi oluyormu, dun yemegin yanina turşu yemistim cok az ondan sonra ben şok ayagim elim şişsabah kalktigmdada yüzüm gözüm şişti
![]()
Kız benimki ama kimisi alakası yok diyor valla kimseye hamileyim demesem iyi saklarmisim kilo aldın diyeBebegin kız kı ,kızsa kilo yayılıyor :)) erkekse bitek gobek cıkıyor genelde:))
Hahaha otobuste niye bana yer vermıyo kımse ya hamılelere verılır dedım geçen eşime, bellı degılkı dısardan dıyo :) gercı daha3 aylıktık,nabıyım hissetsınlerKız benimki ama kimisi alakası yok diyor valla kimseye hamileyim demesem iyi saklarmisim kilo aldın diyebanada otobüslerde yer versinler artık topu belki 2 3 ayı gobusli geciricem sonuçta doğuma ne kaldı 4 ay
Kızlar baby nestlerı boyle set oksrak alsak ınstagramdan guvenılır mı ki? Yoksa ebebekten fln reflu yataklı baby nest mi alsak,fikri olan?
yoo, maaşla ilgili sorun olmaz diye biliyorum ... ben de sırf doğumdan sonraki süreçte ücretli izin dönemi uzatabileceğim kadar uzatabilmek için dişimi sıkıyorum. ama değmeyecek galiba strese.. ya da 1 hafta gidip 1 hafta rapor mu alsam dinlene dinlene 32. haftayı getirsem?![]()
Merhaba bende de oluyo ve özellikle turşu yediğim zamanKizlar sizdede el ayak şişmesi oluyormu, dun yemegin yanina turşu yemistim cok az ondan sonra ben şok ayagim elim şişsabah kalktigmdada yüzüm gözüm şişti
![]()
Ben e bebekten baby me markasının pamuklarını alıp ıstalıp kullanmayı planlıyorum ama illa almam gerekirse water wipes alırım dışarıda falan kullanmak için. Gerçekten doğal %99,9 su %0.1 greyfurt özü
Bende bu yüzden gittiğim özel hastaneyi bırakıp özel muayenehane ve erkek dr tercih ettim ve aldığım en doğru karar olduÖzel diye gittiğimiz dr bugün beni deli ettim devleyte suratsızları anlafımda bunlara ne oluyor şuan kadını boğasım var aldıkları para helal değil valla evimin 2 sokak altı dedim keşke gitmez olaydım
sadece normal doğumda mı kullanmak gerekiyor yoksa sezaryende de mi kullanılıyor