• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
ben daha iyisine denk gelemedim ne özelde ne devlette. 2 sene tedavi gördüğüm için civardakı tüm doktorların kapısını bir kez calmıslıgım vardır ama hiç gönlüme göre birini bulamadım. uzun süredir yurtdısında calısıp türkiyeye dönen bir doktor duydum ondan ümitliyim bakalım nasip.
ben sezeryan istiyorum o yüzden devlet hastanelerine cok sıcak bakmıyorum acıkcası
Anladım canım herkesin beklentisi farklı doktorlardan senin beklentini karşılayan bir doktor bulursun inşAllah sezeryan niye istiyorsun

Ya bize yasak dediler bi sıkıntımız da yok ama ben cok tedirgin oluyorum bebek için enfeksiyon falan kapar die. O yüzden 12. Haftaları beklioz. Eşim garibim gözümün içine bakıo bende tık yok. Erken cocuk düşünmeyin die bu yüzden diolarmış şimdi anladım. Biraz uzaklaşıosun. Ama size maşallah 🤭🥰 inşallah bende biran once o psikolojiden cıkarım
İnşallah, yasak denmişse uyun 😁

Ya bize yasak dediler bi sıkıntımız da yok ama ben cok tedirgin oluyorum bebek için enfeksiyon falan kapar die. O yüzden 12. Haftaları beklioz. Eşim garibim gözümün içine bakıo bende tık yok. Erken cocuk düşünmeyin die bu yüzden diolarmış şimdi anladım. Biraz uzaklaşıosun. Ama size maşallah 🤭🥰 inşallah bende biran once o psikolojiden cıkarım

Anladım canım herkesin beklentisi farklı doktorlardan senin beklentini karşılayan bir doktor bulursun inşAllah sezeryan niye istiyorsun

insallah canım. 2 yıllık tedavi sürecinde hep o çatala çıktım psikolojik olarak çok zorluydu sürekli baska baska insanların seni o sekilde görmesi. (devlette tedavi oldum asistanlar sürekli değişiyodu).
o bende kötü bi etki bıraktı, bide zaten korkuyorum normal doğumdan o yüzden sezeryan istiyorum hayırlısıyla

Maşallah ama o ilk zamanlar tutunma süreci bide son zamanlar diyorlar çok şükür birşey olmadı yani ahaha🤣🤣 kese içinde olduğu sıvı onu korur çocuğa gelmez korkmayın ya karı koca olmayı bırakmayın bizde başta korktuk doktor izin verince dedim haydeee bekleme yapmaa🤣🤣🤣
Bende istek yoktu ama artk özledm sanki kocamı benmki bana göre daha temknli ben bişy olmaz diyom o korkuyo 😂😂sanırm 12.haftayı beklicez 😂 bide eşiniz korunuyomu kıxlar

insallah canım. 2 yıllık tedavi sürecinde hep o çatala çıktım psikolojik olarak çok zorluydu sürekli baska baska insanların seni o sekilde görmesi. (devlette tedavi oldum asistanlar sürekli değişiyodu).
o bende kötü bi etki bıraktı, bide zaten korkuyorum normal doğumdan o yüzden sezeryan istiyorum hayırlısıyla
Bende kanuni araştırma ya gittim. İstambuldamısınuz bilmiyorum. Aynen dediğiniz gibi sürekli doktor değişti. Bir gunde 3 ayrı bölüm doktorunun alttan baktığını biliyorum. Ve üzerine cok agrılı bi rahim filmi cektirdim kabus gibiydi inanın. Ama nasip olursa normal dogurmak istiyorum o agrıya dayandım evlat için şimdi yine onun için aksi bi durum olmadıkça normal istiyorum. İnşallah nasip olur. Bence korkma bu Allah ın bize bahşettiği bir durum cok ta güzel ve yaşanması gereken bişey die düşünüyorum. Benim bi arkadaşım korkudan ısrarla sezeryan istemesine ragmen son ana kadar doktoru yapamam normal dogacak dedi ve 15 dk sonra normal dogurdu.

12 den önce de yasak değil ki 3 haftalıkken öğrendim hiç uzaklaşmadık o zamandan beri, bebekten önce nasılsak öyleyiz bir şey de olmadı şükür tabii düşük tehlikenin yoksa, kalbe gittiğimizde doktor da dedi bi şey olmaz serbest diye ben sormadan 🙈
Bizm doktorumz 8 e kadr risk almayalm dedi..mecburen dinledk geçti bile 8 i 😂 korunuyomu eşin canm

Aynrn canm ister istemez uzaklk oluyo bize kıyamadkları içn ısrar etmiyolar..bende o psikoljden çıkmak istiyorm artk..kesnlkle yeni evlilere sesleniyorm hemen yapmayın kız çocuk azck keyfnze bakn iyiki 2 sene beklemişiz 😂😂

Aynrn canm ister istemez uzaklk oluyo bize kıyamadkları içn ısrar etmiyolar..bende o psikoljden çıkmak istiyorm artk..kesnlkle yeni evlilere sesleniyorm hemen yapmayın kız çocuk azck keyfnze bakn iyiki 2 sene beklemişiz 😂😂
Evet bende 2 sene bekledim. Tam birbirimize alışmıştık herşey güzeldi. Eşekten düşmüşe döndü eşim. Üzülüyorum da. Korunarak olabilir aslında enfeksiyon dan dolayı. Çevremdekilerde bu şekilde olmuş.

Bende kanuni araştırma ya gittim. İstambuldamısınuz bilmiyorum. Aynen dediğiniz gibi sürekli doktor değişti. Bir gunde 3 ayrı bölüm doktorunun alttan baktığını biliyorum. Ve üzerine cok agrılı bi rahim filmi cektirdim kabus gibiydi inanın. Ama nasip olursa normal dogurmak istiyorum o agrıya dayandım evlat için şimdi yine onun için aksi bi durum olmadıkça normal istiyorum. İnşallah nasip olur. Bence korkma bu Allah ın bize bahşettiği bir durum cok ta güzel ve yaşanması gereken bişey die düşünüyorum. Benim bi arkadaşım korkudan ısrarla sezeryan istemesine ragmen son ana kadar doktoru yapamam normal dogacak dedi ve 15 dk sonra normal dogurdu.
evet canım istanbuldayım, pendik marmara eğitim araştırmaya gidiyodum. ya bilmiyorum benim senelerdir bi korkum vardı zaten, bide çatımın dar olduğunu düşünüyorum. aşılamadaki spekulum çok zor açılıyodu çünkü. tabi o zaman öyle bisey demediler ama sonlara doğru muayenede belli olur. nasip kısmet böyle diyorum ama tabi çok içime sinen bi doktor aklımı da çelebilir ☺️

Anladım canım zor geçmiş senin için ne tedavisi gördün korkunun ecele faydası yok başımıza ne gelecek nasıl doğurucaz onu bilmemek beni de korkutuyor.

Back
X