- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
11 yada 12.haftalardaki bebegn yan yatar pozisyondaki ultrasonu canmNub usg si ne?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 yada 12.haftalardaki bebegn yan yatar pozisyondaki ultrasonu canmNub usg si ne?![]()
Hayırlı olsn canm sağlkla kucagmza alalm inşallah biz bugn tam 11 oldukMerhaba kızlar gebelikleriniz hayırlı olsun. Rabbim sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin. Bizim ikinci ayımız hamdolsun sizler ne durumdasınız?![]()
Cokk tesekkur ederim insaAllahGözünaydıninşallah böyle devam eder
Bana da plasenta asagida dedi dikkat dedi dr. Ilerleyen haftalarda cikarmis.yukari var mi yasayan boyle bi durumNormalde 12+2 yim usg de 12+5 çıktı kız gibi dedi dr kesin de konuşmadı ama plesenta serviksi kapatmış kanama olabilir dedi![]()
Canım benim ultrason fotoma da yorum yapsanaHayırlı olsn canm sağlkla kucagmza alalm inşallah biz bugn tam 11 olduk![]()
MaasallahBugün kontrole gittik 9+2 hareket etmeye başlamış Eki Görüntüle 2560350 cinsiyetimizi çok merak ediyoruzdaha en az 3 hafta var
Maasallah canım gozun aydın bir prensesin olacakArkadaşlar bebeğim sağlıklı çok şükür ama çok yüksek enfeksiyonum çıktı. 145 çıktı değer. İlaç ve iğne verdi doktorum.
Büyük ihtimal kız da dedi doktorum. Ama şimdi de enfeksiyon korkutuyor.
İdrar yolu enfeksiyonu mu acabaArkadaşlar bebeğim sağlıklı çok şükür ama çok yüksek enfeksiyonum çıktı. 145 çıktı değer. İlaç ve iğne verdi doktorum.
Büyük ihtimal kız da dedi doktorum. Ama şimdi de enfeksiyon korkutuyor.
Evet. Yanmam vardı zaten çok fazla tuvalete de çıkıyordum.İdrar yolu enfeksiyonu mu acaba
Sanirim bende idrar yolu enfeksiyonu olabilirim yanmam.yok ama günde 15 kez tuvalete giriyorum gece en az 3 kez gün içinde d baya susamış oluyorum başka belirtin var miydiEvet. Yanmam vardı zaten çok fazla tuvalete de çıkıyordum.
Yanma; kesik kesik tuvalete çıkmak; aşağıda ateş hissi; ayaklarda üşüme; halsizlikSanirim bende idrar yolu enfeksiyonu olabilirim yanmam.yok ama günde 15 kez tuvalete giriyorum gece en az 3 kez gün içinde d baya susamış oluyorum başka belirtin var miydi
Kizimda 5. Aya kadar plesenta bebegin altindaydi ara ara kanamalarim oluyordu 5. Ay sonrasi yukari cikti kanamalarim kesildi olabiliyor cnm herkeste kanama olmuyor ama ben genelde yatmistim is guc yapamiyordum kendini fazla yorma dinlenmeye calisBana da plasenta asagida dedi dikkat dedi dr. Ilerleyen haftalarda cikarmis.yukari var mi yasayan boyle bi durum
Hayırlısı cnm bi oğlum var nasip artık rabbim den hayırlı sağlıklı gelsinMaasallaherkek gıbı hissettim. Pek anlamam gercı.
Kanamam yok cnm tup bebek benim ilaclar igneler koruyordur belki.sen igne kullandin mi hic progestan falanKizimda 5. Aya kadar plesenta bebegin altindaydi ara ara kanamalarim oluyordu 5. Ay sonrasi yukari cikti kanamalarim kesildi olabiliyor cnm herkeste kanama olmuyor ama ben genelde yatmistim is guc yapamiyordum kendini fazla yorma dinlenmeye calis
Elvan sanırım ismin canım o tıtreme bıldıgım kadar pıt pıt atmaları yanı tıtreme seklinde bazıları hissedebiliyormuş Oyle okumuştumMeehabalar şiddetli baş agrisi yüzunden mesajlari okuyamiyorum ama bugun cok ilginc bisey hissettim oturur pozisyonda karnim titriyor gibi tecrubeli olanlar nedir bu bilgisi olan var mi