• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
kızlaar günaydııın

kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın :KK9:
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.

ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum :halay:
28 yas
2 eylül sat
6 haziran
Ankara medisis
BBeli degil cinsiyet
Isim de belli degil henuz

Doktoruma msj attım grafik çıksın bakarız dedi ama baktıkları m hepsi hcg benim kdr yüksek değil olanda hep yüksek risk çıkmış herşeyin detaylı ultrasonda belli olduğunu bilseydim direk onu yaptırırdım inşAllah bolu boşuna kuruntu yapıyorumdur diye dua ediyorum hep beta HCG yüksek olup papp-a değeri düşük olunca risk artıyor muş
Hic panik yapma canım. Benim yengeme saglikli olma sansi yok demislerdi. Kurtaja gidecekken annem onune durdu simdi benim boyumu gecti kizi. Arkasindan baska bir dogum daha yapti hem de 40 yas uzeri gebelikti. Ikisi de saglikli cok sukur. Rabbim hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah.

Valla canım ben 6 rakamını bile görmemiştim evlendikten sonra aldım birde troid var ilaç başlamamışlardı oda aldırdı bana gebeliği de ertelemek istemedim veriyim öyle kaliyim dedim ama vazgeçtim allah da verdi çok şükür..boşver esin seviyorsa kal öyle sağlığın için doğumdan sonra biraz verirsin ama sağlık için çok da fazlası zarar canım..
Tabi canim saka bir yana bende bu kadar kilolu olmayı sevmiyorum, hatta bu sefer kilo verip öyle gebelik düşündüm 75 e inmiştim, daha da ineyim diye düşünüyorken kilo aldım :)) rahat kilo verebiliyorum Allahtan, inşallah fazla kilo almadan tamamlarım geriside hallolur sonra :)

Tabi canim saka bir yana bende bu kadar kilolu olmayı sevmiyorum, hatta bu sefer kilo verip öyle gebelik düşündüm 75 e inmiştim, daha da ineyim diye düşünüyorken kilo aldım :)) rahat kilo verebiliyorum Allahtan, inşallah fazla kilo almadan tamamlarım geriside hallolur sonra :)
Amin canım bu zamana kadar 1 kilo almışım heray 1 kilo al yeterli dedi doktor bana inşallah dedim bende bebiş iyi olsunda elimizden geleni yapıyoruz sabah hariç bulantım yok çok şükür iki gündür kusmadım da allahtan böyle devam edersem alırım zaten..

Detaylı ultrasonda çok şey belli oluyor %75 tanı koyabiliyorlar, mesela ikili teste bişey çıkmamış ve detaylida da çıkmamış ama bebek sorunlu doğabiliyor ya da tam terside olabiliyor. Detaylida mesela kalpde parlama, böbreklerde sorun, kalp damarlarında sorun vb şeylerde çok çıkabiliyor ama çoğu düzelmiş olarak doğuyor yada daha farklı bir hastalık olursa doğumdan hemen sonra ameliyata alınanlar oluyor, hatta bazıları anne karnındayken bile ameliyat olabiliyor. Yanı hiç birşey tam %100 değil. Rabbimden sagliklisini isteyelim her zaman.
Ah canım bu internet yok mu herşeyi araştırıp kendimizi korkutuyoruz bütün sıkıntı burda bende örneklere baktım google dan benden biraz daha düşük değerler bile 50/1 risk çıkmış benimde böyle çıkıcak deyip duruyorum karından su falan alınıyormuş detaylı bakılıyormuş falan korkuyorum sisle böyle konuşmak bile bana biraz iyi geldi sağolun inşAllah bi sıkıntı çıkmaz doktora gittiğimde bana dua edin..

Hic panik yapma canım. Benim yengeme saglikli olma sansi yok demislerdi. Kurtaja gidecekken annem onune durdu simdi benim boyumu gecti kizi. Arkasindan baska bir dogum daha yapti hem de 40 yas uzeri gebelikti. Ikisi de saglikli cok sukur. Rabbim hepimize saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin insallah.
Bana böyle deseler bile yıkılırım zaten aldırmayı da düşünmem asla ama bu şüpheyle geçer mi kaç ay hayırlısı diyelim..

Bana böyle deseler bile yıkılırım zaten aldırmayı da düşünmem asla ama bu şüpheyle geçer mi kaç ay hayırlısı diyelim..
Ben de senin gibiyim maalesef ya bana soylenilen ve okudugum her seyi arastirip en kotusunu de kafama takiyorum. Ama iyi dusunelim iyi olsun, Rabbim hayirli haberlerle karsilastirsin 😊

kızlaar günaydııın

kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın :KK9:
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.

ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum :halay:
Yas: 34
Sat: 3 eylül
Tahmini doğum tarihi: 9 haziran
Istanbul
ilk gebelik
Cinsiyet belli değil
Isim belli degil
Kılo 66 :)

Amin canım bu zamana kadar 1 kilo almışım heray 1 kilo al yeterli dedi doktor bana inşallah dedim bende bebiş iyi olsunda elimizden geleni yapıyoruz sabah hariç bulantım yok çok şükür iki gündür kusmadım da allahtan böyle devam edersem alırım zaten..
Ben hiç bulantı yaşamıyorum hepte iştahım açık diyetisyene başladım ama listeye tam uyamıyorum nerdeyse 2 kilo almıştım daha 70p gr vermişim :)) ilk gebeligimde 12 kilo almıştım 10 kilo civarı benim için ideal, doktor 5 aya kadar kilo alma demişti bakalım, dengeli beslenmeye devam :)

Ah canım bu internet yok mu herşeyi araştırıp kendimizi korkutuyoruz bütün sıkıntı burda bende örneklere baktım google dan benden biraz daha düşük değerler bile 50/1 risk çıkmış benimde böyle çıkıcak deyip duruyorum karından su falan alınıyormuş detaylı bakılıyormuş falan korkuyorum sisle böyle konuşmak bile bana biraz iyi geldi sağolun inşAllah bi sıkıntı çıkmaz doktora gittiğimde bana dua edin..
Amniyosentezi öneren doktor da var onermeyende o da ne kadar iyi bilemiyorum bazı hastanelerde yeni bir uygulama var anneden kan alıp bakıyorlar risk var mi yok mu diye hatta başka hastalıklarda bakiliyor yeditepe unide vardı ama inşallah gerek kalmaz. Rabbim korkularindan emin kılsın.

Kac gundur aklimdasin valla canim. Yazmiyorum ama dua ediyorum. Kendimden de cok korkuyorum. Eminim hic bisi yoktur ama sana ne kadar takma desek de annesin bi yerlerde acaba diyorsundur.Rabbime sigin her seyi bilen de yapan da O.Bizi bizden iyi taniyor amenna. Bol dua ederek rahatlarsin ancak.Rabbim saglikli evlat nasip etsin sana da hepimize de😍😘

Senin cinsiyeti bence erkekti canim. Haftaya mi gideceksin. El salliyordu ya simdiden masaAllah iyi gelismisti.Ondan erkek diye dusunuyorum😁Ne alaka cinsiyet diyosun diceksin ama kac gundur yazcam firsat bulamadim😂😂

Amniyosentezi öneren doktor da var onermeyende o da ne kadar iyi bilemiyorum bazı hastanelerde yeni bir uygulama var anneden kan alıp bakıyorlar risk var mi yok mu diye hatta başka hastalıklarda bakiliyor yeditepe unide vardı ama inşallah gerek kalmaz. Rabbim korkularindan emin kılsın.
Onu duydum ama ücretliymiş galiba ben İzmir deyim zaten inşAllah canım.

Kac gundur aklimdasin valla canim. Yazmiyorum ama dua ediyorum. Kendimden de cok korkuyorum. Eminim hic bisi yoktur ama sana ne kadar takma desek de annesin bi yerlerde acaba diyorsundur.Rabbime sigin her seyi bilen de yapan da O.Bizi bizden iyi taniyor amenna. Bol dua ederek rahatlarsin ancak.Rabbim saglikli evlat nasip etsin sana da hepimize de😍😘
Allah razı olsun canım çok sağol öyle bi yandan yok ya bu bi test sadece diyorum bi yandan acaba işte böyle zor bi durum inşAllah sizler benim gibi muamma da kalmazsınız hakkımızda hayırlısı❤

Back
X