Tahmini doğum tarihimiz aynı seninleYas: 34
Sat: 3 eylül
Tahmini doğum tarihi: 9 haziran
Istanbul
ilk gebelik
Cinsiyet belli değil
Isim belli degil
Kılo 66 :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahmini doğum tarihimiz aynı seninleYas: 34
Sat: 3 eylül
Tahmini doğum tarihi: 9 haziran
Istanbul
ilk gebelik
Cinsiyet belli değil
Isim belli degil
Kılo 66 :)
Benim de bi hissim var bastan beri ama gercekten hisler dogru mudur acaba?Yeni bir tez lazim :) benim aslında aklıma da bişey var ama benimki belli olsun O zaman daha net belli olur :)
Evet canım bize el sallayan benimkiydiSenin cinsiyeti bence erkekti canim. Haftaya mi gideceksin. El salliyordu ya simdiden masaAllah iyi gelismisti.Ondan erkek diye dusunuyorumNe alaka cinsiyet diyosun diceksin ama kac gundur yazcam firsat bulamadim
![]()
Hadi hayirlisi olsun ama icinden gecen olsun insaAllahEvet canım bize el sallayan benimkiydibende erkek hissediyorum zaten ama ters köşe yapmazsa bakalım hayırlısı diyorum..bugün de ikili test için gidicem sonuç göstermeye birdahaki kontrol de 25 aralık da of çok var
![]()
Hadi bakalim hayorla saglikla afiyetle alalim yavrulari kucaklarimiza ınslalahTahmini doğum tarihimiz aynı seninle![]()
Amin canım inşallahHadi bakalim hayorla saglikla afiyetle alalim yavrulari kucaklarimiza ınslalah![]()
Hepimizin inşallah canımHadi hayirlisi olsun ama icinden gecen olsun insaAllah☺
Canım doktor daha yorumlamadan niye bu kadar kendini yıpratıyorsun sana da bebeğine de yazıkAllah razı olsun canım çok sağol öyle bi yandan yok ya bu bi test sadece diyorum bi yandan acaba işte böyle zor bi durum inşAllah sizler benim gibi muamma da kalmazsınız hakkımızda hayırlısı❤
10.haftamızda gittik 1 ay sonra çağırdı canm..ikili test yaptırmicam için arayı uzattıkEn son ne zamn gitmistinki o kadar gec randevu verdi canim![]()
Benim multivitaminimin içinde folik asit de var. 2. Aydan itibaren başltmıştı doktor. Burada 3. Aya gelen herkes folik asiti bıraktı bir ben devam ediyorum herhalde :) 3,5 aylık oldu bebek. Doktor devam diyor multivitaminekızlar bana bu hafta folik asiti bıraktırıyo doktorum
ek olarak multivitamin demir ilacı ve ve d vitaminine başlatıyo
ocean mummy
gynoferon
devit 3 bunları yazmışş...
Himm anladim canim10.haftamızda gittik 1 ay sonra çağırdı canm..ikili test yaptırmicam için arayı uzattık
Cıktımı sonuçHiç canını sıkma bence benimde bugün öğlen çıkcak sonuç açıkçası kötü birşey deselerde yapacak birşey yok allah korusun allaha emanet çokda güvenmiyorum keşke yaptırmasaydim diyorum şimdi çünkü kaç kişi var şahit olduğum sakat diyip de sağlam doğan boşuna moral bozukluğu
Gözün aydın canım cinsiyeti tahmini yapılmadı mıKızlar cıktı sonuç temiz çok şükür kanda da birşey çıkmadı allahıma şükürler olsun![]()
evet bakalım hayırlısı :)Tahmini doğum tarihimiz aynı seninle![]()
hadi hayırlı olsun gözün aydın darısı başımızaKızlar cıktı sonuç temiz çok şükür kanda da birşey çıkmadı allahıma şükürler olsun![]()
Yok ya göstermemişti oturuyordu şimdi sadece kanı gösterdim bugün temiz dedi..Gözün aydın canım cinsiyeti tahmini yapılmadı mı ☺