Sağol canım amin darısı size inşallahhadi hayırlı olsun gözün aydın darısı başımıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım amin darısı size inşallahhadi hayırlı olsun gözün aydın darısı başımıza
Merak ettim :)Yeni bir tez lazim :) benim aslında aklıma da bişey var ama benimki belli olsun O zaman daha net belli olur :)
multivitamini sanırım sona kadar devam ettiriyolar.okuduklarım arasında 32.haftada falan hala kullananlar var :)Benim multivitaminimin içinde folik asit de var. 2. Aydan itibaren başltmıştı doktor. Burada 3. Aya gelen herkes folik asiti bıraktı bir ben devam ediyorum herhalde :) 3,5 aylık oldu bebek. Doktor devam diyor multivitamine
Kizimda kiz hissediyordum bunda erkek hissediyorum bakalim doğru cikicakmi bir ay daha beklemek gerekecek gibi saglikli evlat olsunlar insallahBenim de bi hissim var bastan beri ama gercekten hisler dogru mudur acaba?
Ocean mumy hap şeklindemi? Tadi nasil cnm bana decavit vermişti Dr ama midemi bozdu biraktim bugünde söyledim başka kullanmak gerekecek ama ne kullanacagimi şuan bilmiyorum biraz arastiracagim ocean mumyle alakali görüşlerini bekliyorummultivitamini sanırım sona kadar devam ettiriyolar.okuduklarım arasında 32.haftada falan hala kullananlar var :)
bana verdiği ocean mummy nin içindede folik asit varmış demkki bende devam etmiş gibi olcam :)
Yaş 28kızlaar günaydııın
kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın![]()
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum![]()
Kaç günden beri internette gördüklerim beni yıprattı canım o yüzden az çok doktorun ne diyeceğini tahmin edebiliyorum ama inşAllah benim tahmin ettiğim gibi olmaz.Canım doktor daha yorumlamadan niye bu kadar kendini yıpratıyorsun sana da bebeğine de yazıkdoktor risk var dese elbet insan üzülür ama bekle bir bakalım daha doktor görmedi. Risk olsa bile çocukta yüzde yüz engel olduğunu göstermez ki hem. Sadece sen istersen ekstra testler yapılır o kadar
canım kendini üzmek yerine daha garantili yol olan nift testi yaptırsan?Kaç günden beri internette gördüklerim beni yıprattı canım o yüzden az çok doktorun ne diyeceğini tahmin edebiliyorum ama inşAllah benim tahmin ettiğim gibi olmaz.
Ücretli olan demi ona pek durum el vermez canm 3000 bin falanmış galibacanım kendini üzmek yerine daha garantili yol olan nift testi yaptırsan?
Evet canım fıyatını bılmıyorum da biraz pahalı ama garantı sonuc denılen testÜcretli olan demi ona pek durum el vermez canm 3000 bin falanmış galiba
Öyleymiş canm sen ondan yaptırcaktın galiba demiEvet canım fıyatını bılmıyorum da biraz pahalı ama garantı sonuc denılen test
Bir doktor demişti ki yumurtlamadan önce olan bebekler kız, yumurtlamadan sonra olanlar erkek oluyor. Acaba ne kadar dogrulugu var görücez:)Benim de bi hissim var bastan beri ama gercekten hisler dogru mudur acaba?
Bir doktor vardı nette şöyle demişti, yumurtlamadan önce olan bebekler kız, yumurtlamadan sonra olanlar erkek oluyor. Bakalım doğru mu çıkıcak :)Merak ettim :)
Tam yumurtlama gunumdu benimBir doktor vardı nette şöyle demişti, yumurtlamadan önce olan bebekler kız, yumurtlamadan sonra olanlar erkek oluyor. Bakalım doğru mu çıkıcak :)
doktorla bir konuscam canım cuma, önerirse yaptırmak ıstıyorum,çünkü ikili de olumsuz sonuc alıp saglıkla dogum yapan okadar cok insan var ki, ve sen de saglıkla kucagına alcaksın inşallah, Allah için zorluk mu var ;ol derse herşey düzelir, dua edelim bolbol.Allah herkese saglıkla bebeklerını kucagına alıp anneli babalı buyumeyı nasip etsinÖyleymiş canm sen ondan yaptırcaktın galiba demi
DAHA BUGÜN YAZDI ALMADIM HENÜZ CANMOcean mumy hap şeklindemi? Tadi nasil cnm bana decavit vermişti Dr ama midemi bozdu biraktim bugünde söyledim başka kullanmak gerekecek ama ne kullanacagimi şuan bilmiyorum biraz arastiracagim ocean mumyle alakali görüşlerini bekliyorum![]()
O zaman ne olcak acaba :)) benim 2.gebelikte sadece tek ilişki olduğu için iyi biliyorum. Yumurta catladiktan sonraydi ve erkekti bakalim bunda ne olcak :)Tam yumurtlama gunumdu benimher ay biliyordum yumurtlama günümü kendini belli ediyordu
![]()
EVET BENM YUMURTLAMADN ÖNCE İLŞKİ OLDU..AMA ŞÖYLE BİŞEYDE VAR ADET BİTTKTEN SONRA İLŞKİ OLDUYSADA ERKEK OLMA İHTİMALİ VARMIŞ YUMURTLAMA ZAMANI OLMUYOKİ DEMEYİN ÇÜNKÜ ADETLE BİRLKTE ATILAMAYAN YUMURTALAR DÖLLENEBİLİYOMUŞBir doktor demişti ki yumurtlamadan önce olan bebekler kız, yumurtlamadan sonra olanlar erkek oluyor. Acaba ne kadar dogrulugu var görücez:)
Bende duydum öyle birşey ama tam gününü bilmiyorum ne zaman tuttu adet bitti bikac günsonra gün aşırı denedik bizTam yumurtlama gunumdu benimher ay biliyordum yumurtlama günümü kendini belli ediyordu
![]()