- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
- 133
Allah gönlüne göre versin inşallah o zamanKüçük dedi ya daha nuba göre bakıyorum şimdi de sanırım kız![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gönlüne göre versin inşallah o zamanKüçük dedi ya daha nuba göre bakıyorum şimdi de sanırım kız![]()
İnşallah canım.Allah gönlüne göre versin inşallah o zaman![]()
Cok sevindim canim insaAllah saglikla kucagina da alirsin. Resmi yok mu bakalimKızlar ikiliden cıktım. Kan vermedim. Sadece ultrasonda bakıldı normal dedi. Kan ver yada verme diyemem zaten ne olacagını bizde anlayamıyoruz yüzde yüz bebek saglıklı diyemiyoruz dedi. Bende kafa karıştırmaya gerek yok dedim vermedim. 11 +4 olmuş evladım.Büyümüş bi tanecim.
❤
![]()
Yaş 28kızlaar günaydııın
kullanıcı adımı değiştirdim, yabancılamayın
konu sahibi oldum, çizelgeyi yarın sabah hazırlıycam.
istediğim bilgiler;
tahmini doğum tarihi
şehir (isterseniz hastanelerimizi de yazabiliriz)
kaçıncı çocuk
isterseniz kilolarımızı da yazabiliriz.
ben diğer sayfalara bakarak bunları buldum, eklemek çıkartmak istenilenleri ve bu bilgileri bu mesajıma cevap olarak yazmanızı rica ediyorum![]()
Bende de vardı. Doktora sordum. Kafana takıp bunu dert edersen stresten olurdün akşamdan beri sağ kasığımda ince bi batma var. ağrı acı veren bir şey değil ama otururken bile orda birşey oluyor gibi hissediyorum sanki iğne batar gibi.umarım kötü bir şey değildir ya kızlar.
Gece uykumdan kalktım mide bulantısıyla uyuyamadım çubuk kraker yedim uyumaya çalıştım bayadir olmuyordu kalktım biraz önce yine aynı kusucam sanırım ama çıkcak birşey yok midem berbat bugün ya geçti diyorum yine başlıyorSlm kızlar nasılsınız
Ay maşallah ona o minik ayağını yesin annesiBurda işte miniğim ayakları açışa ne demeliMaşallah deyin teyzeleri ☺❤
Valla benim de bulantım olmadı. Ama iştahım yoktu. Hala yok. O yüzden 64 ile başladım 62 kiloyum.Yeni bir tez lazim :) benim aslında aklıma da bişey var ama benimki belli olsun O zaman daha net belli olur :)
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ben hem ekşi hem tatlı yiyorum hadi bakalım görücez :)Valla benim de bulantım olmadı. Ama iştahım yoktu. Hala yok. O yüzden 64 ile başladım 62 kiloyum.
Ama limon yemekten için dışına çıkmıştı hamileliktebi limonu sıkıp üstüne su ekledim içtim hep. Mandalina yedim. Çikolata yiyemedim tatlıdan midem bulandı. Bebiş kız ♥
Ya ben normalde çok çikolata tüketirdim eşim yerim diye bi kutu almış. Daha bi tane yemedim açıpAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ben hem ekşi hem tatlı yiyorum hadi bakalım görücez :)
OYY YERM ONU FOTOGRAFI YOKMU CİNSYT TAHMN ETTİMİKızlar ikiliden cıktım. Kan vermedim. Sadece ultrasonda bakıldı normal dedi. Kan ver yada verme diyemem zaten ne olacagını bizde anlayamıyoruz yüzde yüz bebek saglıklı diyemiyoruz dedi. Bende kafa karıştırmaya gerek yok dedim vermedim. 11 +4 olmuş evladım.Büyümüş bi tanecim.
❤
![]()
SELAM CANM İYİYZ VALLA SEN NASILSINSlm kızlar nasılsınız
Bazilarinin oyle tiksinmeleri oliyormus baya evet, benim de iştahım çok açık ondan yana sıkıntım var, kilo sıkıntım olmasa rahat geçiyor, tabi ağrıları saymıyorum çünkü genelde yatıyorumYa ben normalde çok çikolata tüketirdim eşim yerim diye bi kutu almış. Daha bi tane yemedim açıpşimdi yavaş yavaş geçiyor tiksinmem ama başta eşim çikolata yerken ben arkamı dönüyordum o kadar ağır geliyordu
Canım cok sevındım saglıkla devam etsın ıns. Sat a gıre de 11+ 4 mü peki ? Benım int de sata gore gebelık hesabında ultrasondakıne gore 4-5 gun herıdeydı ,bu ne demek oluyor bılıyor musun,atıyorum,sata gore int de 7+6 iken gıtmıstım ama ölcumde 7+1 çıkmıştı,sonra degısır mı ki bu durumkptu bişey mi bılen var mı ?yarın da gıdecegım ınsallah guseldir hersey..Kızlar ikiliden cıktım. Kan vermedim. Sadece ultrasonda bakıldı normal dedi. Kan ver yada verme diyemem zaten ne olacagını bizde anlayamıyoruz yüzde yüz bebek saglıklı diyemiyoruz dedi. Bende kafa karıştırmaya gerek yok dedim vermedim. 11 +4 olmuş evladım.Büyümüş bi tanecim.
❤
![]()
Hahaha maşallah :)) bunu mu gormek istıyorsunuz alın diye açıvermiş zorluk cıkarmamıs :))) saglıkla buyusunBurda işte miniğim ayakları açışa ne demeliMaşallah deyin teyzeleri ☺❤
CANM BENDE GİTTİĞİMDE DE 10 DUM AMA 9+3 ÇIKTIM DOKTORUM YAKALAR GÜNÜNÜ MERAK ETME DEDİCanım cok sevındım saglıkla devam etsın ıns. Sat a gıre de 11+ 4 mü peki ? Benım int de sata gore gebelık hesabında ultrasondakıne gore 4-5 gun herıdeydı ,bu ne demek oluyor bılıyor musun,atıyorum,sata gore int de 7+6 iken gıtmıstım ama ölcumde 7+1 çıkmıştı,sonra degısır mı ki bu durumkptu bişey mi bılen var mı ?yarın da gıdecegım ınsallah guseldir hersey..
Serum içine bişey katılmayınca tuzlu su evet ama hastanın o anki ihtiyacına gore ağrı kesici, ates düşürücü, vitamin vs ne gerekiyorsa içine onu katip veriyorlar.Serumda izotenik 500 yazıyor araştırdım biraz tuzlu su yazıyor gerçekten suymuşbaşka doktor vardı ona sordum prilam ilaç alsam bişey olurmu dedim sakın içme dedi artık yarına kaldı uyusam iyi olucak saatlere bakıyorum akşam olunca uyuyunca herşey geçiyor
Hayırlı geceler canlar
![]()
OY MAŞALLAHH BİNLERCCEEE KEZ... BENCEDE KIZ BU CİMCİMEBurda işte miniğim ayakları açışa ne demeliMaşallah deyin teyzeleri ☺❤