- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Sende kendimi gordum bian evimde sadece 2 gün kaldım yanında kimse olmadan çok zorlandım sadece ev toparlaması yaptığım halde yine dayanamadım geldim anneme, eşimde saolsun bişey demiyor bizi dusunuyor sadece. Allah annene ve sana şifa versin, kolaylık versin. Durumun benim içimi acıttı gerçekten, bende eşimde hep diyoruz iyiki annemler var, karşılıksız sonsuz sevgi ile bakıyorlar. Plesanta sorunları yaşayan çok kişi var. Inşallah bi sorun olmadan yukarı giderde sen de rahatlarsın biraz. Benim kızım da o kadar çok kardeş istiyor ki hep dua ediyordu kardeşim olsun diye, birde geçen sene bir kaybim olmuştu, üzülmüştü ona, şimdi o yuzden bana karşı çok hassas Allahtan ama zaten annemde olduğum için bana gerek kalmıyor burda.Çocuk olunca dinlenilmiyor gerçekten şuanda sürekli yardimci alacak maddi imkan yok ev temizliği utu vs icin almaya basladim çünkü düşük riskim vardi birşey yapmiyordum sancilaniyordum bu arada dun plesentanin asagida olduğunu öğrendim yani kendimi yormamam gerek kanama oluşturabilir sadece yemek mutfak toplama ufak tefek ortalik toplama bile beni cok yoruyor ama yapacak birşey yok anneme gidip kalamam da hasta zaten kendine zor bakiyo kayınvalide desen bi tek kendini düşünen biri hamile kaldim bi kere arayip sormadi sormazda... Yani tirnagin varsa basini kasirsin durumundayim suan... Kizim biraz laf dinlese diğerleri benim için cok sorun değil 5 yasinda ama anlamiyo halden... Evde sıkılıyor bana sariyor gecen gün karnima tekme attı kardes istemiyor herhalde tüm hircinligi bundan...