Ben hala gobekteyim ama kol ve bacaktan da vurulabiliyor.Kızlar oksPar kullanan var mı aranjzda? Ben bacaktan vurmaya basladım ıkı gundur,sız neredsn tAm olarak neresıne vuruyorsunuz,cok morarıyo ,bacaktan da olabılır demi bir sıkıntı olmaz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hala gobekteyim ama kol ve bacaktan da vurulabiliyor.Kızlar oksPar kullanan var mı aranjzda? Ben bacaktan vurmaya basladım ıkı gundur,sız neredsn tAm olarak neresıne vuruyorsunuz,cok morarıyo ,bacaktan da olabılır demi bir sıkıntı olmaz?
bu tendürek yolunda biz saatlerce yolda kaldık ben vanda sınava girdim ondan korkuyorum bide o zamanda aralıkta havalar daha iyiydiBu sene kar yok havalar iyi aslında günlük gidip gelebilirsiniz
Aminn inşallah canım cümlemiz inşallahGözün aydın canım Allah kucağımızıda almayı nasip etsin ❤
Çok teşekkür ederim canım eğer yaparsam bende oraya randevu alırımBen araştırma hastanesine gidecem üniversitede dursun Odabaşı hastanesi doktorum oraya yönlendirdi
Bizde tedavi ile olduk canım. 12. Haftadan sonra bizde cesaret ancak ettik. Dokturum risk yok yapabilirsiniz dedi 13. Haftada ancak tam cesaret buldukvalla benimde ilgisizlik hoşuma gitmiyo. aslında ilgisizlik değil tabiki ikimizi de düşündüğü için yanaşmıyo biliyorum ama cesaret edemiyorum işte. bi kere olsa devamı gelir belki ama hiç olucağına inanmıyorum nedense
Tendürek yolunu hiç kullanmadım ama 7 yıldır doğudayım ilk defa kar yok bu mevsimlerdebu tendürek yolunda biz saatlerce yolda kaldık ben vanda sınava girdim ondan korkuyorum bide o zamanda aralıkta havalar daha iyiydi
Çok teşekkür ederim canım eğer yaparsam bende oraya randevu alırım
Doğubeyazıttayız ya biz ondan tendürek yolundan gidiliyor burda ve o kadar kötüydü ki yollar saatlerce yolda kalmıştık hiç unutmuyorum burdada baya kar yağdı tendüreği düşünemiyorum bile sen doğunun neresindesin canımTendürek yolunu hiç kullanmadım ama 7 yıldır doğudayım ilk defa kar yok bu mevsimlerde
Sen randevu almış mısın yoksa direk gidiliyor mu canımRica ederim canım aynen öyle
Süper gel gel canım beklerizİstanbullular ben de Yenibosnadayım gelmeye çalışırım ☺
Ben muş tayım. Hey gidi bende az yolda kalmadım bi kere ağrı Erzurum arasında birde ana yolda kalmıştık kurtarma ekibi gelmişti ağrıdan Erzurum'a 12 saatte gitmiştimDoğubeyazıttayız ya biz ondan tendürek yolundan gidiliyor burda ve o kadar kötüydü ki yollar saatlerce yolda kalmıştık hiç unutmuyorum burdada baya kar yağdı tendüreği düşünemiyorum bile sen doğunun neresindesin canım
Ayy senin anında aynı benimki gibi içler acısı muşta daha çok beter oluyorBen muş tayım. Hey gidi bende az yolda kalmadım bi kere ağrı Erzurum arasında birde ana yolda kalmıştık kurtarma ekibi gelmişti ağrıdan Erzurum'a 12 saatte gitmiştimyol durumuna bakın ayrıntılıyı yaptıysan çok iyi olur senin için de bebek için de bazen erken müdahale ediyorlar. Şansımıza buralardaki sağlık koşulları da böyle yine de şükür
Ayy senin anında aynı benimki gibi içler acısı muşta daha çok beter oluyorbakalım Erzuruma gidebiliriz belki şuan çok kararsızım ya
Randevu aldım canım direk gidilip gidilmediğini bilmiyorum ama randevu verdiklerini göre bana demekki randevu alınıyor önceden ben öyle tahmin ediyorum sormadım kimseyeSen randevu almış mısın yoksa direk gidiliyor mu canım
Gobegim cok morardı artık ,,bi de korkuyom bebege gelırse dıy gelmezmiş teişte..ben de 16 haftadır gobektendı ,ıkı gundur bacaga gectım canımBen hala gobekteyim ama kol ve bacaktan da vurulabiliyor.
Ben mhrs den randevu alımına baktım anca doktor yönlendirse bilmem sayfa açılsa öyle randevu veriliyor yazıyordu anlamadım kiRandevu aldım canım direk gidilip gidilmediğini bilmiyorum ama randevu verdiklerini göre bana demekki randevu alınıyor önceden ben öyle tahmin ediyorum sormadım kimseye
Ya açıkcası hiç canımız istemiyo. hani o istek olsa korkudan yapmıyoruz desek öyle de değil. galiba bu tedavi sürecindeki doktorların gün saat vermesinden dolayı bi tiksinti geldi ikimize deBizxd
Bizde tedavi ile olduk canım. 12. Haftadan sonra bizde cesaret ancak ettik. Dokturum risk yok yapabilirsiniz dedi 13. Haftada ancak tam cesaret bulduk15. Haftam bitecek üç defa yaptık ama içeri boşalma yapmadık. Uzak kalmamak lazım tam birleşme olmasada dokunun birbirinize sadece o durum olmasın yani
![]()
eşim beni ihmal etmediğini hissettirmek adına okumuş bir yerde uzak olmayacağım dedi benide sakinleştirdi ilk evlenince böyle tedirgin olmamıştım.
![]()