2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Gobegim cok morardı artık ,,bi de korkuyom bebege gelırse dıy gelmezmiş teişte..ben de 16 haftadır gobektendı ,ıkı gundur bacaga gectım canım
İğnesi küçük ya istesen de denk getiremezsin korkma demişti doktorum. Benim de göbeğim morardı ama bacaktan ya da koldan daha çok korkuyorum nedense. Baldırın arkasından yapabilirsin demişti bana sanki öyle hatırlıyorum ama sen sor yine de, yanlış yönlendirmiş olmıyım.

Ya açıkcası hiç canımız istemiyo. hani o istek olsa korkudan yapmıyoruz desek öyle de değil. galiba bu tedavi sürecindeki doktorların gün saat vermesinden dolayı bi tiksinti geldi ikimize de :halay:
Haklısınız aslında o zamanları hatırlatıyor olabilir 🙆 daha uzun bir ömür inşallah var unutulur bütün zor zamanlar 🙏😘

Ben mhrs den randevu alımına baktım anca doktor yönlendirse bilmem sayfa açılsa öyle randevu veriliyor yazıyordu anlamadım ki
Mhrs den kadın doğuma mı alınıyor sonra o perinatoloji bölümüne yönlendiriyor onu bilmiyorum benim kuzenim orda çalışıyor ondan rica ettin randevu aldı Benim adıma

Merhabalar arkadaslar dogum ıle ılgıli bildiklerimi pqylasmak ıstıyorum.
Ben belfıtıgı olan bırıyım bu yuzden nornal dogum yapmam ımkansız. Ama cesaretlı olan ısteyen her arkadasa tavsıyemdır herkes genelde tercıh eder.
İkincisi spinal dogum ve sanırım benım tercıhım cunku belden asagı uyuşturulup karnının altını gormeden önunuzde perde ıle esınızıde yanınıza alarak doguma gırebılıyorsunuz. Ve cabuk toparlanıyormussunuz.
Üçüncüsü epidural dogum oda belden asagı uyuşturulup esınle gırebılıyorsun fakat sırtına belıne katater denen bır alet takıyorkarmış ve agrı hıssettıgınde bır dugme varmıs ona basıyormussun ve dogum sonrası agrıların hemen kesılmıyormuş o katater duruyormus filan.
Dorduncusü komple sezeryan yanı tum bayıltılıp amelıyay olup cıkıyorsunuz ve sonra bıraz ıyılesme surecınız oluyormuş. Hemen ayaga kalkamıyorsunuz.
Arkadaslarımdan ogrendıgım bılgılerım bunlar artık hangısını tercıh edersınız bılmıyorum.
Hakkımızda inşaallah hayırlısı olsun. 🙏💙

İnt sıkıntım dan dolayı kaç gündür giremedim kizlar umarım herkes iyidir herkese güzel sağlıklı günler .. yarın 10 da Dr gidicem inşallah kız demisdi bakalım değişecek mi çok heyecanlıyım🙏🙏😘😘

Back
X