Perinolotoji uzmanıydı duymuştum sanırım tamam canım bizden önce gidersen yazarsınBen İst. Prof Dr cihat şen e gideceğim büyük ihtimal fiyatını bilmiyorum ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Perinolotoji uzmanıydı duymuştum sanırım tamam canım bizden önce gidersen yazarsınBen İst. Prof Dr cihat şen e gideceğim büyük ihtimal fiyatını bilmiyorum ama
zaten 30 dan sonra nasil yatsan olmuyoKızlar bugün doktoruma yatışı sordum. Nasıl yatmamız gerek dedim sola yatacağım diye bacağım uyuşuyor dedim30. Haftaya kadar nasıl yatabilirsen yat dedi. Hiç farketmez. Şu an bebek damarlara baskı yapmıyor etkilemez seni dedi. 30. Haftadan sonra sırt üstü yatılmayacak dedi. Sol kan akışı için iyi olur ama illa solda yayılacak diye birşey yok 30dan sonra dikkat edeceğiz şimdi anları değerlendir uyuyabildiğin şekilde uyu dedi
Ama saç boyamaya izin vermedi. Ben önermiyorum. Boyamak istersen boya ama bana sorarsan boyama dedi.![]()
Aynen oylezaten 30 dan sonra nasil yatsan olmuyone yatabiliyosun ne uyuyabiliyosun bugunlerin tadini cikaralim gercekten yatabildigimiz kadar yatalim
![]()
17de bende hissetmiyordum 200gr falan olunca hissediliyor daha çok.Ya bi tek benmi hissedemiyorum bebbegimi17 +2 günlük şuan, oyle dikkatimi çekecek bi hareketi yok simdilik ,19 da baslarim hissetmeye sanirim
bide en son 31 aralikta gördüm dahada gitmedim 4 subatta gidicem insallah heesey yolundadir
![]()
18+3üm bende hiç hissetmedim daha, normal bence. doktorum 21e kadar yolu var dedi :)Ya bi tek benmi hissedemiyorum bebbegimi17 +2 günlük şuan, oyle dikkatimi çekecek bi hareketi yok simdilik ,19 da baslarim hissetmeye sanirim
bide en son 31 aralikta gördüm dahada gitmedim 4 subatta gidicem insallah heesey yolundadir
![]()
yok karyola ahşap. anne yanı gibi değil ama önü çıkyıor anne yanı da olur.Hngisnden aldin canim anne yanimi
opale diye geçiyor kuzum bak istersen netten. ben de iki beşik düşündüm ama sonra vazgeçtim. ilk aylar aramızda babynestlerle yatsa bir şey olmaz sanırım? sıkıntı olursa alırım dedim. beşiği büyük çünkü odadan odaya geçir yapamıyorum.odasında kalcak mecbur beşiği.Anne yanı beşiği mi normL beşik mi canım ? Ikı bedık almamız lazım gLıba demi ,anne yanı ve normal olmak uzere ? Bizd linkini atabılır musın marka modelı ne
ben de:) kurduk hatta mecbur kontrol için. ama korktum biraz dua edip duruyorum. Allahım bize kucağımıza almayı nasip etsin.Beşiği de aldım![]()
Günaydın canım, ağrı olayını bilmiyorum da idrara çıkma bende de dolu dizgin devam ediyor. Kontrolüm de 1 Şubat'ta, kokusunda ve renginde sıkıntı olmadığı için pek önemsemedim açıkçası. Bi o kadar da sıvı alıyorum gün içinde.Günaydın hanımlar benim 2 gündür sol göbek hizamda çok dayanilmayacak derece de olmasada ağrım var özellikle gece yatarken oluyor gündüz ara ara sanki böyle bebek ayağıyla bastırıyor gibi ama daha çok küçük bu mümkün değil sanırım rahim yukarı çıkıyor onun ağrısı mi acaba yaşayan var mi ve benim nerdeyse hamileligimimln başından beri aşırı tuvalete çıkma durumum var bu özellikle geceleri çok daha yoğun belki 10 kez cikiyorumdur idrar kulturum normal çıktı sadece az bişey yassı epitel vardı doktor onrmsemedi en son tek dozluk bişey verdi ama aynı benim gibi idrara bu kadar çıkan var mi
Gunaydınnn.Günaydın hanımlar benim 2 gündür sol göbek hizamda çok dayanilmayacak derece de olmasada ağrım var özellikle gece yatarken oluyor gündüz ara ara sanki böyle bebek ayağıyla bastırıyor gibi ama daha çok küçük bu mümkün değil sanırım rahim yukarı çıkıyor onun ağrısı mi acaba yaşayan var mi ve benim nerdeyse hamileligimimln başından beri aşırı tuvalete çıkma durumum var bu özellikle geceleri çok daha yoğun belki 10 kez cikiyorumdur idrar kulturum normal çıktı sadece az bişey yassı epitel vardı doktor onrmsemedi en son tek dozluk bişey verdi ama aynı benim gibi idrara bu kadar çıkan var mi
Bende de koku yok yanma yok renk açık ama uyku denilen birşey yok sabaha kadar yoğun çıkıyorum benimde 30 unda randevum en son 9 aralıkta tahlilde çok az yassı epitel vardı ama doktor onemsemedi bir şey vermedi 8 ocakta tekrar gittim çok idrarim var dedim tek dozluk suya karışan bişey verdi ama hala aynı sen kaç kez cikiyorsunGünaydın canım, ağrı olayını bilmiyorum da idrara çıkma bende de dolu dizgin devam ediyor. Kontrolüm de 1 Şubat'ta, kokusunda ve renginde sıkıntı olmadığı için pek önemsemedim açıkçası. Bi o kadar da sıvı alıyorum gün içinde.
Yok cnm yanma yok rengi de açık berrak ama çok sinir bozucu yassı epitelim çok az çıktı çok az lökosit yüksekti ama doktorlar idrar kültüründe üreme olmayınca enfeksiyon demiyorlarGunaydınnn.Göbeklere kadar cıktıysa agrı bebektendir çünkü benim de artık göbek hizamda bebek. Ve oraların genişlediğini resmen hissettim hafif acıyla karışık değişik bişeydi. Sonradan hareketlerini orada hissedince anladım. Göbek deliğim de dışarı dogru buyuyo ordan da anlarsın sen de. Tuvalete cıkma meselesine gelirsem 10 kez cıkmasamda 5 6 kez cıkıyorum. Gün içinde su cok içiyorum. Gece süt içiyorum. Yatmadan 2 saat once sıvı alımını kesin diyorlar bu yuzden. Ama ben içiyorum ya. Bi sıkıntım da yok. İyi bişey aslında yanman falan yoksa cok takılma.
Benim 10'u bulmuyo ama bu gece rahat 7-8 kere kalkmışımdır mesela. Ama her kalktığımda olmasa da aralarda yine su içiyorum. Sudan tiksinerek hamilelik geçirdiğim için içmeye ya da başka sıvılar almaya çalışıyorum sürekliBende de koku yok yanma yok renk açık ama uyku denilen birşey yok sabaha kadar yoğun çıkıyorum benimde 30 unda randevum en son 9 aralıkta tahlilde çok az yassı epitel vardı ama doktor onemsemedi bir şey vermedi 8 ocakta tekrar gittim çok idrarim var dedim tek dozluk suya karışan bişey verdi ama hala aynı sen kaç kez cikiyorsun
Benim ilk aşı randevum 19+6'da ama 18-20 arası yapılıyor diye biliyorum.Kızlar ilk tetenoz asınızı ne zaman oldunuz,ben aradı. Şimdi .18.haftada gel dediler? 20 de olmuyomuydu sanki ?
Hoşgeldiiinn. Benimle aynısın hemen hemen. Ben bariz hissediyorum hareketleri. Erkek bebekler daha erken hareket edermiş sanırım ve zayıf birisiyim bununda etkisi vardır.. Münasebet esnasında korunun diyor genelde doktorlar. Hamilelikte enfeksiyona mantara bi tık daha yakın oluyormuş vajina. Benim bebişten önce arada olurdu yanma bilirdim mantar olacak die. Doktora bence ozellikle bu konuyu sorun belki ilaç verir ilerlemesin daha kötü olmasın die. Normal doguma da bence korkutma kendini ya. Cünkü bu biz kadınların fıtratında olan bişey hani Allah bize bunu bahşetmiş. Yapamamız için hiçbir sebep yok. Tabi saglık sorunları falan olursa zaten doktor direkt diyor sezeryana alalım die. Ben korkmuyorum hiç. Bebeginizin saglıgını düşünün. Sezeryan olan bebeklerin alerjik olması daha fazla görülüyor. Artılarını eksiklerini araştırın derim kuru kuru korkmak yerineBende katilmak.istedim.araniza. Sanirim bu grup daha cok aktif o sebeple geldim. Biraz gec katildim araniza biz 17+ 6 yiz. Hareketlerini daha hissetmiyorum fakat karnimda karincalanma hissediuorum sanirim ilk karincalanma hissedilirmis öyle okumustum bir yerde. Ben birsey sormak istiuorum normal dogum korkum var ilk oldugu icin cok evham yapıyorum sizce bosuna mi evham.yapiyorum cokmu takiyorum. Birde sorum su vajinamda iliski sirasinda ve sonrasinda aşırı bir yanma mevcut nasil gecer varmi böyle yasayan hamileliktenmi yoksa enfeksiyondan mi yani.mantar falan mi var. Kasinma hic yok ama aşırı yanma oluşuyor
Bende gecenlerde verdim idrar. 12 cıktı epitel onemli bi deger değil dediler. Hamilelikte yükseltiyormuş. Bence korkma. Herşeyin normal gözüküyor.Yok cnm yanma yok rengi de açık berrak ama çok sinir bozucu yassı epitelim çok az çıktı çok az lökosit yüksekti ama doktorlar idrar kültüründe üreme olmayınca enfeksiyon demiyorlar
Anladım cnm bol sıvı tüketmek lazım artikBenim 10'u bulmuyo ama bu gece rahat 7-8 kere kalkmışımdır mesela. Ama her kalktığımda olmasa da aralarda yine su içiyorum. Sudan tiksinerek hamilelik geçirdiğim için içmeye ya da başka sıvılar almaya çalışıyorum sürekliİdrar meselesini buna bağladım yani ben.