2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kizlar once bebegin hareketini hissetmek kisiye gore degisir. Hissetmiylrum diye endiseye kapilmayin sakin.ama bnm sorum su. bebegin hareketini cok erken hissettim doktora dedim olmaz hissedemezsin ki demisti. Su an ayni o hissi daha sert tekmelerler halinde hissediyorum. Esim de hissetti dun ilk defa elini koydugunda bu kadar hareket normal mi esim diyor ki acaba rahat degil mi sıkısiyor mu falan diye ben de korkuyorum bundan dolayi.
hareket bebeğin sağlığını gösterirmiş. hareket etmedi diye sağlıksız anlamında demiyorum ama gğnde en az 10kere hissetmek sağlıklıymış. korkmayın bence benimki de hiç durmuyor:D ne zaman uyuyor bilmiyorum inan

Hosbulduk canim çok teşekkür ederim senin sayende katildim buraya 😊😊 Benim doktorum hamileligin boyunca regenesisi kullan dedi fiyati 67 tl falan sanirim bide yeni yeni kullanmaya basladigim Maltofer fol kan ilacim var onu verdi bana
Bende ilk baştan beri regenesis kullanıyorum bi kaç gündür bitti daha alamadım pahalı ya 😀 birde bende yeni maltofer kullanıcam kan ilacı 😊

hareket bebeğin sağlığını gösterirmiş. hareket etmedi diye sağlıksız anlamında demiyorum ama gğnde en az 10kere hissetmek sağlıklıymış. korkmayın bence benimki de hiç durmuyor:KK70: ne zaman uyuyor bilmiyorum inan
Tamam cok sagolun icimi rahatlaytiniz sanirim uyurkende hareket ediyorlar 💜💜

kızlar bende bugün erken çıktım işten, hazır bos vaktim varken gidip aşımı olayım dedim 18+3 üm bugün. hiç acımadı 2 saniyede bitti. bi kaç gün ağrıyabilir dedi sadece. el doppleriyle kalbini de dinledim 🤭 d vitaminim düşüktü damla verdi vee mide yanmam için ilaç istedim yeni kankalarımın resmini atıyorum size 😂😂😂
E3DBF3BE-5DC7-4797-9139-6FD5BF029379.webp

Balık çok önemli canım. Benim dokturum bu hafta ilk balığı sordu yiyor musun diye. On günde bir yiyorum dedim. Yemeseydin omega ilacı yazacaktım dedi. Sen yiyemiyorsan dokturun ilacını yazsın. Burnunu kapat yut gitsin ilacı.
Oyle yapim bari kendim gidip eczaneye sorayım. Biraz gec kaldım sanırım balık için

kızlar bende bugün erken çıktım işten, hazır bos vaktim varken gidip aşımı olayım dedim 18+3 üm bugün. hiç acımadı 2 saniyede bitti. bi kaç gün ağrıyabilir dedi sadece. el doppleriyle kalbini de dinledim 🤭 d vitaminim düşüktü damla verdi vee mide yanmam için ilaç istedim yeni kankalarımın resmini atıyorum size 😂😂😂Eki Görüntüle 2579050
Saglık ocagında mı dınledın canım el doplerıyle? Hareketlerını hıssedıyormuydun

Saglık ocagında mı dınledın canım el doplerıyle? Hareketlerını hıssedıyormuydun
evet canım sağlık ocağında dinledim :) hayır hiç hissetmedim ama takmıyorum henüz erken aslında ilk gebelik oldugu icin, bide kilom var şaşırmıyorum o yüzden. daha çocuk yağlarımı aşamadı belliki 😂😂

Kızlar kan ilaçlarınız nasıl hap mı benim doktor sıvı olandan yazmış ben onu içemem ya hapını yazdrıcam sağlık ocağında.

kızlar bende bugün erken çıktım işten, hazır bos vaktim varken gidip aşımı olayım dedim 18+3 üm bugün. hiç acımadı 2 saniyede bitti. bi kaç gün ağrıyabilir dedi sadece. el doppleriyle kalbini de dinledim 🤭 d vitaminim düşüktü damla verdi vee mide yanmam için ilaç istedim yeni kankalarımın resmini atıyorum size 😂😂😂Eki Görüntüle 2579050
Bende yarın gitmeyi düşünüyorum bi hafta erteledim korkunun ecele faydası yok 😀banada 2 kutu şurup yazmıştı bir kutusunu aldım 😊

evet canım sağlık ocağında dinledim :) hayır hiç hissetmedim ama takmıyorum henüz erken aslında ilk gebelik oldugu icin, bide kilom var şaşırmıyorum o yüzden. daha çocuk yağlarımı aşamadı belliki 😂😂
Benim ilkinde 18den sonra yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım şimdi 2. Öyle kolunu dizini çıkardı diyecek kadar bi şey hissetmiyorum ilkinde zayıftım ama yine erken hissetmedim şimdi kiloluyum arada bi pıt vuruş hissediyor gibi oluyorum ama sırt üstü yatınca arada oluyo ve ben sırt üstü yatmamaya özen gosteriyorum doktora gidince görüyorum kıpır kıpır çok şükür yani 2. Hamileliği olan biri olarak ben de hissedemiyorum net bi şey 😀

Kac kilosun canim bende hissedemiyorum 72 kiloyum ama benim.boyumda var biraz ,kizken su icsem.göbegim cikardi karnimin buyuklugu iyi ama his hareket sifir😜

Oyle yapim bari kendim gidip eczaneye sorayım. Biraz gec kaldım sanırım balık için
Daha var canım yolun yarısı duruyor. Geç oldu diye düşünme. Başka besinlerde de omega var ceviz mesela en fazla balıkta var diye ona önem veriyorlar.

Bende yarın gitmeyi düşünüyorum bi hafta erteledim korkunun ecele faydası yok 😀banada 2 kutu şurup yazmıştı bir kutusunu aldım 😊
gerçekten hic acımıyor, korkma bosuna. sanki mide yanmam çok artıcak gibi geliyo stokta dursun dedim her zaman gidemiyorum sağlık ocağına ☺️
Benim ilkinde 18den sonra yavaş yavaş hissetmeye başlamıştım şimdi 2. Öyle kolunu dizini çıkardı diyecek kadar bi şey hissetmiyorum ilkinde zayıftım ama yine erken hissetmedim şimdi kiloluyum arada bi pıt vuruş hissediyor gibi oluyorum ama sırt üstü yatınca arada oluyo ve ben sırt üstü yatmamaya özen gosteriyorum doktora gidince görüyorum kıpır kıpır çok şükür yani 2. Hamileliği olan biri olarak ben de hissedemiyorum net bi şey 😀
bence normal zaten daha 20 hafta olmadık, ben pek takılmıyorum o yüzden bu duruma ☺️
Kac kilosun canim bende hissedemiyorum 72 kiloyum ama benim.boyumda var biraz ,kizken su icsem.göbegim cikardi karnimin buyuklugu iyi ama his hareket sifir😜
94 kiloyum canım 4.5 aydır hiç kilo almadım allahtan 😂 karnımda cok cıkmadı 😂

Decavit kkullanıyor muydun canım sanırım onda da var omega
Decavit demir ilacı mıydı. Ben devit 3 kullanıyorum canım sadece birde kan ilacım var başka bişey soylemedi doktorum. Magnezyum vermişti onu da agrım artık olmuyo içmiyorum bu ara.

Daha var canım yolun yarısı duruyor. Geç oldu diye düşünme. Başka besinlerde de omega var ceviz mesela en fazla balıkta var diye ona önem veriyorlar.
Biraz araştırdım yeşil sebzelerde de varmış en zındndan bunları yiyorum sabahları kahvaltıda roka az bişey maydonoz dere otu tere bol limonlu. Bir daha ki gitmem de detaylıya girecegim o zaman sorayım bkalım doktor ne diyecek. Son 3 ay daha onemliymiş omega 3 alımı.

Back
X