2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Kızlaaaarr :anneadayı::emir_bebek:

Okudum bi kaç makale falan. Omega 3 son 3 ay kullanımı daha onemliymiş ben kullanmadım die biraz tedirgin oldum herkes kullanıyor hemen hemen burda. Balık hiç yemedim. Doktorum et yememi soylemişti, balık demediği için zatende başlarda tiksindiğim için hiç istemedim. Sizden istegim balık kokmayan varsa kullandıklarınız arasında onerir misiniz. Balık kokmayanlar daha kaliteli oluyormuş. Ve DHA sı yüksek deger olanlar hamilelikte daha saglıklıymış.

🎋 ÖNERİSİ OLANLARI BEKLİYORUM💕

Okudum bi kaç makale falan. Omega 3 son 3 ay kullanımı daha onemliymiş ben kullanmadım die biraz tedirgin oldum herkes kullanıyor hemen hemen burda. Balık hiç yemedim. Doktorum et yememi soylemişti, balık demediği için zatende başlarda tiksindiğim için hiç istemedim. Sizden istegim balık kokmayan varsa kullandıklarınız arasında onerir misiniz. Balık kokmayanlar daha kaliteli oluyormuş. Ve DHA sı yüksek deger olanlar hamilelikte daha saglıklıymış.

ya bunuda yüz kere yazmış gibi oldum ama i mom kullanıyorum ben. sıfır balık kokusu kesinlikle. hani böyle geğirir gibi olunca yediğimizin tadı gelir ya, bunda hiç balık tadı gelmiyo. bide ben yatarken içiyorum. piyasada bulman biraz zor, ben internetten 4 kutu söyledim. bulabilirsen dene istersen :)

Bugun eşime dıyom ;benım ayarlarımınbırkısmı bebegı hıssedıyomus bır kısmı hıssetmıyomys,ben de hıssetmıyom dedim,senin devre mi dıyo askerlık arkadası gıbı bahsedıyon dıyo,ee bır nevi askerlık kaderdaşıyız:)) kadınların dogum erkeklerın askerlık maceraları bıtmesmıs

Kril oil tadı kokusu muhtesem ,sıfır balık kokusu😋😋

Canım vıtamın dıyorsanız 9m 10 days vit vıtamin hapım kapsul seklınde ıcınde balık b12ler c vitaminler vs varmıs. Kokulu defıl oyle aşırı seklınde.
Bende ocean mumy ıle aynı vitaminse dr ma soyleyıp bu sefer ocean mummy alıyım dıyorum.

Folık asiti bıraktık

Prilam bulantı

Devit 3 demir ılacımız

Vegaferon kan ılacım

9m 10days vit. Vitamın ılacım herseyı barındıran

Baska ne kullanıyoruz ki.?

20.haftada bırde aşı olacaz tetanoz baska?

Varmı kullanacagımız?

Folık asiti bıraktık

Prilam bulantı

Devit 3 demir ılacımız

Vegaferon kan ılacım

9m 10days vit. Vitamın ılacım herseyı barındıran

Baska ne kullanıyoruz ki.?

20.haftada bırde aşı olacaz tetanoz baska?

Varmı kullanacagımız?
Bende hala prilam bulantı ilacı içiyorum.
Decavit vitamin
Ferrum kan kapı
Efermag magnezyum
Geçen hafta tetanoz oldum 2.doz olcam
Onun dışında birşey almıyorum omega 3 bana ayrı vermedi ilk 3 ay ve son 3 ay önemli diye biliyorum
Arada balık yiyorum et yiyorum zaten ekstra yazmadi belki vitaminin içinde var diye..
Yarın için de çok heyecanliyim bebisimi görcem 🤰🏻💃🏻🙏😊

Bende ondan yazdırayım ya çoğunluk ondan içiyor sanırım.
Canım bikac tane var sağlık ocaginin yazdığı herhangi birini al kabızlık yapmazsa devam et bana gyno ferro diye bisi yazılmıştı ferrum aldım kabızlık yapmadı diye ona devam ediyorum ona göre kullanırsın sende..

Canım bikac tane var sağlık ocaginin yazdığı herhangi birini al kabızlık yapmazsa devam et bana gyno ferro diye bisi yazılmıştı ferrum aldım kabızlık yapmadı diye ona devam ediyorum ona göre kullanırsın sende..
Tamam canım sağol ondan alayım kötü yaparsa diğerini denetim.

Oyle mi. Bu daha iyi o zaman. Bende bi sorayım bundan alayom
Decavit biraz ağır bir ilaç ama sadece hamilelik dönemi ilacı diye anılıyor. İçindekileri atayım buraya. Kan ilacı olarak kullandığım ilaç da bana kapsamlı ben yiyemediğim için doktor bunları verdi. page_1.webp gynoferro-sanol-30-kapsul__cid2239__original.webp

Mrb kizlar bugün Dr gittim ama net bişey yine söylemedi kist geçer diyor ama ayda gece çıkar gündüz kaybolur diyo . O yüzden nipt testi verdim amniyosentez istemedim diğer organları güzel 15 gün sonra falan ayrintiliya gunalicam sonuçlarla tekrar gidicem hakkımda hayirliai olur inşallah rabbim kaldiramicagim yükle sınamasın inşallah 🙏🙏

Back
X