2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    229
Afedersin bi manyak benim sanıyordum 😅🤭 tek değilmişim önüme ayrı peçete arka tarafa doğru ayrı peçete koyuyorum. Arkadaki peçetr azıcık ıslansa bebeğin suyu diyorum mesela tuvalete gidip gidip çişimin rengini kontrol ediyorum 😬
Bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum doktor bebeğe ta kaburgadan bakıyor ben rahim ağzım kısa mı acaba bebek niye aşağıya vuruyor diyorum. Çok şükür hepimiz manyakmışız 🤣 ben biraz daha fazla manyak olabilirim o ayrı
nasıl düzelicek bizim bu manyaklık yaa. aslında hepimiz sadece kendimizin böyle olduğunu sanıyoruz ama bence %80-90 böyledir. zaman hızlı akmalı artık 🤣

Kızlar folik asit kullanmayı bıraktirdi mi doktorunuz. Şu an hangi ilaçları kullaniyorsunuz

Bebisi hissedenler var
Mi? Ben baya pit pit hissediyorum 3-4 kere pit pit oluyo geciyo sonra tkrr oluyo. Boyle ritmik bi sekilde. Ilk once gaz sandim ama degil genelde de hep ayni yerde his.
Bende 17+0 en net bi sekilde hissettim daha oncede oluyodu ama bu kadar belli degildi.ozellikle sirt ustu uzaninca suan 17+4um

nasıl düzelicek bizim bu manyaklık yaa. aslında hepimiz sadece kendimizin böyle olduğunu sanıyoruz ama bence %80-90 böyledir. zaman hızlı akmalı artık 🤣
Ay yazılanları eşime okuttum. O bi manyak benim sanıyordu 🤭 psikologa bile götürmeyi teklif etti. Ama gerçekten her tuvalete gittiğimde yanmam var mı bakarım rengine bakarım durmadan iç çamaşırımı kontrol ederim. Bi yerim ağırsa kımıldamadan yatarım kendimi dinleye dinleye bi hal olurum. 🙄

Afedersin bi manyak benim sanıyordum 😅🤭 tek değilmişim önüme ayrı peçete arka tarafa doğru ayrı peçete koyuyorum. Arkadaki peçetr azıcık ıslansa bebeğin suyu diyorum mesela tuvalete gidip gidip çişimin rengini kontrol ediyorum 😬
Bebeğin hareketlerini aşağıda hissediyorum doktor bebeğe ta kaburgadan bakıyor ben rahim ağzım kısa mı acaba bebek niye aşağıya vuruyor diyorum. Çok şükür hepimiz manyakmışız 🤣 ben biraz daha fazla manyak olabilirim o ayrı
Canim manyakliktan ziyade ana yüreği denilen sey bu iste daha dunyaya bile gelmedi ödümüz kopuyo bisey olacak diye. Dunyaya gelincede devam edecek kiyafet giydirirken acaba gobegi aciyomu usuyomu terliyomu hele bide aglasinda gor bak nasil tutusuyoruz emeklemeye baslar bu defa aman yerden bisey bulup yerse deterjanlar makas bicaklar yukari raflara kaldirilir aman agzina atarsa. Yurumeye baslar bu defa duserse,cami acarsa kapiyi acip disari cikarsa okula baslar buyur arkadaslariyla cikar daha neler neler. Hem manyaklik hem paranoyaklik bazen ama eminimki butun bu stresleri seve seve yasicaz Allah izin verirse.

21+3 oldum hala hissedemiyorum ilk bebeğim her doktor kontrolünde dr çok hareketli diyor ama ben 56 kilo ile hamile kalmama ramen hissedemeden bazen uyku halindeyken yoğun hareket hissediyorum karnımda ama bence hayalliyorum :21:

Bebisi hissedenler var
Mi? Ben baya pit pit hissediyorum 3-4 kere pit pit oluyo geciyo sonra tkrr oluyo. Boyle ritmik bi sekilde. Ilk once gaz sandim ama degil genelde de hep ayni yerde his.
Ay benimde öyle pit pit atıyor hatta geceleri çok tekme atıyor baya hareketliyiz bizde hareket olduğu zaman gerilme olur dedi doktor normal dedi yerleşene rahat pozisyon bulana kadar uyutmuyor beni şimdiden ayırt ediyorum artık tekmeleri de🤭🤣🤣

Ay benimde öyle pit pit atıyor hatta geceleri çok tekme atıyor baya hareketliyiz bizde hareket olduğu zaman gerilme olur dedi doktor normal dedi yerleşene rahat pozisyon bulana kadar uyutmuyor beni şimdiden ayırt ediyorum artık tekmeleri de🤭🤣🤣
Kaçıncı haftanın içindesin ?

Hepimiz aynıyız demek ki eşim de aksine öyle rahat öyle rahat kii beni deli gibi görüyor. 😂 Kafayı yedin artık bırak bi şey araştırma kendini dinleme diyor.

Aynen öyle ama doğunca da bir sürü zorluk olur ama insan diyo acaba benim ihmalimden bişey olur mu düşündükçe daha da kötü korkular başlıyo Allah yardımcımız olsun.
Dün bütün gece hiç hissetmedim herzamn uzanırken kibirdadigini hissediyordum bugün sabahda öyle oldu içim içimi yedi sonra hemen iki portakalin suyunu sıktım içtim uzandım ve 5 dk sonra kibirdamaya başladı nerdeyse ağlıyordum bende su kist olayından beri dah bı psikolojim bozuk

Kızlar ne kadar araştırırsanız okadar çok evham yaparsınız koyverin biraz arka arkaya doğuda doğuranlara bakın doktora bile giTmeyen çok vardır yani maşallah da sağlam çocuk çıkarıyorlar..
Dün doktor dedi şuan çok kuvvetli değiller herzaman hissetmeyebilirsin normal dedi zaten gündüz uyurlarmış yüzde 90 uyuyorlarmış rahat pozisyon şeklini bulmuşlar artık oyuzden telaş yapmayın derim gündüz hareket halinde suyun içinde uyurlarmış sallaninca demekki durulunca siz hareket ederlermiş

Pipiyi sen gördün mü :KK70: ben pipi olmadığını 2 defa gördüm o yüzden rahatım :KK70: bizimki direk bacaklarını açmış yukarı dikmişti 2 seferdir. :KK70: Yok pipim ahanda bakın diyordu edepsiz kızım
😄😄 evet net gördüm ama ya kordonsa diye korkuyorum

Kızlar ne kadar araştırırsanız okadar çok evham yaparsınız koyverin biraz arka arkaya doğuda doğuranlara bakın doktora bile giTmeyen çok vardır yani maşallah da sağlam çocuk çıkarıyorlar..
Dün doktor dedi şuan çok kuvvetli değiller herzaman hissetmeyebilirsin normal dedi zaten gündüz uyurlarmış yüzde 90 uyuyorlarmış rahat pozisyon şeklini bulmuşlar artık oyuzden telaş yapmayın derim gündüz hareket halinde suyun içinde uyurlarmış sallaninca demekki durulunca siz hareket ederlermiş
Ben de çok isterdim rahat bi hamilelik geçirmeyi ama olmuyor işte. 🙄Biraz riskler olunca sürekli herhangi bi ağrıda rahim ağzım mı açıldı diye kafayı yiyorum. Yoksa daha hareket falan hissetmiyorum 😊

Kızlar grip üzerine şimdide gıda zehirlenmesi oldum dün gece serum 2 gün rapor ben de bebeğe bişey olur diye çok korkuyorum 😔 hayırlısıyla atlatsak şu dönemi

Kızlar instagramda bildiğiniz kaliteli bebek elbiseleri satan site biliyonuz mu her siteye güven olmuyor diye size sormak istedim

Back
X